LaRedoute.fr - Обсъждане. Всичко за поръчката - 46

• 79 901
  • 2 145
  •   1
Отговори
# 1 050
  • Варна
valqdenis, твоето момченце е с пижамка от ЛаРедут,нали? Че и аз подарих такава на моя племенник  Mr. Green
Да Peace
Много и се радва

# 1 051
  • София
Здравейте!Следя темата и ето,че дойде и моят ред за поръчка,само че нито един код не ми се приема!Моля,помагайте,че докато пробвам две неща "ги хвана липсата"!Всичките ми неща са от намаленията!

# 1 052
  • София
Виж на 17 стр. от темата - има много кодове за подаръци и безплатна доставка - все някой ще ти свърши работа

# 1 053
Само да попитам - номер 50 от мъжките панталони много голямо ли е  newsm78 Не мога да се ориентирам нещо. Става въпрос за височина 183 и 75 кг - какъв номер да поръчаме?

# 1 054
# 1 055
  • varna

На мен снощи ми излезе гола черна жена!?..
Shockedда бе да
Цяла целеничка, седнала беше
а на мен ми излезе гол черен мъж Mr. Green сигорно щот гледах мъжкото Joy

# 1 056
  • varna
Само да попитам - номер 50 от мъжките панталони много голямо ли е  newsm78 Не мога да се ориентирам нещо. Става въпрос за височина 183 и 75 кг - какъв номер да поръчаме?
зависи от модела,ние сме 1.76 и 75кг и поръчвах 44,42,46 всичко ни беше голямо,гледай дължината да е вашата и после размера-ама от много неща зависи-включително и марката,гледай задължително таблицата с размерите на всеки продукт
п.с. сега съм поръчала от детската 180 размер да видим какво ще стане Peace

# 1 057
  • София
   hahaha  hahaha  hahaha

На мен снощи ми излезе гола черна жена!?..
Shockedда бе да
Цяла целеничка, седнала беше
а на мен ми излезе гол черен мъж Mr. Green сигорно щот гледах мъжкото Joy

Чераната жена излиза при проверка на поръчката - suivi de commande- mes remboursments!

# 1 058
Здравейте
А мога ли чрез някой от бг да си поръчам от този сайт и въобще как става точно и размерите как са спрямо нашите Rolling Eyes
мерси предварително

# 1 059
Понеже видях на по-предните страници, че се говори за изтеглени пари за изчерпани артикули и някой беше написал "ще пиеш една студена вода" - ще си позволя да не се съглася. Франция има най-строгия търговски закон в Европейския съюз и това е абсурдно да се случи. Ако има изчерпан артикул, за който са изтеглени парите, отдел "Обслужване на клиенти" се свързва с клиента, който има този проблем по мейл или телефон - в зависимост от начина, който е избрал при регистрацията /тук да отбележа, че всички, които си написаха фалшив телефон, започващ с 06 е добре да си го поправят точно заради такива случаи/. На момента се решава как да се процедира с изтеглените пари. При мен се случи с един панталон, който струваше 6.20 Е. Дори не бях разбрала, че са изтеглили пари за него и не са го пратили. Кореспонденцията се водеше по мейла - искаха да ми изпратят чек, който аз отказах. Исках да ми изпратят подобен панталон за 5.30 Е. Ден по-късно в списъка на поръчките ми се появи въпросния панталон, а след това получих мейл, че все още ми дължат 0.90 Е, които все пак ще ми изпратят с чек, защото по закон са длъжни да ми ги върнат.
Надявам се да съм била полезна на някого, ако има кой да го прочете, разбира се.

# 1 060
Искам и аз да се похваля най-после с първите си покупки.Само ботушите намерих в сайта http://www.laredoute.fr/vente-bottes.aspx?productid=324127599&am … e&pagesize=16 от плат са,което малко ме изненада ама стават може и набрани да се носят взех си 38(моя номер) и малко ми халтавят...
обаче панталона 36 номер,много яко ми стои,ще пробвам да го потърся,струваше към 5 евро.
 http://www.snimka.bg/album.php?album_id=213101
Продължавам да чакам другата си доставка и да пъръчвам още Crazy и да ви чета,разбира се,много ми помогнахте с инфо,сама нямаше да се справя  bouquet

# 1 061
Здравейте
А мога ли чрез някой от бг да си поръчам от този сайт и въобще как става точно и размерите как са спрямо нашите Rolling Eyes
мерси предварително

Тц. Няма. Тук чешем езиците и плакнем погледите.  Mr. Green За доказателство - първия пост на темата.
Обещавам, че следващата тема ще се казва "За Бога, сестри, четете!".

# 1 062
зависи от модела,ние сме 1.76 и 75кг и поръчвах 44,42,46 всичко ни беше голямо,гледай дължината да е вашата и после размера-ама от много неща зависи-включително и марката,гледай задължително таблицата с размерите на всеки продукт
п.с. сега съм поръчала от детската 180 размер да видим какво ще стане Peace

bouquet

# 1 063

Това  го поръчах и за двамата ми младежи. Цената е 3,90 ?. А мин. седмица купих подобен за 35лв...
http://www.laredoute.fr/vente-sweat-active-wear.aspx?productid=3 … e&pagesize=16

# 1 064
Понеже видях на по-предните страници, че се говори за изтеглени пари за изчерпани артикули и някой беше написал "ще пиеш една студена вода" - ще си позволя да не се съглася. Франция има най-строгия търговски закон в Европейския съюз и това е абсурдно да се случи. Ако има изчерпан артикул, за който са изтеглени парите, отдел "Обслужване на клиенти" се свързва с клиента, който има този проблем по мейл или телефон - в зависимост от начина, който е избрал при регистрацията /тук да отбележа, че всички, които си написаха фалшив телефон, започващ с 06 е добре да си го поправят точно заради такива случаи/. На момента се решава как да се процедира с изтеглените пари. При мен се случи с един панталон, който струваше 6.20 Е. Дори не бях разбрала, че са изтеглили пари за него и не са го пратили. Кореспонденцията се водеше по мейла - искаха да ми изпратят чек, който аз отказах. Исках да ми изпратят подобен панталон за 5.30 Е. Ден по-късно в списъка на поръчките ми се появи въпросния панталон, а след това получих мейл, че все още ми дължат 0.90 Е, които все пак ще ми изпратят с чек, защото по закон са длъжни да ми ги върнат.
Надявам се да съм била полезна на някого, ако има кой да го прочете, разбира се.
Напълно съм съгласна с теб,франсетата са много коректни.В поръчката ми от 09.01 беше изчерпан един детски комплект за 3.50 Е .Хората ми писаха,че ще ми пратят въпросния комплект отделно.Евала

Общи условия

Активация на акаунт