LaRedoute.fr - Обсъждане. Всичко за поръчката - 46

• 79 885
  • 2 145
  •   1
Отговори
# 1 035
  • Варна
erita,взех си 38,а нося 37 Peace
Нядявах се да бяха 39
Смятам да си ги нося,че толкова ми харесват,за плаж ще станат Laughing

# 1 036
  • София
А поне след 3-те случаят изясни ли се? Удоворетвориха ли ти жалбата?
ДА  Mr. Green
Но моя случай беше с неполучена пратка

# 1 037
Получих си поръчката от 11.12 Hug

# 1 038
  • София
аз пак да си попитам  Embarassed
как стои въпроса с детските Адидас? отговарят ли си на номера?.
Интересуват ме конкретно тези: 
http://media.laredoute.fr/product/picture/34634080o_aix.jpg

Чакам 26 номер.Ако не ти е спешно ,изчакай да пемеря

Благодаря за отговора.
desi_2, а кой номер носите принципно?

# 1 039
  • Русе
Мацки, малко сгафих и моля за помощ  Embarassed. Поръчах едни пантофки на малката, но по-късно видях че в бързината съм избрала 25 номер, а на мен ми трабват 26-ти. Нали имаше опция да променя в рамките на 24 часа? Мъчих се да открия начина, но този френски... А и няколко менюта се оказаха неактивни... Моля..............  Praynig.....
Да не са едни розовки с ластиче отгоре? Ако са те не е в теб грешката. Предната поръчка и аз исках да поръчам 26 и поръчах уж и после гледам - 25 ми маркирали и си викай айде ще ги подаря на някое дете. С тази поръчка пускам 27 номер понеже видях че всъщност 25 са доста малки и прави си аз поръчката и вместо 27 автоматично станали 26 - и аз се опитах да променя номера ама няма от къде та така...сега си чакам 26 номер и пак ще ги пласирам на някой.

Олеее, верно ли? Е как може? И на мен ми се струва, че отбелязах 26, ама.. Кога чакаш да ти дойде 26 и на каква цена?
Ами поръчах ги онзи ден - предполагам че до 10 дни ще дойдат, мисля че бяха 4.47 евро.

Драсни 1 ЛС като ги получиш, ако са ви малки.  Peace

# 1 040
# 1 041
  • Sofia
Мразя жената с книгата #2gunfire. Само жени пазаруват, да сложат готини снимки на мъже (може и голи)
На мен снощи ми излезе гола черна жена!?..

# 1 042
  • на пистата

Shockedда бе да

# 1 043
Само аз ли не мога да поръчам с този код за безплатна доставка и намаление newsm45
Имам код даже и на мейла, но не става нищо.

# 1 044
какъв преводач ползвате
аз изтеглих речник от интернет,но превежда не много точно

# 1 045
  • Sofia

Shockedда бе да
Цяла целеничка, седнала беше

# 1 046
Прочетох, че няколко момичета са си поръчали от евтините кецове. Не можах да разбера дали някой ги е получил, за да каже дали трябва да се вземе точния номер. Става въпрос за кецовете от 4Е и 3.50Е на Актив уеър.

# 1 047
http://www.laredoute.fr/vente-top-femme-active-wear.aspx?product … e&pagesize=16 - момичета продавам този потник цвят vieux rose размер 38-40 ,цената му е 6.96 евро ,нещо не съм се преценила добре .

# 1 048
  • на пистата
уффффффффф ша се гръмна вече,дублирах си поръчката,ако някой ще поръчва тези неща да ми пише на лични,ако искате де,че аз няма какво да ги правя
този 40 номер
този 36 номерер
тези 126/138
и това 138 номер черно

# 1 049
valqdenis, твоето момченце е с пижамка от ЛаРедут,нали? Че и аз подарих такава на моя племенник  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт