LaRedoute.fr - Обсъждане. Всичко за поръчката - 46

• 79 902
  • 2 145
  •   1
Отговори
# 1 020
  • Бургас
момичета, ако някой се интересува пускам това за продажба. Номера е 40, дължина 52 см, обиколка на талия 80 см. Аз съм 1,70 висока и 55 кила, определено ми е по-голяма с 1 номер. Струваше 16,44 евро, пускам я на 25 лв. Ако някой иска да пише на личния, пускам я и в продавалника.

http://images.elku.multiply.com/image/3/photos/10/400x400/10/S50 … amp;nmid=60955363
http://images.elku.multiply.com/image/3/photos/10/400x400/11/S50 … amp;nmid=60955363
http://images.elku.multiply.com/image/3/photos/10/400x400/9/S503 … amp;nmid=60955363

Би ли дала линк към тази пола?

няма я вече

Жалко! Мерси все пак!

# 1 021
трябва от падащото меню да си избереш вида на картата, защото то позразбира като банкова карта Визата, коята е с три цифри в кода, а другите АмЕкс, Дайнърс и т.н ги избираш

# 1 022
трябва от падащото меню да си избереш вида на картата, защото то позразбира като банкова карта Визата, коята е с три цифри в кода, а другите АмЕкс, Дайнърс и т.н ги избираш

Много ти благодаря Bastet   bouquet  Стана !! Simple Smile

# 1 023
  • София
Мацки, малко сгафих и моля за помощ  Embarassed. Поръчах едни пантофки на малката, но по-късно видях че в бързината съм избрала 25 номер, а на мен ми трабват 26-ти. Нали имаше опция да променя в рамките на 24 часа? Мъчих се да открия начина, но този френски... А и няколко менюта се оказаха неактивни... Моля..............  Praynig.....
Да не са едни розовки с ластиче отгоре? Ако са те не е в теб грешката. Предната поръчка и аз исках да поръчам 26 и поръчах уж и после гледам - 25 ми маркирали и си викай айде ще ги подаря на някое дете. С тази поръчка пускам 27 номер понеже видях че всъщност 25 са доста малки и прави си аз поръчката и вместо 27 автоматично станали 26 - и аз се опитах да променя номера ама няма от къде та така...сега си чакам 26 номер и пак ще ги пласирам на някой.

Олеее, верно ли? Е как може? И на мен ми се струва, че отбелязах 26, ама.. Кога чакаш да ти дойде 26 и на каква цена?
Ами поръчах ги онзи ден - предполагам че до 10 дни ще дойдат, мисля че бяха 4.47 евро.

# 1 024

Много ти благодаря Bastet   bouquet  Стана !! Simple Smile

моля Simple Smile

# 1 025
62456 - този е за -25% от новата колекция преди малко дойде на мейла

# 1 026
Аз само да споделя, че написах писмо от моя мейл и го пратих - отговориха ми с циркулярно писмо да си споделя болката в сайта им на Ед (Помощ) - Aide....исах оттам и ми пратиха номер на досие, което да пазя за справка........Накой може ли да ме каже какво следва оттук на сетне. Тъй като те ще се бавят какво да им отговоря? и след колко време? Пак ли същите неща да опиша в новото писмо-отговор, рефериращ номера на даденото досие??? МОЛЯ КОМЕНТИРАЙТЕ! БЛАГОДАРЯ!  bouquet

# 1 027
  • Sofia
Накой може ли да ме каже какво следва оттук на сетне. Тъй като те ще се бавят какво да им отговоря? и след колко време?
Сега чакаш, може след дни да ти отговорят може и още днес да ти отговорят никой не може да ти каже с точност кога ще да е това  Simple Smile

# 1 028
  • София
Аз само да споделя, че написах писмо от моя мейл и го пратих - отговориха ми с циркулярно писмо да си споделя болката в сайта им на Ед (Помощ) - Aide....исах оттам и ми пратиха номер на досие, което да пазя за справка........Накой може ли да ме каже какво следва оттук на сетне. Тъй като те ще се бавят какво да им отговоря? и след колко време? Пак ли същите неща да опиша в новото писмо-отговор, рефериращ номера на даденото досие??? МОЛЯ КОМЕНТИРАЙТЕ! БЛАГОДАРЯ!  bouquet
Не искам да те разстройвам, но не чакай скоро отговор - на мен ми отговориха след 10 дена (както и на всяко следващо писмо, целящо да доуточните нещо - 3 месеца кореспонденция за 5 мейла)

# 1 029
  • Варна
Днес си получих колета от 3.01 на митница-Варна.
Реших да отида да проверя без известие.Момичето  каза ,че нямам .Прибирам се и  се оказа ,че имам известие.
Докато чаках на опашката телефона постоянно звънеше и те не го вдигат като един на друг си казват"не го вдигай нали знаеш, че за колети ще питат!"Те пък за какво друго искат да ги питат не знам!

Тези сандали си взех във бронзово 1 номер по голям,но са ми малко големи,моя номер щяха да ми заспът.Бяха 9 евро
На малкия едни маратонки ,той носи 29,а тези са 31 големи са му.Май са свършили не ги намирам.
хубаво му стои
 много са хубави,шапката е и с ушанки
и тази жилетка му стои добре
И подарък- комплект за вино,заради него колета ми беше за митница Peace

Последна редакция: чт, 24 яну 2008, 18:19 от valqdenis

# 1 030
  • София-Лагера
аз пак да си попитам  Embarassed
как стои въпроса с детските Адидас? отговарят ли си на номера?.
Интересуват ме конкретно тези: 

Чакам 26 номер.Ако не ти е спешно ,изчакай да пемеря

# 1 031
Не искам да те разстройвам, но не чакай скоро отговор - на мен ми отговориха след 10 дена (както и на всяко следващо писмо, целящо да доуточните нещо - 3 месеца кореспонденция за 5 мейла)

А поне след 3-те случаят изясни ли се? Удоворетвориха ли ти жалбата?

# 1 032

Кой номер си взе[/url

# 1 033
  • Варна
erita,взех си 38,а нося 37 Peace

# 1 034
erita,взех си 38,а нося 37 Peace
Нядявах се да бяха 39

Общи условия

Активация на акаунт