LaRedoute.fr - Обсъждане. Всичко за поръчката - 46

• 79 849
  • 2 145
  •   1
Отговори
# 990

Някой да я има тази пухенка? Дали ще ми стане 174, при положение, че по принцип си поръчвам 40 размер от дамската номерация?
ако това ще ти помогне аз нося 162 от този модел....висока съм 165
гръдна 90 талия 73 ханш 90 ....много ми е добре ...нося я и с пуловери а и с един друг елек подобен...
е не чак толкова дебел де....но на мен все ми е студено
само имам един суперширок и дебел с огромна яка...с него като я закопчая трудно се движа  Joy
ширината на 162 на якето е 54  ....в края на предишната тема или началото на тази бях писала мерките на якето

Последна редакция: чт, 24 яну 2008, 16:24 от BgViki

# 991
  • София
Майка ми ги има. Носи 36, взех й 37 - точно са й. Аз нося 39 - взех си 40 - продадох ги, защото ми бяха огромни.
А иначе как са като изпълнение и материя?
Добре ли стоят?
Много ли са широки?

# 992
Bastet, можеш да им пишеш нещо от сорта, че са ти блокирали пари за артикул, който е изчерпан, но ми се струва, че няма да има кой знае какъв ефект  Confused Но щом си и френскоговоряща, нищо не губиш да им драснеш някой ред  Peace

# 993
  • София
BgViki, благодаря - ще я поръчам тогава
Има изгледи да ми стане Laughing

# 994
Bastet, ти след като знаеш френски, дали случайно не знаеш как да променя данни в първоначалната регистрация.

Ще съм ти благодарна, защото не искат да ми приемат поръчката и излиза съобщение че е въведен грешен телефон

# 995
Най-накрая се наканих да се обадя в банката (от вторник не мога да платя в Ларедут) - оказа се, че имам три повторно блокирани суми  #Crazy Аман! Сега ще изчакам един час за осчетоводяването и пак започвам да поръчвам  Mr. Green пък!

# 996
  • Beyond the Frontiers
62456 намаля с 25% нова колекция

# 997
Аз нещо не съм доволна от дредитната карта Виза на ПИБ, мисля да си извадя дебитна Виза Електрон от Райфаизен - някой има ли такава и дали става?
Аз пазарувам с такава, не съм имала проблем до сега, извадих си я специално за тази цел.

# 998
ако това ще ти помогне аз нося 162 от този модел....висока съм 165
гръдна 90 талия 73 ханш 90 ....много ми е добре ...нося я и с пуловери а и с един друг елек подобен...
е не чак толкова дебел де....но на мен все ми е студено
само имам един суперширок и дебел с огромна яка...с него като я закопчая трудно се движа  Joy
ширината на 162 на якето е 54  ....в края на предишната тема или началото на тази бях писала мерките на якето
Ау, аз си поръчах 174 размер, а съм 1.68 висока, със същите мерки като теб .... дано да не ми е много голяма... ама реших, че след като поръчвам от детската номерация да не рискувам с по-малък номер......
Дано да ми стане, че толкова ме изкефи цвета.... Praynig

# 999
  • Бургас
момичета, ако някой се интересува пускам това за продажба. Номера е 40, дължина 52 см, обиколка на талия 80 см. Аз съм 1,70 висока и 55 кила, определено ми е по-голяма с 1 номер. Струваше 16,44 евро, пускам я на 25 лв. Ако някой иска да пише на личния, пускам я и в продавалника.

http://images.elku.multiply.com/image/3/photos/10/400x400/10/S50 … amp;nmid=60955363
http://images.elku.multiply.com/image/3/photos/10/400x400/11/S50 … amp;nmid=60955363
http://images.elku.multiply.com/image/3/photos/10/400x400/9/S503 … amp;nmid=60955363

Би ли дала линк към тази пола?

Отзиви за тези маратонки: http://laredoute.fr/vente-chaussures-de-sport-cyclo-race-st-adid … e&pagesize=16
Някой поръчвал ли ги е?

# 1 000
Bastet, ти след като знаеш френски, дали случайно не знаеш как да променя данни в първоначалната регистрация.

Ще съм ти благодарна, защото не искат да ми приемат поръчката и излиза съобщение че е въведен грешен телефон

Отиваш в Mon espace client и там вляво на екрана намираш "Je Gere Mon Compte"  и  отдолу пише "Je modifie mes coordonnees perssonelle" - кликваш там и на местото на телефона пишеш само нули или 0600000 Peace

# 1 001

Влез в Mon espace client и след това отдолу вляво натисни JE GÈRE MON COMPTE
 Je modifie mes coordonnées personnelles
. Тел.номер трябва да е от 10 цифри, като започва с 06 иначе няма да ти го приеме

# 1 002
  • Русе
Мацки, малко сгафих и моля за помощ  Embarassed. Поръчах едни пантофки на малката, но по-късно видях че в бързината съм избрала 25 номер, а на мен ми трабват 26-ти. Нали имаше опция да променя в рамките на 24 часа? Мъчих се да открия начина, но този френски... А и няколко менюта се оказаха неактивни... Моля..............  Praynig.....
Да не са едни розовки с ластиче отгоре? Ако са те не е в теб грешката. Предната поръчка и аз исках да поръчам 26 и поръчах уж и после гледам - 25 ми маркирали и си викай айде ще ги подаря на някое дете. С тази поръчка пускам 27 номер понеже видях че всъщност 25 са доста малки и прави си аз поръчката и вместо 27 автоматично станали 26 - и аз се опитах да променя номера ама няма от къде та така...сега си чакам 26 номер и пак ще ги пласирам на някой.

Олеее, верно ли? Е как може? И на мен ми се струва, че отбелязах 26, ама.. Кога чакаш да ти дойде 26 и на каква цена?

# 1 003
  • тук-там
П.П. Някой от Пловдив да е получил тези дни поръчка от дата около 07,01?

Звънях в митницата - Пловдив - много любезна жена ми отговори , че в момента обработват от средата на декември и че от франция има само един колет. Аз имам от 09,01 и за митница и за поща, но.....- чакам още.

# 1 004

Не съм го пхравила, но би трябвало да има нещо - какво виждаш като бутони?Този телефон от преди ли си стои , въведен в сайта на Ла Рьодут? Има ли разлика с този на кредитната ти карта? Преди имала ли си проблеми?

Общи условия

Активация на акаунт