LaRedoute.fr - Обсъждане. Всичко за поръчката - 46

• 79 895
  • 2 145
  •   1
Отговори
# 960
Може ли някой да ми каже е-мейл на ЛаРедут - иска да ги питам нещо, но не го намирам?   newsm78 Praynig

Благодаря предварително   bouquet
на първа страница има линк към Нelp-a на ЛаРедут там им пиши /надявам се, че сега работи, защото преди няколко дни не работеше/

за големите градове поръчките над 2кг пристигат на митница и в известието, което ще получите мисля,че пише дали пратката е в пощ.клон или на митница

# 961
  • Germany
Може ли някой да ми каже е-мейл на ЛаРедут - иска да ги питам нещо, но не го намирам?   newsm78 Praynig

Благодаря предварително   bouquet
на първа страница има линк към Нelp-a на ЛаРедут там им пиши /надявам се, че сега работи, защото преди няколко дни не работеше/

Ами няма посочен  Confused Confused или аз поне не го виждам  Embarassed

Моля, ако някой го вижда/ е ползвал да ми го прати на лични  или да го публикува тук  Praynig Praynig Praynig

bouquet

# 962
# 963
  • В една Дупка.
Моя проблем е почти същия като вашия. Rolling EyesИ на мен кошницата ми беше пълна и нямах потвърждение за поръчка.Направих втора поръчка за същите неща и едва тогава кошницата беше празна и получих потвърдителен мейл с поръчаните артукиле.Днес виждам че е преведена два пъти сумата само за една поръчка.Не знам и френски EmbarassedМоля ,някой да помогне да им напиша писмо ,въпреки че не знам дали ще ми върнат парите ooooh!Който е писал по подобен въпрос ,моля да ми хвърли едно писмо на лични.Благодаря.
Първо провери в банката. Ларедут никога не теглят парите веднага. Най-вероятно са ти блокирани 2-ри път ( с това се боря в момента) и след 45 дена ще ти ги освободят.  Peace
Аз бях със същият проблем. И до днес "оригиналната пратка" не е дошла. Ни пари, ни колет. Писаху получих отговор да чакам, ще ми пратят отговор на мейла. Пиши и ти, за да не чакаш 2 месеца като мен напразно.

# 964
Моля ви да ми кажете кое е по-светло розово- rose vif ili rose clair ?
Мъжа ми позволи да пусна поръчка,ама ако му изнамеря някое долнище анцуг-помагайте.  Praynig

# 965
  • София
La réponse de notre service client vous a conduit à nous communiquer un complément d'information.
Nous avons bien reçu la demande complémentaire que vous nous avez adressée le 18 janvier 2008.
Nous mettons tout en oeuvre pour vous apporter une réponse rapide et exhaustive.

Кой ще ми преведе Praynig
Получили са твоето допълнително запитване от 18.01. Ще направят всичко възможно, за да ти отговорят бързо.

# 966
Ей тоз сутиен е малък на колежката ми,ако някой го иска да свирка,размера е 90а,по тяхному,а по нашему е 75аhttp://laredoute.fr/vente-soutien-gorge-tipster-under.aspx?produ … e&pagesize=12и ей тоз панталонhttp://laredoute.fr/vente-le-pantalon-facon-peau.aspx?productid= … e&pagesize=16размер 40/наше 44/.

# 967
момичета някои има ли ги
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=5487404& … ue&ksource=-1
отговарят ли си на номера  ли  пак +1

# 968
Никой ли няма получен колет от януари от митница? Сега звънях в нашата поща/много любезна беше жената/ и нямам никакво известие за митница. Sad
И колет нямам, чакам 4-5 поръчки.

# 969
Току що си взех поръчката от 04,01,много съм доволна.Като за първи път само 3 неща поръчах-велурени ботуши,жилетка,и спортен пантолон с джобове а най важното че съм си улучила и размерите.Ще публикувам снимки по-късно,защото артикулите са се изчерпали.И между другото на пощата на Варненска митница има още колети от ларедут.

# 970
момичета някои има ли ги
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=5487404& … ue&ksource=-1
отговарят ли си на номера  ли  пак +1

Има ги само 38 номер Simple Smile

# 971
  • София
момичета, дайте моля, код, който намалява зелените цени с 15/20 евро + безплатна доставка.  Hug
за съжаление 57983 вече не е активен, а снощи беше.  Sad

# 972
Кой и кога прави поръчка за Варна ?

# 973
Някоя от вас знае ли как върви номерацията при тези ботушки?

# 974
Майка ми ги има. Носи 36, взех й 37 - точно са й. Аз нося 39 - взех си 40 - продадох ги, защото ми бяха огромни.

Общи условия

Активация на акаунт