LaRedoute.fr - Обсъждане. Всичко за поръчката - 46

• 79 990
  • 2 145
  •   1
Отговори
# 1 170
Незнам дали е болестно състояние,но като направих рекапитулация намаленията само в Редута са ми коствали -600лв.Мъж ми каза,че или ще ме набие,или ще ме изгони Confused

И мойта калкулация е такава  Laughing но мъжа ми знае само за половината от нея  Mr. Green (и пак получавам заплахи, че ще ми скрие кредитната карта Laughing)

# 1 171
хем страшни суми профукахме, хем не се спираме  Joy
Не е смешно! Joy

# 1 172
... Дали може да има проблем при доставката? Извинявайте, ако въпроса е задаван вече и благодаря предварително за помощта
[/quote]
Според мен проблем може да има при известието да го оставят във входа и да се загуби, иначе предполагам, че няма да има проблеми ако отидеш в пощата или митница да си го търсиш и е там де  Laughing
[/quote]

bouquet Благодаря за бързи отговор!

# 1 173
  • Варна
Тогава аз съм добре. До тук само 250лв, което не попречи на мъжа ми снощи да ми изнесе една лекция относно излишните количества дрехи с които разполагат децата и моята лакомия по този въпрос. И понеже снощи открих, че като голяма бяла птица съм изтървала да се възползвам от еден код за намаление дето са ми го пуснали на мейла за -20 евро и безплатна доставка и тая сутрин му се оплаках, човека заяви че ще вземе да ми запише час за преглед.  Mr. Green

# 1 174
  • София
Незнам дали е болестно състояние,но като направих рекапитулация намаленията само в Редута са ми коствали -600лв.Мъж ми каза,че или ще ме набие,или ще ме изгони Confused

И мойта калкулация е такава  Laughing но мъжа ми знае само за половината от нея  Mr. Green (и пак получавам заплахи, че ще ми скрие кредитната карта Laughing)

Да не се наложи на сформираме "Клуб на изгонените Редутки"......ако продължавам и аз в този дух, май натам вървят нещата   ooooh!

# 1 175
  • Варна
Момичета, имаеше едни бермуди с висока талия на La minute mode нещо не мога да ги намеря, както и нищо намалено от тази марка.
Може ли малко помощ с линкове   bouquet

# 1 176
  • Бургас
Тогава аз съм добре. До тук само 250лв, което не попречи на мъжа ми снощи да ми изнесе една лекция относно излишните количества дрехи с които разполагат децата и моята лакомия по този въпрос. И понеже снощи открих, че като голяма бяла птица съм изтървала да се възползвам от еден код за намаление дето са ми го пуснали на мейла за -20 евро и безплатна доставка и тая сутрин му се оплаках, човека заяви че ще вземе да ми запише час за преглед.  Mr. Green
Ох и аз мрънках вчера за тоя код,ма мойто мъж е свикнало, има закалка от ебей.

# 1 177
човека заяви че ще вземе да ми запише час за преглед.  Mr. Green
Моя човек по принцип не ми държи сметка, но само вметна, че той можел и по-скромно да я кара (а не знае каква сума съм похарчила досега).  smile3533
Лошото е, че гардероба ми от край време прелива, а редовно подарявам дрехи на племениците, облякоха се покрай мен децата.  Laughing

# 1 178

Моят проблем е гузната ми съвест- мъжо вика: "поръчвай, щом са толкова изгодни нещата!"
Някоя мадама от областта да е получава на нашата митница януарски колет? Моля ви - споделете, за да дадете надежда и на нас,които за пръв път поръчахме, и то не еднократно  Embarassed

# 1 179
  • Пловдив
Raadinela , аз чакам от 2.01 колет на митница и тази седмица май няма да го получа....Но като гледам колко много хора чакат от декември още... ooooh!

Моят мъж зариби негови приятели и сега по 2-3 дни вкъщи
висят по цели нощи да си избират дрешки и да им поръчвам.....Не мога да се вредя от тях... #Cussing out

# 1 180
  • Пловдив
Вий двете пловдивчанки  Mr. Green
Аз още от 27.12 не съм получила, вие ме дразните  с януарски колети  Naughty Hug
Трябва ред да има  Mr. Green

Това в кръга на шегата де  Hug

# 1 181

Да не се наложи на сформираме "Клуб на изгонените Редутки"......ако продължавам и аз в този дух, май натам вървят нещата   ooooh!

"Клуб на анонимните Редутки" с терапевтична цел. Laughing Аз май съм добре още,само 150лв.
Моят проблем е гузната ми съвест- мъжо вика: "поръчвай, щом са толкова изгодни нещата!"
Някоя мадама от областта да е получава на нашата митница януарски колет? Моля ви - споделете, за да дадете надежда и на нас,които за пръв път поръчахме, и то не еднократно  Embarassed
Той, не знае какво го чака Mr. Green

# 1 182
  • Пловдив
Аз още от 27.12 не съм получила, вие ме дразните  с януарски колети  Naughty Hug

Е да, ти магазин отвори..... hahaha Joy /според чичкото в митницата/  и те само за теб трябва специално гише да отварят!
Ако не са нашите поръчка за какво ще им плащат заплати!
Даже не искам да знам, колко пари съм похарчила, защото ще ми стане лошо... Sick

# 1 183
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата

А аз още чакам част от 04.12. да си имаме уважението  Stop Mr. Green

# 1 184
А някой получи ли поръчка след 09.01 по пощата?

Общи условия

Активация на акаунт