LaRedoute.fr - Обсъждане. Всичко за поръчката - 46

• 79 635
  • 2 145
  •   1
Отговори
# 1 260
Вталена е но не много
за розовото...не е млечно...не знам как да ти го обясня
ако можеш да изчакаш .... като прибера децата от детска ще измеря и ще ти пусна мерки

# 1 261
  • София
Момичета, бихте ли ми казали тези детски пухенки отговарят ли си на номерата, искам да взема на дъщеря ми, която е на 7год. и половина, но така че ако може и другата зима да я поноси  Laughing За ръст 138 ли да взема или направо 150, защото тя в момента е 126см., но е едричка??  Hug
http://www.laredoute.fr/vente-longue-doudoune-matelassee-enfant. … e&pagesize=16

Вземи по-голямата....те са с допълнителен вътрешен ластик на ръкавите ...може да се подгъват...не седи грозно....аз като я взех септември...в началото на зимата я носеше подгъната....взела съм 126...Габи сега е 122.....вече не подгъваме, но са леко дълги ръкавите
размера е точен.....прецени си....ако е по-пухкава...по-голямата по-добре
иначе....цвера който е Prune не изглежда като на снимката...много е готин на живо

Аууу,супер!Аз поръчах от същият цвят и за двете ми щерки.И по големички ги поръчах,пък се притеснявах да не им виснат...а то се оказа,че съм постъпила правилно!Супер информация има тук!Благодаря на всички!!!!

# 1 262
Много моля за помощ.След като влезна в  ''Suivi de commande" и си влезна в последната поръчка ми изписва Voici les articles qui beneficient de reductions и ми изброява продуктите със снимки,цените,намаленията и т.н. Обаче след това ми изписва "Voici les articles qui ne beneficient pas de  reductions " и ми изброява един артикул и подаръка(кафявата нощница с халата).Не можах да разбера защо са отделени,отделно ли ще ги получа?Или са се изчерпали?
Нищо не успях да разбера с преводача и ще съм ви задължена ако ми помогнете Peace

# 1 263
  • Бургас
Може ли някой, който е поръчвал мъжки маратонки Адидас, номер 42 или 43, да ми измери стелката!  Praynig

# 1 264
  • София
Много моля за помощ.След като влезна в  ''Suivi de commande" и си влезна в последната поръчка ми изписва Voici les articles qui beneficient de reductions и ми изброява продуктите със снимки,цените,намаленията и т.н. Обаче след това ми изписва "Voici les articles qui ne beneficient pas de  reductions " и ми изброява един артикул и подаръка(кафявата нощница с халата).Не можах да разбера защо са отделени,отделно ли ще ги получа?Или са се изчерпали?
Нищо не успях да разбера с преводача и ще съм ви задължена ако ми помогнете Peace
Имаш продукти с намалени. И явно един от новата, без намаление. Затова е отделно, при мен поне е така. На другите си пише колко е %, а този отделно няма %.
Може ли някой, който е поръчвал мъжки маратонки Адидас, номер 42 или 43, да ми измери стелката!  Praynig
А колко е на мъж ти стелката? На моя е 27,3, взех ми Левис 43 и са му добре. Тук носи 42 номер.

# 1 265
  • Варна

Спокойно всичко ще си получиш Peace
Първата таблица са ти намалените артикули,а в другата ти е подаръка и ненамаления артикул.

# 1 266
Момичета, бихте ли ми казали тези детски пухенки отговарят ли си на номерата, искам да взема на дъщеря ми, която е на 7год. и половина, но така че ако може и другата зима да я поноси  Laughing За ръст 138 ли да взема или направо 150, защото тя в момента е 126см., но е едричка??  Hug
http://www.laredoute.fr/vente-longue-doudoune-matelassee-enfant. … e&pagesize=16
Вземи 138.Дъщеря ми е132см висока и 138 и е точна, мисля, че и догодина ще и става.

# 1 267
Вземи 138.Дъщеря ми е132см висока и 138 и е точна, мисля, че и догодина ще и става.

Добре де, нали ръста на детето в сантиметри са тези френски номера, как на дете високо 126 см, ще му е добре 150.  Моят племенник също е към 130 см и му поръчах 132, ще са му малки, така ли newsm78 За моето дете, което е 99 см, поръчвам размер 102.

# 1 268
  • София

Добре де, нали ръста на детето в сантиметри са тези френски номера, как на дете високо 126 см, ще му е добре 150.  Моят племенник също е към 130 см и му поръчах 132, ще са му малки, така ли newsm78
Пак зависи от детето. На кумата щерката е 126, взехме 126, добре й е. На моя дружка момиченцето е 106 см, взехме 102, добре е.

# 1 269

Пак зависи от детето. На кумата щерката е 126, взехме 126, добре й е. На моя дружка момиченцето е 106 см, взехме 102, добре е.
[/quote]

Ох, благодаря ти, значи все пак има шанс да станат дрешките Hug

# 1 270
  • София
Благодаря на всички за отговорите!   bouquet

# 1 271
Някой дали е поръчвал тази пухенка в цвят imprime fleurs rose? интересуваме какъв точно е цвета на якето и подплатата
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=6059333& … ue&ksource=-1

Много красива е - цвета е нежно розов, подплатата по бледо розово - нещо като пепел от рози!

# 1 272
  • София
sophsan, аз съм поръчвала от розовата пухенка № 126 и 102 за моите момичета.
Размера си отговаря и са страхотни. Носят ги втори месец.
За следващата зима съм поръчала /чраз мама Бобо, за което много и благодаря/ в тъмно лилаво и за двете следващия номер.
Според мен 138 ще ви е добре. аз поръчах същия за каката.

# 1 273
Някой не продава ли дънковата пола с бастите, вече май я няма и я изпуснах, номер 40  Praynig
Да ми пише лични  Hug

# 1 274
  • София
Момичета от тези момчешки адидас
точно или номер по-големи трябва да поръчам ???

Последна редакция: пт, 25 яну 2008, 15:09 от iga

Общи условия

Активация на акаунт