LaRedoute.fr - Обсъждане. Всичко за поръчката - 46

• 79 738
  • 2 145
  •   1
Отговори
# 1 290
  • София
Аз да питам пак за маратонки адидас за дете 1 номер по-голям ли трябва да се поръча, в сравнение с обувките ???  Моля , кажете ми ако знаете Praynig
Помня, че обсъждахте за възрастни че са +1 , ама за детенце не се сещам   newsm78
 Peace

# 1 291
Някой дали е поръчвал тази пухенка в цвят imprime fleurs rose? интересуваме какъв точно е цвета на якето и подплатата
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=6059333& … ue&ksource=-1

Много красива е - цвета е нежно розов, подплатата по бледо розово - нещо като пепел от рози!
Според мен ти говориш за цвета rose pale/rose fonce, защото преди малко в сайта за първи път ми показа снимка на тази, която се води fleurs imprimees, което значи, че трябва да е на цветя и дейстително, много приятна разцветка - на розови и бледорозови цветя. Но, като поисках втори път пак да я видя, не ми я показа вече!  Simple Smile

Дааа точно на цветя е! много е красива! и някак нетрадиционна!

# 1 292
Аз да питам пак за маратонки адидас за дете 1 номер по-голям ли трябва да се поръча, в сравнение с обувките ???  Моля , кажете ми ако знаете Praynig
Помня, че обсъждахте за възрастни че са +1 , ама за детенце не се сещам   newsm78
 Peace

И за дете е така!

# 1 293
  • София
Vous vous inquiйtez de ne pas avoir reзu votre commande.
Je vous prйsente mes excuses pour cette attente.
Votre colis a йtй expйdiй mi dйcembre par avion.
Il vous parviendra sous peu а votre domicile.
Si votre colis est mentionnй "en prйparation" dans votre suivi de commande,
merci de ne pas en tenir compte.
Oтговорът е за недошлата поръ4ка от 11.12
МОЛЯ ВИ ЗА ПРЕВОД  Praynig
Извиняват ти се за закъснението и ти казват, че колетът ти е изпратен в средата на декември със самолет. Също така ти казват да не обръщаш внимание, ако в suivi de commande поръчката ти продължава да стои в статус en preparation.

# 1 294
  • София
Преди малко на мейла получих персоналния код 65218, който намалява зелените цени с 15 евро, има подарък и безплатна доставка при поръчка на три артикула и нагоре. Хубаво де, спазих всички условия, дори намалих едни мъжки маратонки с 15 евро, но не ще да ми махне доставката.  ooooh! Идеи някакви? Излязох от сайта, регнах се наново, но пак не става!  #Cussing out

# 1 295
  • Sofia
Между другото аз поръчката от ноември вече я отписах, не знам в БГ пощи какво се мотат и каква е причината за забавянето, но французите ми пратиха още миналата седмица чек, който аз дадох за осребряване в банката. При положение че им писах на 03.01.2008г, просто реагираха светкавично, а нашите тук оправят пратки от преди 2 месеца сигурно.
Чакам и една от декември, която също е забита някъде при другите неполучени пратки.

# 1 296
  • София
Някой дали е поръчвал тази пухенка в цвят imprime fleurs rose? интересуваме какъв точно е цвета на якето и подплатата
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=6059333& … ue&ksource=-1

Много красива е - цвета е нежно розов, подплатата по бледо розово - нещо като пепел от рози!
Според мен ти говориш за цвета rose pale/rose fonce, защото преди малко в сайта за първи път ми показа снимка на тази, която се води fleurs imprimees, което значи, че трябва да е на цветя и дейстително, много приятна разцветка - на розови и бледорозови цветя. Но, като поисках втори път пак да я видя, не ми я показа вече!  Simple Smile

Дааа точно на цветя е! много е красива! и някак нетрадиционна!

Събудихте любопитството ми - а може ли да дадеш реални снимки, тъй като не можем да я видим в сайта!!!Мерси предварително!!!

# 1 297
Vous vous inquiйtez de ne pas avoir reзu votre commande.
Je vous prйsente mes excuses pour cette attente.
Votre colis a йtй expйdiй mi dйcembre par avion.
Il vous parviendra sous peu а votre domicile.
Si votre colis est mentionnй "en prйparation" dans votre suivi de commande,
merci de ne pas en tenir compte.
Oтговорът е за недошлата поръ4ка от 11.12
МОЛЯ ВИ ЗА ПРЕВОД  Praynig
Извиняват ти се за закъснението и ти казват, че колетът ти е изпратен в средата на декември със самолет. Също така ти казват да не обръщаш внимание, ако в suivi de commande поръчката ти продължава да стои в статус en preparation.

Благодаря ти мила
и аз таак си преведох, аме френския го у4их много но отдавна и не сиакх да изпусна нещо важно  bouquet

# 1 298
Имам колет, но не знам пак коя дата е
дано ве4е е най стария 4е нямам думи и милите моми4ета дето поръ4ахме заедно полудяха

# 1 299
  • Бургас
Преди малко на мейла получих персоналния код 65218, който намалява зелените цени с 15 евро, има подарък и безплатна доставка при поръчка на три артикула и нагоре. Хубаво де, спазих всички условия, дори намалих едни мъжки маратонки с 15 евро, но не ще да ми махне доставката.  ooooh! Идеи някакви? Излязох от сайта, регнах се наново, но пак не става!  #Cussing out
На мен ми махна доставката след като сложих три артикула за намаление,а не да са общо три

# 1 300
  • София
Може ли някоя френскоговоряща мама да ми преведе точно каква кожа и материя е това, че с преводачите нищо не става  Tired
Doublure et première cuir. Semelle élastomère. Bout ouvert. Talon recouvert 7 cm env.

# 1 301
  • In transit
дано ве4е е най стария 4е нямам думи и милите моми4ета дето поръ4ахме заедно полудяха

като го вземеш свиркай бързо от коя дата е, моля те  Hug

# 1 302
Помня, че обсъждахте за възрастни че са +1 , ама за детенце не се сещам   newsm78
 Peace

И за дете е така!
специално за този модел,мога да кажа,че поръчах с 1 номер по-големи и сбърках.На следващата поръчка си поръчах моя номер и са ок Peace

# 1 303

като го вземеш свиркай бързо от коя дата е, моля те  Hug

ОК
Мики, знам видях, 4е си ни помолила и веднага ще кажа   bouquet

Последна редакция: пт, 25 яну 2008, 17:27 от mama Bobo

# 1 304
Искам да попитам дали има някой от Стара Загора? И аз нещо взех да се притеснявам за един колет пуснах поръчката на 3.01 а о6те няма ни6то а си поръчах 3 чифта обувки:( вече си мисля че няма да доиде
Някои скоро получавал ли е от 3.01 колет

Общи условия

Активация на акаунт