LaRedoute.fr - Обсъждане. Всичко за поръчката - 46

• 79 635
  • 2 145
  •   1
Отговори
# 1 305
62456
с;лагам го и нищо  Shocked
а си е на акаунта , на 4ийто майл имам оферта демек мой си е кода
егатои нещото
имам си 3 неща от новата колекция

# 1 306
момичета да сте поръчвали този бански? хубав ли е . цената за двете части е нали.
искам да си го взема ама не знам дали ще ми стане- талия 70 ханш 87
http://www.laredoute.fr/vente-2-pieces.aspx?productid=324098106& … e&pagesize=16

Последна редакция: пт, 25 яну 2008, 17:03 от angelova78

# 1 307
  • Пловдив
някои да има информация за маратонките на Пума.и те се поръчват с един номер по-големи
 става вапрос за тези:
http://www.laredoute.fr/vente-donna-turbinosa-ferrari-de-puma.as … e&pagesize=16
ако някои си ги е поръчвам може ли да ми кажете хубави ли са?    bouquet
Тези ги има тук в магазините най-добре отиди и пробвай. Имам няколко чифта пуми купувани от тук и са 37 номер, при положение, че нося 38. Иначе съм много долна от качеството на Пума. Peace
natali_bu-много благодаря за бързия отговор   bouquet Hug

# 1 308
и още нещо долнището какво е да не е прашка Thinking

# 1 309
Може ли някоя френскоговоряща мама да ми преведе точно каква кожа и материя е това, че с преводачите нищо не става  Tired
Doublure et première cuir. Semelle élastomère. Bout ouvert. Talon recouvert 7 cm env.

Подплата и външна част от кожа. Подметка - еластомер. Отворен край (пръстите вероятно - не виждам модела) . Ток покрит - около 7 см.

# 1 310
Искам да попитам дали има някой от Стара Загора? И аз нещо взех да се притеснявам за един колет пуснах поръчката на 3.01 а о6те няма ни6то а си поръчах 3 чифта обувки:( вече си мисля че няма да доиде
Някои скоро получавал ли е от 3.01 колет
от 05 и от 09 имаше два получени,аз чакам от 09 нататък седем поръчки,но няма още нищо #Cussing out

# 1 311
  • София
Може ли някой, който е поръчвал мъжки маратонки Адидас, номер 42 или 43, да ми измери стелката!  Praynig
Aз премерих 43 и половина ,със шивашки метър е 29 см.Той носи 42 и 43 и половина му заспа ( един от моделите на Good year )

# 1 312
  • София
Bastet
newsm51

# 1 313
Мерси много:)
Е все пак трябва вече да са в БГ но не се знае къде е попаднал
Дано и моите да доидат скоро че няма да има кога да ги нося:) #Cussing out

# 1 314
  • София
Преди малко на мейла получих персоналния код 65218, който намалява зелените цени с 15 евро, има подарък и безплатна доставка при поръчка на три артикула и нагоре. Хубаво де, спазих всички условия, дори намалих едни мъжки маратонки с 15 евро, но не ще да ми махне доставката.  ooooh! Идеи някакви? Излязох от сайта, регнах се наново, но пак не става!  #Cussing out
На мен ми махна доставката след като сложих три артикула за намаление,а не да са общо три

Моят код няма такова условие, но за всеки случай пробвах  с три ненамалени артикула пак не ми маха доставката.  Sad

# 1 315
и още едно питане
отзиви за тези кецове. отговарят ли си на номера или трябва пак +1 изобщо хубави ли саhttp://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=5282349&SizeCode=00038&Quantity=1&PersText=&ItemId=25&Mode=Update&Single=true&ksource=-1
http://www.laredoute.fr/vente-les-baskets.aspx?productid=3240668 … e&pagesize=16

Последна редакция: пт, 25 яну 2008, 17:05 от angelova78

# 1 316
  • Бургас
Преди малко на мейла получих персоналния код 65218, който намалява зелените цени с 15 евро, има подарък и безплатна доставка при поръчка на три артикула и нагоре. Хубаво де, спазих всички условия, дори намалих едни мъжки маратонки с 15 евро, но не ще да ми махне доставката.  ooooh! Идеи някакви? Излязох от сайта, регнах се наново, но пак не става!  #Cussing out
На мен ми махна доставката след като сложих три артикула за намаление,а не да са общо три

Моят код няма такова условие, но за всеки случай пробвах  с три ненамалени артикула пак не ми маха доставката.  Sad
Не знам моят код е същия и ми я дава,ама аз поръчван за децата от новата колекция не знам дали това има значение.

# 1 317
  • София
... и подаръка е страхотен (чаршафа на лалетата).

Може ли код за чаршафа с лалета, че явно съм го пропуснала? С ластик ли е? Размери?
49808, чанта розова и чаршаф, плик, двоен размер.
по-точно чаршаф плик 200*220 и 2 калъфки 80*80 от едната страна са цветни лалета на бял фон (червени сини и зелени) от другата са ситни точки в същите цветове. чантето е от плат малко, розово с кафяви велурени връзки (няма цип или копче) и велурена кафява роза, която се закача с игла има и дъщото портомоненце. у нас децата си играят с нея, но чаршафите са готини.
Bibi можеш ли да ми кажеш горе-долу колко тежи чаршафа+калъфките+чантата?
Мерси!   bouquet

# 1 318
  • Sofia
Мерси!   bouquet
Не съм Биби ама да кажа, че бая си тежи над кило и нещо защото на самия чаршаф са му сложили едни картони вътре които допълнително натежават, а и той самия си е бая обемен. Ако се чудиш къде ще ти е колета гаранция на митница си го търси  Peace

# 1 319
  • София
Мерси!   bouquet
Не съм Биби ама да кажа, че бая си тежи над кило и нещо защото на самия чаршаф са му сложили едни картони вътре които допълнително натежават, а и той самия си е бая обемен. Ако се чудиш къде ще ти е колета гаранция на митница си го търси  Peace

Мерси Valeria!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт