LaRedoute.fr - Обсъждане. Всичко за поръчката - 46

• 79 519
  • 2 145
  •   1
Отговори
# 1 560
Добре, де какви са тия кредитни карти дето са нито Виза, нито Маестро?
...

Ми примерно Евролайн или каквото там беше - те са кредитни и доскоро ставаха само за пазаруване и теглене в Бг.

# 1 561
  • София
Поръчката е от 14.12. Махнете я от жалбата. Кашона е безобразно състояние, някой неща са отваряни, абе ....
И после защо 25 дена се губи в България? Ами да имат време да пробват бе  Laughing

# 1 562
  • София
Ново двайсет пък сега.Не мога да се логна!!1Като вкарам паролата ми излиза това! Nombre d'essai dépassé, identification impossibleКак да постъпя?

Опс,успях,ама докато стане се препотих доста!Защо ли не можеше да ме идентифицира?

Последна редакция: сб, 26 яну 2008, 14:29 от ilianka /ILIANAD/

# 1 563
Ако две блузки се продават заедно, то за един артикул ли се брои или за два.Или например бикини или слипове по пет чифта, за 1 артикул или за пет?До колко артикула можем да поръчваме?

Лота се брои за един артикул, в поръчката можеш ад пуснеш до 25 артикула. Погледни и на стр. 1.

Благодаря ти!  bouquet

# 1 564
...

Аз плащам  Виза на Пощенка банка, за нея мога да гарантирам.

Аз също мога да гарантирам за Виза на Експресбанк - и също да похваля момичетата от телефона за връзка с клиенти - в четвъртък ми отблокираха три повторени суми за по-малко от 10 мин. А една от мамите чака 45 дни, за да й деблокират някаква огромна сума. Мисля си, че ако аз трябваше да чакам 45 щях  #2gunfire а също така и да се откажа от банката с Държавен вестник  Crossing Arms пък!

# 1 565
БОРИКА са всички дебитни от които можеш да изтеглиш на банкомат или да платиш в магазин на касата...ако имат устройството ....нямат нищо общо с кредитните карти
може да има и кредитни БОРИКА обаче те могат да се ползват само в БГ
не бъркайте MAESTRO с MASTER CARD

# 1 566
  • Пловдив
Алекс, аз имах превид утре-вдругиден да ме махнеш от списъка  Blush Hug Благодаря ти!

И аз одеве не бях доспала  Embarassed

На пловдивска митница някой да знае докарали ли са нови колети  Praynig

# 1 567
БОРИКА са всички дебитни от които можеш да изтеглиш на банкомат или да платиш в магазин на казата...ако имат устройството ....нямат нищо общо с кредитните карти
Знам, казах го в смисъл такъв, че няма никакъв друг надпис Rolling Eyes

# 1 568
Моля ви кажете ми на мъжко XL кой размер отговаря за спортните??
Знам, че е гръдна обиколка, но мъжото го няма сега да меря.....
Побутвам си въпросчето, че никой не ми е отговорил.... Sad

# 1 569
БОРИКА са всички дебитни от които можеш да изтеглиш на банкомат или да платиш в магазин на касата...ако имат устройството ....нямат нищо общо с кредитните карти

Ето това е БОРИКА

http://www.borica.bg/index.php?p=about02

# 1 570
# 1 571
ми то си пише Housse de fauteuil, преведено Чаршаф за кресло

# 1 572
  • някъде там
Моля ви,кажете как да си огранича достъпа до сайта идо темата???  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 1 573
Поръчката е от 14.12. Махнете я от жалбата. Кашона е безобразно състояние, някой неща са отваряни, абе ....
И после защо 25 дена се губи в България? Ами да имат време да пробват бе  Laughing

450,
Мики помоли да и пишем на ли4ни
пиши  и за трите колета които са дощли най ве4е за 21.11 и 06.12 ли каза
4е те са най-сериозните закъснения, да не стане излагация

Айде най накрая твоите мами поне ще си вземат старите неща
а аз 4акм ли 4акам Twisted Evil

# 1 574
http://www.laredoute.fr/vente-le-pantalon-7-8-stretch-nike.aspx? … e&pagesize=16
а това видяхте ли
Алекс 1 маратонките ги получих за мъжо ибяха на 22 евро някъде и са хубави
лина, би ли споделила за номерацията?
+1винаги при маркови маратонки взимам и са точно

Общи условия

Активация на акаунт