LaRedoute.fr - Обсъждане. Всичко за поръчката - 46

• 79 543
  • 2 145
  •   1
Отговори
# 1 545
  • Варна
И ний имаме две карти на Райфайзен банк, които не стават, дебитна и кредитна. Те имат номера само отпред и са МАЕСТРО, знака в долния десен ъгъл отпред. Извадихме си дебитна ВИЗА на Райфайзен и стана, така че действай Peace

# 1 546
# 1 547
Така вижда ли се?

# 1 548
  • някъде там
Два чифта от Адидаските дали ще са над2 кг.?

# 1 549
Оx, сега видях, че няма никакви номера от обувките, към които съм дала линк Sad

# 1 550
Два чифта от Адидаските дали ще са над2 кг.?

Според мен един чифт с кутията ще бъде някъде около 2 кг. По тази причина ръгнах и чаршафа с чантата - така и така ще ходя на митницата  Hug

# 1 551
И ний имаме две карти на Райфайзен банк, които не стават, дебитна и кредитна. Те имат номера само отпред и са МАЕСТРО, знака в долния десен ъгъл отпред. Извадихме си дебитна ВИЗА на Райфайзен и стана, така че действай Peace

Не знаех, че Маестро картите на Райфайзен не стават  Tired а мислех да си вадя от тях.

# 1 552
Ако две блузки се продават заедно, то за един артикул ли се брои или за два.Или например бикини или слипове по пет чифта, за 1 артикул или за пет?До колко артикула можем да поръчваме?

# 1 553

Не знаех, че Маестро картите на Райфайзен не стават  Tired а мислех да си вадя от тях.

Дебитните карти МАЕСТРО не стават въобще, независимо на коя банка са  Peace

# 1 554
Ако две блузки се продават заедно, то за един артикул ли се брои или за два.Или например бикини или слипове по пет чифта, за 1 артикул или за пет?До колко артикула можем да поръчваме?

Лота се брои за един артикул, в поръчката можеш ад пуснеш до 25 артикула. Погледни и на стр. 1.

# 1 555

Правилно съм се ориентирала към Виза значи  Peace

# 1 556
Мисля че е време да направим тема за консултации тип АНОНИМНИТЕ ЛАРЕДУТКИ  Joy ....да има случайно някоя психиатърка сред нас....да ни консултира  hahaha

бях се зарекла след вчерашната поръчка да не пускам повече поне месец
ама ей ме на ..... 7-мата ми е на път да стане реалност ...поне да бях получила първата

# 1 557
Аз от тези не мога нищо да мушна в кошницата.Само при мен ли е така?
и аз натоварих от тези,дано са хубави

# 1 558
Добре, де какви са тия кредитни карти дето са нито Виза, нито Маестро?
И на двете единствения надпис е в долния десен ъгъл на гърба - пише Борика.

И понеже като си наумя нещо ми е голям дерт, докато не го свърша - нали някои банкомати имат функция да прехвърлят пари по сметка? Ако по този начин прехвърля от кредитната в дебитната дали ще стане? И по-важното, всъщност е дали ще стане днес, предвид това че е събота?
Ако някой знае, ще бъда благодарна ако сподели  Peace

# 1 559

Правилно съм се ориентирала към Виза значи  Peace

Аз плащам  Виза на Пощенка банка, за нея мога да гарантирам.

Общи условия

Активация на акаунт