LaRedoute.fr - Обсъждане. Всичко за поръчката - 46

• 79 533
  • 2 145
  •   1
Отговори
# 1 605
Здравейте,имали френско говоряща мама която може да ми помогне с едно писмо,което получих след като си пуснах поръчката?!Не мога да разбера поръчката ми приета ли е newsm78,уж всичко направих както трябва.Картата ми е Виза Електрон но ОББ.А съм почнала да пълня и втората кошница...

# 1 606
  • Бургас
Поръчката е от 14.12. Махнете я от жалбата. Кашона е безобразно състояние, някой неща са отваряни, абе ....
И после защо 25 дена се губи в България? Ами да имат време да пробват бе  Laughing
Пак добре ,миналата събота дойде от 18.12 тази от 14.12 да се надяваме че някоя лелка ще изрови и колета от 08.12 че да си получат децата ми коледните подаръци #2gunfire

# 1 607
Здравейте,имали френско говоряща мама която може да ми помогне с едно писмо,което получих след като си пуснах поръчката?!Не мога да разбера поръчката ми приета ли е newsm78,уж всичко направих както трябва.Картата ми е Виза Електрон но ОББ.А съм почнала да пълня и втората кошница...

Почти съм сигурна, че не ти е приета поръчката, без да знам френски. С Виза Електрон на ОББ не може да се плаща. Точно тази карта има забрана от банката за плащания в интернет. Имах такава, и се наложи да си извадя Мастър кард. Това го пише и в първия пост на темата.

# 1 608
  • София
Втория пристигнал колет е от 07.01. Този от 03.01 още си го чакам Peace

# 1 609
Втория пристигнал колет е от 07.01. Този от 03.01 още си го чакам Peace

На поща или на Митница?

# 1 610
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Отзиви за тези неща:
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=6084141& … ue&ksource=-1
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=3621634& … ue&ksource=-1

# 1 611
  • София
Въпроси за детски Адидас маратонки:
Важи ли правилото +1 номер за детските маркови мартонки?.
А имаше нещо с проблем при номерацията на Адидаските. Променял се номера, който вкарвате в кошницата newsm78. Кога се вижда - при финализиране на плащането или веднага като се погледне в кошницата?
Предварително благодаря.

Въпрос за яке. Искам да поръчан тази пухенка на детето, но се колебая м/у 102 и 108 (за догодина е, сега е 90-92 см) newsm78
Поръчвах за една девойка висока 95 см 102 от ефрините момически пухенки и сега й е ок

# 1 612

Това смятам да го поръчам когато успея да си вляза в кошницата.

# 1 613
  • Варна
Момичета, късмета на новака. Получих си поръчките от 10.01. Тя едната беше пусната на 6, но когато я обработиха пишеше 10 в листа, където са ми поръчките. И то и двете пратки бяха в пощенският клон в квартала, а не в този на митницата.
Като цяло съм доволна, но за съжаление поръчаните от мен номер 102 неща са огромни на малкия. Ще му трябва повече от година за да му станат, а поръчаните 114 номер са на ръба на щерката. В момента е болна и няма как да я премеря, но май всичко ще върви в Продавалника. Много жалко.
Продавам балеринките с катарамата черни 41 номер. Нося между 40 и 41 и ми е доста широк крака, но въпреки всичко плувам в тях. Ако някой проявява интерес да пише.
pepi111, поръчала съм детската блузка и я чакам, но поръчката ми е от 17.01 и не е ясно кога ще дойде.

# 1 614
Колко време след пускане на поръчката се получава потвърждение на имейла?

# 1 615
  • на село

Ми май различно, аз пуснах на обяд и още си чакам потвърждението,
а предния път, когато  поръчвах, ми дойде доста бързо.

# 1 616
  • на село
Despina колко е голямо момченцето ти, че аз поръчах на моята дъщеря 102 е сега се притеснявам да не са и малки.

# 1 617

До 5 минути пристига мейл при мен.. Поне винаги е било така досега..

# 1 618
  • Варна
На 5г и половина 110 см е висока. Тук купувам 110 и са и добре, а от Ла редута жилетките с ципа 114 са и къси.

# 1 619
  • София
Despina а малкия колко е голям (ръст, тегло)

Общи условия

Активация на акаунт