LaRedoute.fr - Обсъждане. Всичко за поръчката - 46

• 79 984
  • 2 145
  •   1
Отговори
# 1 635
Искам бан за Ла Редут! От вчера още две поръчки пуснах!
А се хвалех, че чакам само 6  Crazy

# 1 636
  • Варна
Деспина пижамките продаваш ли ги?
За сега още им се чудя. Харесват ми. По-скоро бих ги разменила с някого за 94.
Деспина, би ли измерила стелката на балеринките   bouquet
Изкарвам я 26см. Моят крак е къс и пълен и затова все големи номера си купувам, ама явно съм прекалила с номера този път.

# 1 637
  • Бургас
За колко пари.Нали са за широк крак ако ти останат ги искам

# 1 638
  • Mediterraneo
Деси, аз не бих бързала с продажбата на по- големите неща  Peace Все по някое време ще му станат на Ивчо  Hug

# 1 639
... Изкарвам я 26см. Моят крак е къс и пълен и затова все големи номера си купувам, ама явно съм прекалила с номера този път.

Може и да ми станат. Пиши за колко ги продаваш, ако ги продаваш, де.

# 1 640
Хм, и аз съм поръчала на моя от подобни пижамки р.102, а той е около 82-83см някъде, но аз пък се подведох от това,че съм вземала  блузки ръст86, които в момента са му почти малки и определено  къси. Ще ги видя като дойдат, но може би ще ми свършат работа другата зима като тръгне на градина, поне да не купувам пижамки тогава. Аз съм поръчала тези

# 1 641
мами имах въпрос по горе сега звънях в банката и ми казаха, че нямам блокирани суми. Картата не е пипана. Мога ли да поръчам отново или ще се дублират поръчките

# 1 642
Възможно ли ти е да измериш стелката? Благодаря Simple Smile

# 1 643
Здравейте мамчета искам да поръчам един панталон на мъжо но не разбирам добре френската номерация и незнам кой номер да му избера предполагам че напред в темата е обсъждан този въпрос и се извинявам ако се повтарям , благодаря ви предварително Simple Smile

# 1 644
  • някъде
Айде още един път на клона! ooooh!Край!Повече не поръчвам!Само се чудя за 2-3 неща Mr. GreenОт коя дата идват поръчки?

# 1 645
Айде още един път на клона! ooooh!Край!Повече не поръчвам!Само се чудя за 2-3 неща Mr. GreenОт коя дата идват поръчки?

Мисля, че от 10-ти януари - на поща.

# 1 646
Здравейте мамчета искам да поръчам един панталон на мъжо но не разбирам добре френската номерация и незнам кой номер да му избера предполагам че напред в темата е обсъждан този въпрос и се извинявам ако се повтарям , благодаря ви предварително Simple Smile

Най-сигурно е да му откриеш размера в таблицата с размерите
има линк към нея на 1-ва страница на темата

Мисля, че от 10-ти януари - на поща.

аз нямам още...чакам малък пакет от 9-ти

и пак поръчах....маратонки за Свет и за племеницата...от евтините адидаски.....груба грешка...и брат ми се зариби....даже ги плати с неговата карта, че в моята има вакум....а аз използвах намалението и си поръчах сушоара

# 1 647
  • Варна
Само да ви информирам, че от днес забелязвам нова функция на сайта - горе вдясно, над изложените дрехи точно - търсене по номер или ръст - нанасяте си го в прозорчето и ви изкарва всичко с този размер. Peace

И да кажа, че за пръв път ми се случва да пусна поръчка с 25 неща за 42 евро. Mr. Green

# 1 648
Здравейте! И аз "обезчестих" Ла Редута  Mr. Green . Мисля, че се справих. Даже намерих някакъв код, който премахна 6 - те евро за доставка, но накрая ми се начислиха някакви 5.30 евро и срещу тях пишеше Supplement . Какво означава това?  newsm78

Aaaaa, и само да питам къде са размерите на обувки в сантиметри, че четох, че мерите стелките.

# 1 649
Това е такса за обработка, кашон и т.н. .... 5% от сумата мисля

Общи условия

Активация на акаунт