Отговори
# 75
Асенце, много пари бе слънце Simple Smile

Иначе мога и в Австралия да родя, хем австралийски жител ще стане синчето, ама 3000 euro за билети в повече ще ми дойдат  Crazy

# 76
Сладка Мама  пиши ни  че се препотих вече

# 77
И аз съм в очакване на новините от Сладка Мама  Heart Eyes Моето дъщеричка обаче също е била в кувьоз, макар и не толкоз рано родена и знам че новини може да няма с дни, после динамично да се развият нещата, може да се преувеличава. Затова Сладка Мамо, с вас сме и непрекъснато мислим за Дари  Hug Пък новините, когато дойдат  Heart Eyes Само да са добри  Heart Eyes

Ох, забравих да пиша на Танцен, всичко ще е наред и да си идва скоро  ooooh!

Момичета, днес отидох да си купя сандвич, платих го и си тръгнах без него. Прибрах се в работата и се сетих че съм гладна и после се връщах обратно да си го търся  Crazy Бременна му работа, внимавайте като пазарувате да не си забравите покупките, като мен  Laughing

# 78
  • Варна
tanzen Стискам палци да не се наложи да лежиш дълго и не збравяй периодично да ни информираш.  Hug Колко ти е скъсена шийката, казаха ли? Контракциите ти болезнени ли са?

ritka - пътуването до ЮАР ще е за сметка на здравната каса. Я, колко други работи поемат, та това ли няма?

# 79
за срещата в София-петък 18.00 часа предлагам,ама дайте предложения къде да стане,може угото на слевейков или Mc donalds пак там или където кажете.
 tanzen да се пазиш много,и няма да се притесняваш най-вече за нищо  Hug и всичко ще е наред  Hug

# 80
tanzen Стискам палци да не се наложи да лежиш дълго и не збравяй периодично да ни информираш.  Hug Колко ти е скъсена шийката, казаха ли? Контракциите ти болезнени ли са?

ritka - пътуването до ЮАР ще е за сметка на здравната каса. Я, колко други работи поемат, та това ли няма?

Като стана на въпрос за информиране не е ли време и ние като в другите теми да имаме вестителки , осведомителки и т.н.?

# 81
Като стана на въпрос за информиране не е ли време и ние като в другите теми да имаме вестителки , осведомителки и т.н.?

И аз това се чудех снощи  newsm78. Ама да не предизвикаме съдбата, а? Макар, че мартенките имат от преди две теми....

Виждам, че Сладка мама е на линия. Дано да пише нещичко за Дари... Hug

# 82
  • Варна
За вестителките е добра идея. И не става въпрос само за раждане. Например вместо да се чудим какво става с tanzen например, може някоя вестителка да ни осведомява.

Хайде който иска да е информатор от тайните служби да си казва телефона и ще го постна на видно място в началото на темата.  Laughing

# 83
Момичета, аз ще имам интернет до 29 февруари и после няма да имам за неопределено време  Sad Така че за вестителка не ставам  Sick

# 84
0898629093  името ми е Петя ,приятно ми е да се запознаем  Hug

# 85
ААААААААААААААААААА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Момичета - ще си имаме МОМЧЕНЦЕ
Толкова много се радвам - чак ще се побъркам!!!
 stork-boy stork-boy stork-boy stork-boy stork-boy stork-boy stork-boy stork-boy stork-boy stork-boy stork-boy stork-boy stork-boy stork-boy stork-boy stork-boy stork-boy stork-boy stork-boy stork-boy stork-boy stork-boy stork-boy stork-boy stork-boy stork-boy stork-boy stork-boy stork-boy stork-boy stork-boy stork-boy stork-boy stork-boy stork-boy stork-boy stork-boy stork-boy stork-boy stork-boy

# 86
pisanka-sladuranka, радвам се чи си добре.

tanzen, стискам палци да не стоиш много в болницата. Чакаме те скоро да се върнеш.

ritka, и аз редовно си забравям нещо. Да не говорим, че само пресичам улицата, влизам в магазина и се връщам без поръчките на колежките. Ама който забравя се връща  Laughing

Момичета, хубаво разнищихте раждането, ама я наистина споделете къде мислите да раждате и смятате ли да си изберете екип. Защото аз си нямам идея. Докторът, при който ходя ми препоръчва нормално, но пък той изражда само секцио поради натоварен график. Така че наистина съм в задъдена улица и не знам на къде да се ориентирам.

stefinka, честит ти син щъркел  Grinning

# 87
  • в илюзия
tanzen стскам палци всичко да е добре.
Стефинка честито ти момченце . Надявам се да си доволна от д-р Анчев. Wink
Аз да кажа за прегеда нашата мома е вече 1160 гр.  HugМного съм доволна. Обърнала се е с главичката надолу и доктора каза , че щяла да си остане така. Иначе всичко каза , че е добре.
Идеята за вестителките е наистина добра идея, защото като гледам  в другите подфоруми вече си имат вестителки.
Значи ценителката записвам си телефона ти. Peace
За секса и ние сме една картинка с тоя тумбак ми е много трудно ...... ама все някак се получава веднъж в месеца, Embarassed

# 88
Вие  коя болница (в София) сте планували за раждането?
Шейново, с д-р.  Peace

При кой доктор ? На мен ми дадоха координатите на Велев , но още се чудя !!

# 89
Здравейте.

Новините са позитивни.

Дари вече започва да диша по -добре и са и намалили малко подаването на кислород.Вече е по стабилна и не и се влошават показателите по време на манипулациите.Кара по силна жълтеница,но е на  фотолампа и се надявам утре да е по-слабо изразена.

За съжаления все още нямат резултати от микробиологията.Дано утре да са наясно с каква инфекция се борят,за да е по-ефективно лечението.

Това е за днес.Утре пак.

Пожелавам ви приятна вечер и само полужителни емоции.

Общи условия

Активация на акаунт