Отговори
# 150
Ехххх, Елфче, откраднахте ни вие слънчицето  Cry Лоринка докато стане и то взе, че замина към Люлин  Laughing  Hug

А аз претърпях пореден неуспешен опит с даването на фрешове на Лори - не ще това дете и това си е  Crossing Arms Пие един единствен сок на хип - ябълка и грозде - и това си е. Не признава нищо друго. Какво е това нещо незнам  Thinking А се притеснявам и че пие малко течности - едва ги докарваме 200-250 мл на ден и то само ако е любимото сокче, иначе може и да мине и без нищо  Sad

А  blanc наистина се изгуби тези дни  newsm78. Дано всичко да е наред при тях  Praynig Hug

# 151
И при нас днес има слънце. Затова си направихме една разходка с Тони,макар и с прекъсване. Реших да излезем без количка за да може Тони да походи и да се умори. Но той взе че се изплаши от сянката си. #Crazy Мина минута докато се усетя защо подскача и плаче. Стана ми смешно,но той отказа да ходи след това и се върнахме за количката. След малко ще се приспиваме и се надявам като стане да има възможност за още една кратка разходка.
Ох пак ми изключи радиатора. Тези дни само вървя след него да го включвам. ooooh!
Лек ден на всички! Hug

# 152
Направо не виждам буквите от хремата дет ме гони, едва пиша...
Знаете ли, на Лени й е любимка Жаси от сделка или не - и съответно го гледаме. Та съм повлияна от едно скорошно предаване дали наистина е така както го коментираха там : когато децата са две, родителя обича повече едното от другото дете, макар и да не се казва гласно. Хайде майки на све деца - признайте, че ми е интересно, не става въпрос че едното е нежелано или мразено, но че предпочитанията и вниманието е повече към едното дете

# 153
  • София
Ние пък ходихме набързо до селото ми, то е близо до София. Сега Ивчо спи.
Една приятелка, която не бях виждала скоро ми звънна днес с новината, че ще е юнска мама  Hug Много се зарадвах! Пробваха от почти 1г и все не ставаше. Сега има малко проблеми и са й правили серклаж, дано докрая всичко е наред.  Praynig Hug
Кристиана, точно по тази причина и една моя колежка е останала с едно дете - да не си дели любовта.  Rolling Eyes И на мен ми е трудно понякога да си представя какво е. Но все пак искам поне още 1 детенце. Живот и здраве! За Жаси - без коментар  Sick Laughing

# 154
  • София
Слънчево, слънчево, ама голям студ навън. Въпреки това стояхме 2 часа, като се прибрахме, Марти беше много смешен, с червени бузи и носле. Сега спи, юнака, ако се събуди по- навреме може пак да ходим навън, че вътре вече мухлясахме (буквално).
Kaili , голям майтап със сянката  hahaha
vst_80 , и Марти почти не пие сокчета, но пък яде плодове и зеленчуци и пие много вода. Преди не пиеше, но откакто му купих едно шише на Нуби с нещо като сламка е като жабок.
Elwing , браво за приятелката ти, всичко ще е наред.
А за любовта към децата, не знам още, но си мисля, че много ще ги обичаме двамата юнаци.  Heart Eyes

# 155
  • София
Направо не виждам буквите от хремата дет ме гони, едва пиша...
Знаете ли, на Лени й е любимка Жаси от сделка или не - и съответно го гледаме. Та съм повлияна от едно скорошно предаване дали наистина е така както го коментираха там : когато децата са две, родителя обича повече едното от другото дете, макар и да не се казва гласно. Хайде майки на све деца - признайте, че ми е интересно, не става въпрос че едното е нежелано или мразено, но че предпочитанията и вниманието е повече към едното дете

Kristianna
никой няма да си признае. Макар че това е факт. Примери дал Бог във всяко едно семейство с повече от 1 дете.

# 156
  • София
Нана, много си крайна, при все, че имаш едно дете. Аз пък имам много примери около мен, че родителите много обичат и двете си деца.

# 157
  • Бургас
Здравейте и от нас!
И ние днес откарахме 2часа и половина навън.Времето беше супер.
Май се събуждаме,трябва да ставам

# 158
  • София
здравейте и от мен.

Поне се видя края на работната седмица и утре се очертава една хубава план програма за Витоша - Миташки да го повозим на шейната. Има едно много хубаво място - дендрариума ( аз въпреки, че живея почти във Витоша, не бях ходила там Embarassed) супер е. Малко преди златните мостове, много просторно, слънчево и само за разходки

А за двете деца, си мисля, по мой скромен опит като от дете  Laughing ( ние сме брат и сестра), че не става дума за това, че  родителят обича повече едното от двете деца, а просто винаги едното му е по-голяма слабост от другото, но пък е обратното за другия родител, така че се компенсира. Иначе си мисля, че родителят си обича и двете деца ( нямам опит в това, но смятам да опитам  Wink) Така или иначе за децата е по-добре да са поне две.

Хайде приятни събота и неделя ви желая
И от понеделник никакви лоши новини ( по заповед на щуката  Wink)

# 159
  • Някъде там...
AndyB как сте? Виждам че си тук  Hug

# 160
Здравейте  Hug
Vst,Даяна пък пие само натурални сокове,а вода изобщо неиска  Laughing,от плодовете хапва ябълки и банани,другите ги плюе  Rolling Eyes
Елфче,дано с приятелката ти всичко бъде наред и през лятото да гушка малкото сладурче  Peace Praynig
Анди,май са ви изписали,добре ли сте  Wink
Относно темата за двете деца и аз нямам опит,но също съм на мнение,че  едното дете винаги е по-голяма слабост от другото,иначе мисля,че родителите обичат и двете си деца  Laughing
Днес и ние бяхме на разходка цели два часа и половина,времето беше много хубаво  Peace
От тотото сме оцелили 4-ка,цели 32 лева  Joy Joy Joy
Момичета да ви питам вие на прощъпулника правихте ли обяд или вечеря или наредихте по масата ядки,сладки,мезета,плодове и пиене  newsm78
Хайде спирам,после пак  Heart Eyes

# 161
Набързо да се разпиша - вече сме си back at home от 5 мин и дори успях набързо да прегледам последните странички Mr. Green. Мерси на всички за пожеланията!  Heart Eyes Та много накратко: бяхме във Втора Градска, където наистина се почувствах като бял човек (абсолютно буквално  Mr. Green). Приеха ни към 19 ч и лекарката, бясна, че отивам толкова късно, на края на дежурството й, ни сложи в бокс със съседи две циганки - едната на 15-16 год, с 1-год дете, а другата с дете на 6 м и бременна в първия месец Mr. Green със следващото. Слава богу, на следващата сутрин, на визитация, друга лекарка, изумена, ни премести в боксовете за бели жени, от които 3-4 бяха празни  #2gunfire. Най-забавното се случи, когато по време на същата визитация поглеждам към 1-год цигане и го виждам....с блузката на Гого. Mr. Green Явно мацката е преровила набързо сака ми и решила веднага да издокара цигането. Аз адски се притесних дали да реагирам, защото не исках се занимавам с подобни истории, но ме вбеси наглостта й - може ли да я открадне и веднага да я облече  newsm78.  Все пак попитах дали е нашата, лекарката го чу и стана ужасен скандал...безкрайно притеснена, обясних на лекарката, че блузката е от Германия и просто няма начин да имат абсолютно същата, като дори описах всички надписи на етикета. Оказа се, че девойката била чест пациент, но без да си плаща за нощувките, а сега викнала Бърза помощ в 2 през нощта, защото детето кашляло и накрая резултатът беше, че я изписаха дисциплинарно. Малко ми стане криво, защото очевидно беше мноооогго бедна, но пък и постъпката беше абсурдна.
Това беше май-забавната част от престоя, иначе Гого просто ме подлуди...не се спря да измисля щуротии. Правиха ни инхалации с Венолин и сега го продължаваме на сироп.
Цялата болница беше пълна и всички с едно и също - кашлица, Т, сополи, някои и повръщане и разтройство, така че мами пазете се!
Ей, то май не стана много кратко Mr. Green...целувки! Hug

Последна редакция: пт, 25 яну 2008, 18:43 от AndyB

# 162
AndyB радвам се, че сте си вече у дома  Hug Много  Hug за теб и сладкиша Гого  Heart Eyes /а за преживелиците ви просто нямам думи.../

# 163
Анди, радвам се, че Гого е по-добре и че вече сте си в къщи  Hug .
При нас обаче положението се влоши. И Сашко е с възпалени уши и вече е на АБ. От вчера от 18,00ч., цяла нощ и днес сутринта почти не е спрял да плаче. Горкият, като не може да си каже, едвам издържах да стане сутрин, та да го заведеме на лекар. И двамата ги удари в ушите, защото миналата седмица бяха със зачервено гърло и сополи, които явно не сме лекували по най-подходящия начин. Е, това му е най-гадното на породените деца, че разболее ли се едното и другото е след него. Та винаги са в пакет  Rolling Eyes. Иначе не мога да кажа, че обичам единия повече от другия. В началото, като се роди Сашко исках повече да гушкам боби и ми беше много мъчно за нея. Особено в родилния дом много ми липсваше. И тогава си мислех, че обичам повече нея, но като мина известно време и като осъзнах, че и Сашко е част от семейството ни вече, всичко се нареди и ги обичам еднакво. Майчетата, които вървят по моя път, ще го усетят  Peace. Но, по принцип си мисля, че бащите имат повече слабост към дъщерите, а майките към синовете си. Поне в нашето семейство беше така, аз имам брат.
Elwing, пожелавам лека бременност на приятелката ти  Peace. А, ушите ги лекуваме предимно с капки Отипакс, когато не се наложи АБ, иначе и с двете.
еlen@, а вие защо сте имали кошмарна нощ?
pouh, за първи път чувам за това място Дендрариума, а и ние обичаме да ходиме на Витоша. И все забрявам да ти кажа, че имаш страхотна котка. Ако имате поколения, може да вземеме едно  Grinning.

# 164
Здравейте ,абе друго си е слънцето като се покаже нищо че е студено:)))))))))хайде повече такива дни да има.опитвам се да пиша с миша жърху клавиатурата ама нещо не ни се получава нещата;)вече сме добре спряхме Антибиотика и сега само на сиропче за кашлица
да попитам давате ли някакви имуномодулатори:есберитокс,имунокинд и тн?
Ирра78 аз живея в Изгрев ти къде си?[
сега отивам да потготвям масата че ще имаме гости.лека вечер на всички .да няма ве4е боледуващи и повече слънце  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт