Отговори
# 165
  • София
Елен не смятам, че съм крайна. А и какво значи "при все, че имаш едно дете"? Моето мнение е основано върху наблюдение на семействата около мен. Не съм казала, че ти и мъжът ти ще обичате повече или по-малко едното си дете. За всеки истината е различна...

Анди дано лошото е минало и Гогич да се оправи бързо bouquet

# 166
  • Бургас
Анди,радвам се ,че вече сте си вкъщи.Много Hugна Гого и бързо възстановяване.

Мимба,ние сме на Сливница,в близост до Краснодар.

# 167
Направо ми е съвестно да се оплача на фона на всички болни дечица и мами, но Деница днес ми взе здравето Twisted Evil Спа от 10.30 до 12 на обяд и това зза цял ден. Спи й се, та две не вижда, само скимти и мрънка, но не заспива. Не иска и при баща си да стои, като види компютъра включен, се намества първа и само натиска копчетата ooooh! Направо не знам къде се намирам.  Ще стискам зъби още малко, за да я изкъпя и дано заспи най-накрая. Влади се оправи, но не е на училище и ще пие лекарства още няколко дни.
Велмар, Дари оправи ли се? С тези болести може и чак напролет да пием кафе Wink
ВСТ, много сладка снимка на Лори си сложила на аватара си Peace
Пожелавам на всички бързо оздравяване, че е много гадно Praynig

# 168
  • София
  Аз определено ги обичам засега еднакво. Може би по-късно бих имала по-голяма слабост към някоя, но при близнаците го няма това чувство, че едното е първородно например. Двете са с различни характери, но и двете ги обичам, а и са от един пол  Simple Smile
  Аз пък да се похваля какво направих днес, загубих си едната дъщеря. Бяхме навън до магазин Европа и се бях спряла да поговоря с една позната мама. Малките тичаха на посоки, по едно време осъзнавам, че Николета я няма. Повъртях се потърсих я малко и няма я.... Попитах един мъж наблизо и той каза - Еми май влезе в магазина. Набързо се намъкнах вътре, а тя спокойно си избираше шампоан  Wink Това се случи доста набързо, та не успях да се притесня сериозно, но явно това ни чака  Sunglasses
  Анди много се радвам, че са ви изписали с Гого, а това за циганката изобщо не ме учудва. В Пазарджик сме в цигански квартал и ми се е случвало нещо подобно. За пет секунди да си оставиш нещо без надзор изчезва  Peace

# 169
Много съпреживявам болничките деца, много ми е мъчно че се мъчат и ми се ще поне вируси и грипове да няма.

Чела съм назад, но не съм подготвена за дълъг пост, към всекиго по нещо, не го мога. 

Аила, при теб е малко по-деликатно, като тръгнат 2-те в 2 посоки....ти си знаеш!
Скоро ми се случи да тегля пари от банкомат пред входа на  Фантастико, в това време един човек влиза , отваряйки двете входни(стъклени ) врати, Пресиан се шмугва веднага след него докато се затварят втарите. Банкомата пищи да си взема картата, Пресиан го гледам как се шмугва на косъм и е на касите....не е кой знае какво, но ми омекнаха краката и мозъка какво да правя.

Така, и така пиша....Онзи ден бяхме на консултац, не бяхме мерени от Август. Малко за отчета: 14,250/89см. 16зъба
Ядем посреднощ 2-3 шишета кисело мляко и АМ, сменям памперси посреднощ. Нуждата е повече на психика, от колкото на физиологична нужда-глад. Та до кога мислите да продължава и как планувате евентуален отказ от среднощното хранене.

до скоро

# 170
  • София
  Моите също сучат все още през ноща, но засега така ми е по-лесно и не мисля да ги отказвам, най-малкото мисля да изчакам да избият зъбчетата.

# 171
Blan как си? Пребори ли грипа?

Наистина в това грипно време много са болничките. Sad
Анди радвам се че сте вече в къщи. Неприятни случки в болницата. Как е сега Гого?

Аз искам да отказвам Тони вече да пие от шишето с биберон течности,но не иска да ползва тези чаши с накрайници, а с чаша все още доста се мокри. Май трябва да го направя изведнъж и да се приготвям да сменям блузите. newsm78
Aila на моменти се усещам че ми липсва кърменето,макар и сега Тони да се гушка в мен. Усещането беше невероятно. Hug

# 172
  • София
АндиHug радвам се, че сте вече вкъщи! Бързо да се оправите напълно!  Peace Случката с циганката ме уби  Crazy бива ли такава наглост?!  newsm78
Айла, добре че е била близо мадамата.
Тинтин, не съм давала аз имуностимулатори.
Ивчо си пие АМ с биберон  Rolling Eyes Сок - със сламка. И много обича. Вода също.

# 173
  • гр.София
 И аз трудно ще се справя с пост в стил "всекиму според заслугите" Simple Smile.
 Чета ви почти в реално време, ама писането го отлагам,после пък съм забравила,кой какво е писал...
 Току що се задавих от смях с картофената си салата докато четях исторята на Анди с циганката.
 Анди,радвам се ,че сте си вкъщи.
 Дано и Спинки се включи скоро.

Кайли, голям купон с тази сянка.Сега как ще му обясниш,какво е това?

Ние със София сме си по женски на село-Във Филиповци. Мислех,че ще е слънчево като в Центъра, ще си прежаля настинката и ще се разхождаме навън, а пък то-гъста мъгла.
 Вст80,стига да има слънце ще ти хареса страшно на Боровец(не че не си ходила),върви смело. И аз обичам на топло,но ида ли в планината не ми се прибира в мръсна София.
 Еlia_gg,да ви имам снега Shocked  И много ми се щеше една снимчица с русите кичури да пуснеш Wink
 valstef,уцелила съм те и аз в няколко категории.Сигурна съм,че си любопитна,та ще ти кажа-валентинската картичка в червено, излизането на обект от снимка(нещо такова беше) и почти съм сигурна-за обезцветената част от снимка ,мисля,че прословутата рокля я има и в нашето Албумче ( казвам почти понеже се върнах към анкетата и там ми излизат други цифри-за неща ,за които въобще не съм се гласоподала. Мисля,че са добавили по-късно нови снимки newsm78)
 Сега очаквам конкурс за свещи Wink
 Албена,Влади оздравя ли?
 Пепи,голям мъж,пък ни къса нервите със страха си от зъболекари.А има проблем за решаване. Точно в момента съм му много бясна и разочарована (и хич не му съчувствам), а уж е момче на мама Wink..
 София пък ми съкращава живота с нрава си -а знам,че я обичам.
 Да не дава господ да обичам едното повече от (за сметка на)  другото.
 Добрия родител няма да дели децата си.

Значи Дани да я търсим в Мола Simple Smile?!

И най-важното На патерица Ч Р Д на  Пепеджинс  и на Снежко.Здрави,щастливи бъдете, да постигнете накрая домашна хармония ,макар и само с дечицата си. А защо не-и нова любов  bouquet Hug

П.С Кайли, по-добре е положенето. Говорехте за ремантадин, а аз мислех да си купя респивакс. А моето джи-пи е чак в Дианабад.Хич не се виждам да кръстосвам София.

Последна редакция: сб, 26 яну 2008, 00:18 от blanc

# 174
  • София
Анди, радвам се, че сте си вкъщи. А за циганката нямам думи  Shocked

adrianska , кошмарна нощ, защото Марти се буди през 10 минути с рев. Чакаме и последния кучешки, та предполагам е от него. Да оздравявате скоро.

Нана, казах крайна, защото ти пишеш, че това е факт. А ти имаш едно дете и не можеш да знаеш какво би било ако имаш две. Аз също не знам, дано да не ги деля. Бих искала да обичам еднакво децата си.  Thinking

Айла, добре, че си я намерила бързо. Много страшно ми звучи.

# 175
adrianska дано и твоите мишлета се оправят бързо, миличките  Hug с тези гадни болки  Cry А и всички други болнички да оздравяват бързо  Praynig

Mimba и аз не давам нищо на Лори  Rolling Eyes

albena_vlady и аз си я харесах много тази снимка и затова реших да я споделя с вас  Hug

Aila, bebon  ooooh! и аз все се притеснявам като обикаляме с Лори - в Испания ни се случи нещо подобно  Rolling Eyes В един огромен магазин Лори се шмугна между закачалките с дрехи да се крие и на мен ми се обърна всичко - оказа се, че тя търчи в една посока, аз в друга и не можем да се намерим  ooooh! Такъв ужас съм изпитала...

Kaili случката със сянката наистина е много комична, ама сигурно на Тони не му е било забавно  Hug
И Лори не искаше да ползва чашките, но постепенно свикна с тях - първо само си играеше, после започна да ги пробва, но аз в началото махах клапата, че да разбере, че има нещо вътре и да дърпа, че иначе тя не се сещаше  Laughing
А моето мишле пък не ще и да вкуси вода - такава физиономия прави  Sick, ама и аз съм така - вода не пия въобще. Какво да правим май ще си караме на ябълка с грозде и това е  Rolling Eyes

blanc така се радвам, че се разписа  Hug Липсваше ми  Embarassed А за Боровец - сигурно ще ми хареса, била съм няколко пъти, но за малко. Ама май вече доста ми омръзна тази зима  Twisted Evil, та затова съм настроена така. Добре, че е Лори та няма да седя много навън  Laughing Та сега съжалявам, че нямам лаптоп, че да ми правите компания  Laughing, то сигурно има нет в хотела, ама друго си е да си лежиш в леглото, с чаша кола и приятна компания  Wink
А за Дани, предлагам ако искате да ходим да я търсим групово  Wink

А за децата незнам какво да напиша - не мися, че ще си обичам едното дете повече от другото  Rolling Eyes Като деца все сме имали такива моменти със сестра ми и брат ми - ту си мислехме, че майка ми обича единия, ту пък другия повече Laughing Сменяхме се на периоди и настроения. Знам ли  newsm78.

# 176
eliona  Hug а вие как сте?

# 177
  • Sofia
Здравейте от нас!
Последните седмици рядко успявам да вляза, но чат пат успявам да ви изчета.
Ужасно гадно ми става като чета за болничките мъничета. Прегръщам ги всичките!!! Hug Hug Hug
Пеперче, вече съм сменила 4-та четка на Димана. Зъбите (за сега) ги мия само два пъти на ден-сутрин и вечер, и тя умира от кеф! Само като и кажа „хайде да мием зъбките”, става, зарязва всичко и протяга ръце. До скоро със сигурност имаше 16 зъба, но вече ме е страх да проверявам с пръст. Mr. Green Mr. Green А няма да ви разправям колко са редки. Спокойно може да израстне по още 1 между всеки два. За разлика от зъбите, косата й продължава да не расте и не да се сгъстява. 132-та косъма не са мръднали и милиметър за последния месец. Joy
Валка, ти си факир!!!!!! Вече ще ти изпращам снимките, които Митко умира да ми прави точно когато приличам на нищо подобно и ти ще ме правиш като хубава, нали!  Twisted Evil
Пропускам да напиша много неща, но така е то!

П.П. Бахи, естествено, че не знаеш с какво да почерпиш, след като не съм се появявала във форума скоро. Преди бях бармана на августинките и редовно наливах. Откакто ме няма и занемариха тотално пиенето. Ще трябва да предприема сериозни мерки.
Ей, ВСТ е голям Шерлок Хоумс Peace

# 178
  • София
Блан,  Hug
Адрианска, да се оправяте бързо!  Peace
За двете деца - мисля, че не бих лишила Ивчо от възможността да обича някой толкова колкото аз обичам сестра ми. Дано да не ги деля, когато (ако, дано Praynig) имам две.
Вст, приятно изкарване!  Hug
Дани рече ли нещо в свое оправдение, като се видяхте?  Laughing
ЕлионаHug
мали, колко прегръдки раздадох   Joy

# 179
здравейте пак:)най накрая си влязох в профила ,изпратих гостите , сложих Мишелче да спи абе направо чудесно(сега остава и да спим цяла нощ без да се будим Simple SmileПодозирам че поста ми ще излезе със старата бремска лентичка как да я махна за да не ви заближдавам newsm78 като се знам каква съм ще ми трябват няколко дена за да се справя Embarassed
Ирра78 далече сме малко но като се стопли можем да направим една морска разходка.коя ви е личната лекарка?
хайде лека и спокойна нощ:)

Общи условия

Активация на акаунт