Отговори
# 195
# 196
Привет и от нас!

Вчера с Гого се отрязахме в 21 и станахме в 9...не помня да съм спала толкова дълго от...година и 5 месеца. Mr. Green
А за блузката - аз казах, че й я оставям, но лекарката беше категорична, каза й да я свали и ми я върна (не че имам желание да му я облека) hahaha
dusheto, права си - тогава реагирах импулсивно и явно доста са ми били опънати нервите, за да ми е забавно, но случката е повод за доста размисли относно действителността тук. Thinking

Много, много се радвам, че tintin, Eliona и cvetence пак се включват...дано не е само инцидентно. Wink
За любовта към децата - според мен в една нормална семейна среда е абсурдно да обичаш повече едното си дете от другото. Различно отношение можеш да имаш, защото самите деца са различни и имат различни потребности. Това е все едно да кажеш, че обичаш майка си повече от баща си, или мъжа си повече от родителите си...просто има различни видове любов, но към децата мисля, че е една - майчината.
Оооппс, май кексът ми замириса на изгоряло... Mr. Green

# 197
Здравейте и от нас.  bouquet
Аз съм изпратила Мимка с татко и да се разходят в това хубаво време(досега и аз бях с тях), а пък аз се прибрах да сготвя супичка и нещо друго (например пълнени чушки с кайма).
Пожелавам на всички един много хубав ден.

По повод любовта към децата. За жалост в повечето семейства , които познавам , винаги има един любимец. За това и аз много се страхувам (живот и здраве ако имаме друго дете)да не ги деля.Защото в моето семейства аз не бях любимката и знам как се чувстват другите деца(макар да не го показвам- все още)

# 198
  • София
Дианчееееее аз като една пощенлива Гана да питам - откъде чушки по това време? Уф...много ги обичам Embarassed

# 199
Нана , от пазара бе... За жалост не видях на каква цена са #2gunfire

# 200
  • София
Еее това е то да си в Пловдив. И чушки имате...тук на нашия пазар чушки за пълнене не съм виждала от октомври Grinning Знам си аз, че трябва да се преместим при родата в Пловдив с Митко, ама... hahaha

# 201
# 202
  • Бургас
dianadimitrova ,аз смятам да готвя същото.Само че, моите чушки са бланширани.Преди малко ги извадих от фризера.

tin-tin,нашата лична лекарка е Караджова.На Левски има кабинет, в лекарска къща"Възраждане".

Много  Hugна всички болни дечица и мами и бързо оздравяване.

# 203
здравейте;
чудесно е навън:)ох Миша  се еъбуди току що еее днес само се разписвам:)
Ирра78 и нашата е Караджова:)много сме доволни като нищо сме се засичали там:)
чао от мен  Heart Eyes

# 204
  • София
   Много се радвам и аз на старите-нови мами, че пишат и те. Не че аз също не се бях загубила. Знам, че има и мами, който само ни четат, приканвам ги да не се притеснявати  да драснат и те някои ред  Hug
   Скоро и аз правих пълнени чушки, като и моите са бланширани замразени, не усещам да има разлика след като ги опечеш.
   Анни78 за сдружението ако искаш ми пиши на ЛС или на кюто, може да успея да ти помогна с нещо, нали преди година някъде учредихме СНБМ.

# 205
Аила, писах, на лични и благодаря. Grinning

# 206
eh,elwing,kak ne vidqh posta ti po-rano Outta Joint
i kompania 6te6e da e super priqtna i mqsto ima pri nas :outtajoint:splram 4e neta e prez tvto

# 207
Здравейте мили мои,
темата с майчината обич е необятна. На думи звучи всичко много красиво, но в суровата действителност имаме достатъчно примери за "майки", които са ваксинирани срещу такава, чак ми се догадва от отвращение, като се замисля върху това. Природата ни е дарила с инстинкти да обичаме новороденото си детенце, още преди да е видяло бял свят, при мъжете това идва на по-късен етап, и въпреки това продължавам да твърдя, че някой т.нар. майки са били ощетени в това си качество. Такова е моето наблюдение, примери - бол. Достатъчно е да погледнем в приютите ни за деца, там не са само такива на мургавите ни събратя. А колко деца стават годишно жертва на домашно насилие - физическо и сексуално??? И като се сетя за потресаващата статия на едно реномирано германско списание Фокус от декември месец миналата година, в което се прави черна статистика на най-зверските и жестоки престъпления в историята на последните 50/60 години (за Германия иде реч) на невръстни дечица (от новородено до малолетни), извършени от майката, от бащата или от двамата, една вълна от гняв и отчаяние ме обзема, как е възможно такива безчинства да се случват. Дори ме е срам да споделя какви ужасни престъпления са извършени, до каква степен на отвратителното може да се стигне.
Разбира се, че майчината обич е нещо непонятно, нещо свято и неопетнено. В природата животните знаят да се пазят от гнева на майка, чието малко е застрашено. Но в нашия свят много чувства и инстинкти вече са изопачени и изродени, за съжаление! Трябва да сме истински щастливи, ако можем да изградим здравословна среда за децата си, които са обградени от обич, грижи и внимание, каквито не всяко дете му е отредено да получи!

Кайли, сподели мила, как отби Тони? Не че това ще се случи скоро при нас, но събирам опит от дълго кърмещите майки  Laughing
Елвингчо, и от мен гушки за вас! И за Дриймс, и другите! Ние сме винаги от редовно четящите!
Елена, честито второ момченце в коремче, стискам палци всичко да мине успешно  bouquet И на другите бременелки! Моята приятелка от квартала ни тук има юнче момиченце на възрастта на Нани и сега чака близнета, също юнчета по термин, направо се е същисала милата, какво ще ги прави трите  Laughing
Нана, що не ги отсвириш тия от Дарик? Майната им!

# 208
Анди радвам се,че бърzо са ви иzписали,а не са ви държали 5 дни zаради касата. А циганите са си такива,те не се усещат,че правят нещо лошо. Само не раzбрах какво му имаше на Гого и zдрав ли е вече? Мис74 честита 4ка. Ади радвам се,че децата са по_добре. Ама ако го погледнеш от хубавата страна,като оzдравее едното,оzдравява и другото,наведнъж отминава и после и двете са zдрави. ВСТ щом имаш слънчеви очила няма начин да иzмръzнеш Laughing стискам палци и да раzкаzваш после. И Алекс не пие вода,само сокове. Елвинг мнооого шантава песен  Joy Душе честита ясла,може в началото да му е трудно,но ще свикне.Елиона ще наливаш ли пак,че да се науча? Аила и ВСТ настръхват ми косите от такива истории zа zагубени деца.Нана що не им теглиш една м...а и да си вzемеш болничен,Тъкмо ще си оправдаеш 80те лв.И да не ти пука,нали скоро се махаш оттам. Ти дълго ли работеше в Дарик? Каили и Алекс го беше страх от сянката му.Мисля,че спря да го е страх,когато раzбра,че и аz и баща му имаме сянка. Сега си пускеме нощна лампа преди да zаспим и си правим фигурки с ръце на стената,много им се кефи.Ани78 стана ми интересно,какво НПО искаш да правиш?
Среднощното хранене Алекс сам си го откаzа,когато откаzа и млякото (в 10ти месец).Не че не се е будил оттогава посред нощ,но не zащото е бил гладен.
За предпочитането на някое от децата нищо не мога да кажа от собствен опит. Най_добрата ми приятелка има 2 деца и е пример,че никога не ги дели.Ако похвали едното,ще похвали другото zа нещо друго.Ако се оплаче от едното,ще се оплаче и от другото. Никога не им дели играчките.Даже когато едното има р.д. купува и на другото някакво подаръче. Тя самата не го твърди,но аz съм напълно убедена,че и към двете има еднаква слабост. Душе те тия в Г,остави ги,те психически не са добре,ама и те не делят,не убива само едното си дете,ами всичките. Имаше една преди години тя беше вече свръх_ 9 деца си убила и имаше още 6 живи,абе кошмар направо.
Също номинирам Бланк zа Шерлок.
Ние днес направихме 4 часа раzходка. На връщане седна самичък на седалката в автобуса и 30мин кротува,гледа преz проzореца с един такъв важен поглед,че вече може като големите да седи в автобус Laughing. И толкова беше щастлив,че като се прибрахме най_лакомо иzпи шише мляко (нещо,което не беше правил от 5 месеца).Все има с какво да ме учуди.
По навик вече ви каzвам лека нощ  Hug

Последна редакция: нд, 27 яну 2008, 01:43 от Бахи

# 209
Мадонке нищо не каzваш,как е Нори?

Общи условия

Активация на акаунт