Тия дни нямах възможност да влизам в нета, защото изневиделица ми се струпаха доста неща
.Дари беше с възпаление на очите- като конюктивит
. та ми провали плановете за почивните дни.В общи линии се чувствам по-изморена отколкото в работни
Капя й капки и се надявам утре да е на ясла
Онзи ден имаха и театър в яслата- КОтаракът в чизми
, и нашата ДАри е била страшно въодъшевена от представлението.ВСТ, Дари не пие НИКАКВИ сокове
.НИкога не ги е пила, и чайове също.Вода пропи от лятото( ако борим 40-50гр на ден за пиене на те4ности).А ти се притесняваш с твоите само 250гр.....Анди, радвам се че сте си вкъщи

Albena, надявам се все пак скоро да се видим на по кафе

ЕЛиона, радвам се че се разписа
( пресъхнаха ни гърлата без теб
).А и Дани я няма да ни поквари с някоя мъжка голотия....
Та- кога и как ще ходим да я издирваме Цветенце
на Боби!За второ дете..аз съм пас
.Таткото иска, а може би и аз, но - факторите против са немалко и ще се въздържим засега.Зажалост- това е реалността и не винаги нещата ставт само с добро желание.,Въпрос и на отговорности е, а на този етап не можем да си позволим да гледаме пълноценно и без притеснение вотро дете.Иначе- ако бременността ми е като първа-
.Нана- ако още не си заминала за болничен- марш
.ТИва само това заслужават
.На тиквен медал иа з отдавна не се надявам...Ще спра с писанията засега, че да поработя малко.После пак ще се включа

От всичко , написано за вашето " бау-бау-ба", съм разбрала че е било едно прекрасно същество. Много е тъжно.... 
И аз подкрепям Нанчето да си помислите за едно мъничко кутре