Отговори
# 210
Здравейте, момичета HugТия дни нямах възможност да влизам в нета, защото изневиделица ми се струпаха доста неща ooooh!.Дари  беше с възпаление на очите- като конюктивит Crazy. та ми провали плановете за почивните дни.В общи линии се чувствам по-изморена  отколкото в работни TiredКапя й капки и се надявам утре да е на ясла PraynigОнзи ден имаха и театър в яслата- КОтаракът в чизми Grinning, и нашата ДАри е била страшно въодъшевена от представлението.
ВСТ, Дари не пие НИКАКВИ сокове Sick.НИкога не ги е пила, и чайове също.Вода пропи от лятото( ако борим 40-50гр на ден за пиене на те4ности).А ти се притесняваш с твоите  само 250гр.....
Анди, радвам се че сте си вкъщи Hug
Albena, надявам се все пак скоро да се видим на по кафе Peace
ЕЛиона, радвам се че се разписа Peace( пресъхнаха ни гърлата без теб Wink)
.А и Дани я няма да ни поквари с някоя мъжка голотия.... Blush Та- кога и как ще ходим да я издирваме Mr. Green
Цветенце Heart Eyes на Боби!
За второ дете..аз съм пас Peace.Таткото иска, а може би и аз, но - факторите против са немалко и ще се въздържим засега.Зажалост- това е реалността и не винаги нещата ставт само с добро желание.,Въпрос и на отговорности е, а на този етап не можем да си позволим  да гледаме пълноценно и без притеснение вотро дете.Иначе- ако бременността ми е като първа- Hug.
Нана- ако още не си заминала за болничен- марш Crossing Arms.ТИва само това заслужават #2gunfire.На тиквен медал  иа з отдавна не се надявам...
Ще спра с писанията засега, че да поработя малко.После пак ще се включа Grinning

# 211
  • София
Добро утро, момичета!

Айде бе Велмарче, поне кафенце сложи, че днес си първа на работното място. Аз съм от 15 ч.

Колкото до работата, аз отдавна съм им теглила майната, обаче това с болничния засега ще се въздържа, защото трудовият ми договор е на минимална работна заплата и съответно ще си вкарам сама автогол.

Бахи в Дарик съм от 17 октомври 2005 година.

Простотиите са пълни, надявам се да не ми изпилят нервите още 14 дена. Но със сигурност ще има още за какво да се ядосвам.  #Cussing out

# 212
  • София
Честит рожден ден, Кристианна! Много здраве, любов, щастие и късмет! Бъди обичана и желана!

# 213
Кристианна, честит рожден ден! Много здраве и щастие!

Бахи, Гого беше с вирусна инфекция на горните дихателни пътища, но аз бях притеснена да не вдигне пак Т и да повтори гърча. А престоят е 3 нощувки според ЗК, но на нас ни спестиха третата и ни пуснаха да си спим вкъщи.
dusheto, аз затова уточних, че говоря за две деца в "нормална семейна обстановка", което изключва домашно насилие и т.н. А за децата в домовете просто не ми се говори - според мен самата система толерира това явление, така че скоро няма да има промяна. Може ли абортът да струва 110 лв...коя циганка или наркоманка ще ги даде като може да роди безплатно и да си остави детето. А да не говорим за майчинството, което се превръща  в доходоносна професия за циганките... #Cussing out

Ей, забравям да ви питам какво стана в последните серии на "Щети", защото ги пропуснахме? Wink

# 214
  • София
Велмар, много неприятно. Дано бързо се оправи Дари!  Praynig Какви капки слагате?
Душето, тъжно и страшно е, че се случват такива неща, но и при животните е така -  и те убиват или изоставят малките си понякога. В това отношение не сме много по-различни, освен с изобретателността на престъплението.  Confused За майчинския инстинкт - не бих казала, че се появи при мен с положителния тест за бременност - всичко стана постепенно.
Анди, а сега как сте?

# 215
  • у дома
Kristianna, ЧъРъДъ!   ura

тези дни почти не пиша... къщата ни вече е празна... ще ви копирам думи, които татито ни написа, чувства които се крият в моето и неговото сърце, те казват всичко... простете ми, че може би ще натъжа и вас
____

Сложи главата му в скута си и се вгледа в дълбоките, предани очи. Пред замъгления му от сълзите поглед се изредиха всички щастливи мигове от живота им. Замисли се какво ли ще обясни на малката, когато го попита къде е кучето. Въздъхна и с трепереща ръка се присегна към спринцовката.

____

Притисна лицето си към муцуната му.

„Спи, приятелю. Разделяме се за малко. Поне няма да те боли. Имам малко работа тук, но зная, че отново ще сме заедно с жълти от прашеца на маргаритките носове. И дано заслужа приятел, който ще стори за мене същото, което сега правя за тебе.”

# 216
Блу, съжалявам за загубата ви Cry  От всичко , написано за вашето " бау-бау-ба", съм разбрала че е  било едно прекрасно същество. Много е тъжно.... Tired

# 217
  • София
Блу,  Cry Прегръщам ви!

# 218
Блу много ,много съжалявам че се е наложило да го приспите ..... Cry Cry Cry
Прегръщам те ,знам какво е,имах куче което живя 16г и пак ми се видяха като миг и когато се разделихме все едно една голяма част от мен ,умря с него.....

# 219
# 220
Здравейте мили Авкустовски майки,
Аз отдавна ви чета от време на време и вече имам чувството, че ви познавам. Реших най-накрая да ви се представя:
Сина ми Александър е роден на 10.08.2006, точно на термина, 3200 кг. и 51 см. На година и 3 месеца беше 12 кг и 83 см.
Диването проходи на 10 месеца, сега точно проговаря и е много забавен Grinning

Много ми е мъчно за детенцето на Спинки, бих искала да помогна ако мога.

Блу, съжалявам за кучето! Ние имаме котка, веднъж изчезна за няколко дни-цялото семейство обикаляхме квартала като луди и разпитвахме децата дали не са виждали наш Мърчо, животинки са и е нормално да се привързваме към тях!

Аз вече искам второ детенце, с мъжа ми се "мъчим" редовно, но засега резултат няма. Аз още кърмя и нямам М, но все се надявам да съм от тези късметлийки, които забременяват без да им дойде.

По темата за това, дали се обичат еднакво децата-аз мисля, че никога не може да е еднакво. Но се надявам да обичам всичките си близки хора и да им давам това, от което се нуждаят. За малкото бебе то значи например да го гушкам и да разгадавам нуждите му, за порастналото дете то е да го възпитавам така, че хем да не го разглезя, хем да усеща че е обичано, за мъжа ми да се опитвам помагам повече в къщи, за майка ми да съм по-търпелива и да изслушвам подробните и разкази (на кого ли съм се метнала?!?) и т.н.

Досега колкото повече хора имам да обичам-толкова по-хубав е живота ми, и мисля, че успявам да им покажа на всички любовта си. Надявам се, че с всяко ново попълнение на семейството ще бъде все така Grinning

# 221
Момичета, благодаря ви за пожеланията! Елвинг, на теб специално   bouquet

Блу, успя да ме разплачеш. Винаги съм била заобиколена от много животни - все кучета и котки.... изгубила съм много от тях, разбирам те напълно.... поплачете си, и мой съвет ее - вземете си друго куче, много по-добре ще се почувствате всички, то не би заменило напълно Барки, но е нов живот в къщата. Би ли ми казала, ако не те натъжава много от какво почина, защото не изглежда да е стар?

# 222
  • по света
 blueeye® ,разплака ме като си представя колко обичам Лора....Прегръщам ви!!!

# 223
  • София
yanast добре дошла Hug Като гледам вече имаме терен за купон в Банско, а? Wink Wink

Блу наплачи се, потъгувай и след това си вземи едно малко кутре Hug Heart Eyes

Аз вече застъпих на работното място. Май се опитвам да се влея в редиците на болните. От сутринта носът ми е запушен и ми се спи. Да видим как ще изкарам до довечера.

# 224
Честит Рожден Ден, Kristianna!   bouquet

Добре дошла yanast и адаша Hug Ей много адаши се насъбрахме Wink

Блу, съжалявам миличка, супер тежко наистина Sad И аз подкрепям Нанчето да си помислите за едно мъничко кутре  Hug

Ние вече сме болни и двете  Cry Аз се оправям де, макар че веднага започнах лечението с тоя Ремантидин, но не ми помогна Т имах 39-40 градуса, абе ужас, бях много зле, едвам гледах Али, добре че беше Саша-мъжо ми да си идва по рано от работа и да я гледа той. Уж ходих по цял ден с маска и спях даже с нея, пак заразих детенце. От вчера е зле, а от тая нощ е и с Т не сме я сваляли още изцяло все я поддържа /37,9/ Tired Дано тая нощ е по лека и тя да се възстанови по бързо от мен!  Praynig Гаден грип, аз такова боледуване не помня да съм боледувала като тоя така наречен "соломонови острови". Желая ви да не се сблъсквате с него и да ви се размине  Praynig Praynig Praynig

Последна редакция: нд, 27 яну 2008, 15:50 от val_stef

Общи условия

Активация на акаунт