Отговори
# 45
  • София
Бахи  Hug

Дианче това е положението душо. Направо вече ми се повръща, ама няма начин. Току що установих, че под мишницата пак бере. Този път май ще играе пак скалпелът, миналият път успяхме с Митко да го уморим с Ихтиол и Риванол. Абе... ooooh!

# 46
  • Бургас
Бахи,радвам се,че при вас всичко е приключило добре.Целувки на малкия юнак.

Мадонка,бързо оздравяване на малката кукличка Нори Hug

Моята щерка не можа да удържи фронта и в 17.30 заспа.Сега се събуди,току-що.Тази вечер ще си играем поне до към 1.00.Ама нали трябва да е весело Simple Smile

Елфче и аз незнаех мило и си изкарах акъла.Веднага се чух с 2-3 дружки и направо се посмяха с мен.Първо избиват 4-те връхчета и накрая се оформя целия зъб.На нас ни изби преди 2 седмици единия връх ,който мислех за зъб.И си викам какъв е този нов зъб под него.А пък то каква била работата

nana77 , dianadimitrova ,дано за в бъдеще се отървете завинаги от тези проблеми

# 47
  • София
Е, Ира, пак сте добре - Ивчо преди се е случвало да спи и до 20ч понякога  ooooh!  Mr. Green
Като стана дума за зъби - верно ли е, че кучешките най-трудно излизат?  Rolling Eyes
Валка, все забравям - и аз си пазя СМСи, дори и от времето, когато чакаше Али да се появи  Heart Eyes  Hug

# 48
  • София
Благодаря ви за пожеланията.  Hug
nana77 , аз бях така, но на мен ми излизаха в носа и по лицето, беше кошмар. Оправих се. С хомеопатия. Излекувах една в носа и вече три години няма и помен от тези гадини. Съчувствам ти, защото знам колко боли.
Бахи, радвам се, че всичко е минало ОК.
Мадона, браво за резултатите, а за малката, сваляй температурата с Панадол, Нурофен, ако не помогне Хексалгин и след това я наблюдавай, защото при нас температурата спадна за два дни, но след това Марти започна да кашля и можеше да се получи някакво усложнение. Дано скоро се оправи!
Аз пък снощи четох темите от архива, когато чакахме да се родят бебоците. Много мами изчезнаха от тогава, много нови се появиха. Надявам се при тези, които изчезнаха нещата да са наред!

# 49
Elwling, оперира се - да, но тя е оперирана успешно преди години, следват десетки инсеминации и 2 опита инвитро - безуспешни. Сега се е появила пак еднометриозата.
А за кучешките зъби - при Лени излизат наистина по-мъчително - излязоха й 2 броя наведнъж и беше доста по-кисела а и ми държа 1 ден темп 37.1
Мадонка, бързо излекуване ви желая, дано е без аб. Дай малко нови пикс на малката Нори да я видим. И не ни слагай в болните и нас, то хремата не е болест, както свекърва ми казва - ами човек е ще й тече носа отвреме - навреме, ти какво искаш. А и наистина вече й спря.
Много мами вярно ги отняма от списъка, сега и аз надзърнах - десетки са, странно, а някои от тях бяха доста активни като бяхме бременни - Totelly, Nadence, Netty, Alexb и доста други.
Бахи, браво, радостни новини най-накрая.

# 50
Бахи, радвам се, че операцията е приключила успешно  Hug.
Мадонка, сигурна бях, че резултатите ви ще са отрицателни и се радвам, че е така. Сега остава да се преборите и с вирусчето и ще сте №1  Peace  Hug.
Elwing, вярно е, че кучешките излизат най-болезнено, защото си правят между два зъба място  Rolling Eyes.
Мъжът ми ме изненада днес с нов телефон, че на стария Сашко почти му е видял сметката. Много съм доволна. Айде "Наздраве" и дано от тук нататък пишеме само за хубави неща.

# 51
Айде наздраве и от мен! cheers
Бахи ,Мадонка  newsm44 много се радвам за вас!
Надявам се тези добри новини да са повратен момент в темата!

Валка злато,забравих да ти честитя мини годишнината  BlushДа ти е жива и здрава малката художничка!(дънковата поличка е супер) Hug newsm51

Ние сме с 12 зъба и на нас сега ни никнат кучешките,но без особени проблеми.

Иначе ето малко за тази "нова " като диагноза болест Ендометриоза

# 52
  • София
Честит ти телефон, Адрианска!  Peace Какъв е? Laughing Мерси за почерпката!
Кристиана, дано все пак се случи чудото при твоята приятелка!  Praynig Една колежка на майка ми 12г правиха опити за бебе, ин витро също, нищо не ставаше. И в един момент забременя. Скоро научих, че си имат и второ, пак изненадващо, но посрещнато с радост.  Hug
За мамите, дето вече не пишат - сигурно всяка има своята причина. И дано е само, защото примерно не й е интересно, а да няма някакви проблеми.
С тези кучешки ме наплашихте. На Иво трудно му изкарваха всички досега  ooooh! не ми се мисли.  Rolling Eyes
Марго, не знаех за ендометриозата, че може да се разпространи и извън репродуктивните органи.  Rolling Eyes  Sad

# 53
Elwing и аз скоро научих за нея,за жалост след диагнозата на сестра ми  Sad

Ади честит  mobilephone

# 54
Добър вечер и от мен в този късен час!
Нямам търпение да споделя една хубава новина - моя приятелка тази вечер е родила - син Николай (адашче) 3920гр и 53см. Преносваше 8 дена и днес са го предизвикали раждането, всичко е минало чудесно и двамата са добре Grinning Много се радвам!

И тук започнаха да валят хубави новини - Бахи браво за успешната операция, много се радвам!
Мадонка страхотно е, че резултатите са отрицателни! Бързо да оздравявате и всичко ще е наред Hug

Марго, Ники ще го оставя в Плевен да го гледа майка ми, поне повечето време ще са тук, но ще идват и в София за по седмица- две. Няма друг начин Sad, ще ми е много мъчно, но ще свикна постепенно, а и ние ще пътуваме честичко. Ще е хубаво да посвикне и с други хора, че направо се е залепил за мене, за сега няма проблеми, ще видим после като го оставя Praynig

Лека нощ на всички и до скоро!

# 55
Здравейте  Hug

Бахи, Мадонка и аз се зарадвах страшно много на хубавите новини при вас  Peace Прегръщам ви силно и се надявам от сега да имаме само хубави новини  Hug Heart Eyes
Адрианска, честит ти телефон  Peace - тази вечер и аз съм на същите ядки  Laughing, само че с кола  Joy
MamaMargo дано да намерите бързо дръвца, че е много неприятно. Ето една топличка прегръдка от нас  Hug /не че ще помогне де  Rolling Eyes/

Болничките да се оправят бързичко  Hug

Анди, как сте с Гого? Hug
Нана, радвам се, че няма проблем със секциото, въпреки че и това което описваш звучи гадно  Rolling Eyes И моята операция все ме придърпва, а понякога болките са доста силни, ама аз не съм се обаждала на лекарката  Embarassed

И ние почти не излизаме - нали спим до късно, а и моята мишка, не пропуска следобедното спане и то имаме 2-3 часа, в които обикновено има мъгла, та така, седим си и ние вкъщи. Разхождаме се вечер по моловете с татито и харчим пари  Joy. На днешната ни такава разходка имахме една изключително приятна среща със слънчевите Дани и Найа  Heart Eyes Много им се зарадвахме. Казаха, че са добре и ви пращат много поздрави  Heart Eyes

БРАВО! Още една хубава новина - didka25 честито на приятелката ти   bouquet Желая много здраве и усмивки на адашчето  Peace

# 56
ЗДравейте, момичета! Аз не съм се разписвала  тия дни, ама нещо хич не ми е до писане... Rolling Eyes Изпадам в някаква дупка и нервите ми не издържат.Вчера на няколко пъти се разревавам, а Дари, милата ме гледа и идва при мен  да ме гушка:( Нещо ми "прищрака" коляното и  почти куцам- не знам какво  е това- дали нещо съм го претоварила или  е нещо друго....., ама резултата е един-  още повеч еми се затреуднява обслужването на Дария.2 дни се гледахме с нея вкъщи, а тя натвори хиляди бели, и аз нещо не издържам психи4ески  и ме избиват нервите Sad.Вчера се пльосна през блока в най-голямата кал по очи и ..настана драма Sick.Аз не мога да я вдигна физически, тя не иска да  стане... ooooh!,  натоварила съм се с няколко торби, а на всичкто отгоре трябва да се катерим по стълбите 2 етажа.ПОсле  реших да сготвя, а Дария ми "помага" като слага обелки от картофи в една тенджера, а на финала разля вода на паркета и  върху себе си, и аз вече безпомощна не издържах.. Rolling Eyes
Та- такива ми ти раоти при мен...Съжалявам че ви атоварвам с такива глупости, но - наистинта  ме хващар лудите и  усещам че се сривам малко по малко...
Радвам се на хубавите новини за Алекс на Бахи  Hug
ВСТ, мерси з ановните  от Дани и Ная  bouquet
ДИдка,  поздрави на Плевен Grinning. НИки ще е добре при майка ти -спор няма.тъкмо ще се превъзпита по тамата с мрънкането и болезнената привързаност Wink
Мадонка- супер  новини HugСега  мисли само хубави неща- лека  и спокойна бременност ти желая до края. И бързо оздравяване на малката принцеса!
Нана, добре че не е секциото!
Я да ви питам- как спят вашите деца?Дари застава в едни безумни пози, и все ми се струва че не й е удобно ThinkingНапоследък спи надупена и захлупена по о4и със сгънати колене ooooh!.Върти се като луда.Чудя се дали нещо не й е удобно и какво ли да измисля- да сменя възглавниците ли .... newsm78 На какви възглавници спят дечицата ви?
Ох, ще спирам , че се улях... Embarassed Извинявам се за което...... Blush
ПОсле пак ще се включа.Хубав ден ви жеаля  bouquet
Сега отивам д а пия

# 57
  • у дома
ЧъРъДъ2[/size][/b], snejko и pepejeans!!![/color]  newsm51

# 58
Честит Рожден Ден, snejko!
Да си много здрава, силна и да намериш своята истинска любов,
която да те носи на ръце ти желая от сърце!
  Hug  bouquet
Честит Рожден Ден, pepejeans!
На теб миличка желая да си най-обичаната, мама и съпруга! 
[/color]  Hug   bouquet

didka25, честит ви още един Николайчо  Grinning Hug

Оле Kaili, не знам мила дали ще участва...не съм чула  Embarassed Трябва да питам нашите  Blush

Мадонка, радвам се за теб, ама аз си знаех че всичко ще е наред  Hug  Heart Eyes

Бахи, и за вас също  Hug

Честито ало на Ади  Mr. Green Hug

Elwing
Heart Eyes

velmar-че, май лош ден си имала, днес ще бъде хубав  Hug

Благодаря за пожеланията за мини рождения ни ден  Hug

Вчера цял ден бяхме на вън на разходка, притеснявах се за девойката да не изстине, че спа в количката, тя е добре - поне за сега слава Богу  Praynig Ама мен започна да ме боли гърлото  Tired Дано да съм настинала, да не е грип  Praynig

Ставам после пак  Hug Heart Eyes

А забравих да се похваля, печеля на два от конкурсите  Mr. Green а на други два съм на второ място и съм адски щастлива  Mr. Green

Последна редакция: ср, 23 яну 2008, 10:38 от val_stef

# 59
Честит рожден ден на snejko и pepejeans!
 newsm59  baloni  newsm59  baloni  happy bd  newsm67  Gift   bouquet
Дидка, честито бебче на приятелката ти.
Браво, Валка, ти си нашата ФШ-ска гордост  Hug. Само така  Peace!
Велмар, аз съм забелязала, че повечето момичета спят така. И Боби спеше така и имам приятелки с момичета, които споделят същото. Едната беше ходила на лекар и той й беше казал, че е от възглавницата и че тя трябва да е висока колко разстоянието от матрака до главата в легнало настрани положение. Т.е колкото дължината на рамото, ама как го обясних  newsm78. Но се оказа, че това е просто период, така че мисля, че няма за какво да се притесняваш  Peace.
Elwing, телефона ми е Samsung, аз съм им фен

Общи условия

Активация на акаунт