Дианче това е положението душо. Направо вече ми се повръща, ама няма начин. Току що установих, че под мишницата пак бере. Този път май ще играе пак скалпелът, миналият път успяхме с Митко да го уморим с Ихтиол и Риванол. Абе...

.
.

много се радвам за вас!
Да ти е жива и здрава малката художничка!(дънковата поличка е супер)

Какъв е?
Една колежка на майка ми 12г правиха опити за бебе, ин витро също, нищо не ставаше. И в един момент забременя. Скоро научих, че си имат и второ, пак изненадващо, но посрещнато с радост.
не ми се мисли.
Много се радвам!
, ще ми е много мъчно, но ще свикна постепенно, а и ние ще пътуваме честичко. Ще е хубаво да посвикне и с други хора, че направо се е залепил за мене, за сега няма проблеми, ще видим после като го оставя 

Прегръщам ви силно и се надявам от сега да имаме само хубави новини

- тази вечер и аз съм на същите ядки 
/не че ще помогне де 

. На днешната ни такава разходка имахме една изключително приятна среща със слънчевите Дани и Найа
Много им се зарадвахме. Казаха, че са добре и ви пращат много поздрави 
Желая много здраве и усмивки на адашчето
.Вчера се пльосна през блока в най-голямата кал по очи и ..настана драма
.Аз не мога да я вдигна физически, тя не иска да стане...
, натоварила съм се с няколко торби, а на всичкто отгоре трябва да се катерим по стълбите 2 етажа.ПОсле реших да сготвя, а Дария ми "помага" като слага обелки от картофи в една тенджера, а на финала разля вода на паркета и върху себе си, и аз вече безпомощна не издържах.. 

. НИки ще е добре при майка ти -спор няма.тъкмо ще се превъзпита по тамата с мрънкането и болезнената привързаност 
Сега мисли само хубави неща- лека и спокойна бременност ти желая до края. И бързо оздравяване на малката принцеса!
Напоследък спи надупена и захлупена по о4и със сгънати колене
.Върти се като луда.Чудя се дали нещо не й е удобно и какво ли да измисля- да сменя възглавниците ли ....
На какви възглавници спят дечицата ви?

Ама мен започна да ме боли гърлото
Дано да съм настинала, да не е грип 

. Само така
!
. Но се оказа, че това е просто период, така че мисля, че няма за какво да се притесняваш
.