Отговори
# 30
  • София
Ахой!
IrrA_78 , може би ще се наместят.  Rolling Eyes Ако искаш питай и педито да си по-спокойна.  Peace
Ние днес се разхождахме с колата  Mr. Green
Аз пък не мога да пазарувам по нета, все мисля, че няма да улуча я размера, я нещо друго няма да ми хареса  newsm78 Ама като ви чета се заинтригувах.
Кристиана, дано при приятелката ти се оправят нещата! Praynig Никой не заслужава да няма детенце  Sad

# 31
  • Бургас
Момичета голяма съм шматка.
Току-що разбрах,че това е един и същ зъб.Те имали 4  върха и сега избивал втория.Ужасно се срамувам от себе си. EmbarassedКаква съм невежа.Да ви занимавам с такива глупости.

# 32
  • Бургас
Пак съм аз.
Къде сте всички бе хора?
Ирен още не е заспала и няма намерение.Отказвам се да я приспивам за следобед,то няма за кога вече.
Седя си и си се ровя из старите ни теми.Благодаря на всички ви за милите пожелания за рождения ми ден.Ние тъй като липсвахме тогава и нямаше как да ги видя.Стана ми толкова мило.Благодаря ви,че ви има.
Hug  love001

# 33
Мислех си че с тази мъгла навън тук ще е пооживено,но явно всеки си има задачи.
Ира и аз се зачудих за зъба,но нямаше да се сетя толкова бързо за този вариант. Тони нали е с 6 зъбчета само и сигурно щях да се панирам.

Бубче и Николинчето  я се разпишете и кажете какво става с вас. Много се губите. А няма ли нови снимки на дребосъците? Hug

Последна редакция: вт, 22 яну 2008, 17:17 от Kaili

# 34
Не съм ни Карим,ни Бубчето,нито Николинчето,ама те като не се разписват реших аз да го направя   Simple Smile
Кристиана и сестра ми е със същото заболяване ,много е болезнено,не се умира от него, но наистина води до стерилитет,тя Слава Богу има едно момиче ,ама едва ли ще има второ  Sad
Какво да ти кажа ,тъжно е ,но пък има толкова мили дечица без родители,дано намери сили в себе си да вземе едно от тях  Hug
"Дървената" криза продължава,засега сме закрепили положението ,т.е до ден два,ама после не знам,навсякъде питаме ама няма ,не си заслужава да инвестирам в нищо вече ,защото сме на финала и ако всичко ни е наред, до 2 месеца ще летим.
Айла много се радвам за придобивките и аз чакам "немската" поръчка ,ама засега я няма,но и аз днес не съм проверявала  Blush Сега чакам и фотосесия да видим мадамите с новите тоалети! Hug
Днес и тук е мъгливо но все пак излязохме и се оказа че само на 50 метра нагоре е такова слънце,така че и днес успяхме да се разходим,добре че е Аязмото.
Хайде стига толкова да отстане място и за по горе посочените  Mr. Green

П.С Разгледах снимките!Много е хубаво на това село Лещен,направо архитектурен резерват,а децата какво да говорим ,няма други такива! Hug

# 35
  • София
Току-що разбрах,че това е един и същ зъб.Те имали 4  върха и сега избивал втория.Ужасно се срамувам от себе си. EmbarassedКаква съм невежа.Да ви занимавам с такива глупости.

Hug
не знам колко върха имат, на Ивчо не са му пробили изцяло кътниците, ама ги водя за поникнали зъби  Rolling Eyes и какво излиза - всеки нов връх пробива все едно е нов зъб ли  newsm78  Crazy
Кайли, моята "задача" е да чета Хари Потър докато Ивчо спи  Blush  Joy
Ира, без спане ли ще минете днес?  Rolling Eyes Не става ли кисела девойката, ако не спи?
Ендометриозата не се ли лекува оперативно?  Rolling Eyes

# 36
  • Някъде там...

Тъкмо щях да гопиша това, но гледам си се сетила Wink
Ние вече сме с 16 зъбчета, поне лесно излизат на Виктор Simple Smile А и ако нещо случайно мрънка го намажа с Пансорал и той млъкне, но много рядко ни се случваше.

Ние мъгла, не мъгла излизаме всеки ден, вчера и вечерта даже в хубавото време, но днес е ужасно. Не мога да си представя да стоя цял ден с Вики вътре, много е палав и не се издържа.

Айла браво , че поне ти идват поръчките от Ларедута, аз чакам една от 28.12 и от 9.01 и ги няма още  Cry На Вики всички дрехи почти са от там, то направо без пари , а тука такива подобни направо са страшни цени.

Елен@ честито ти и от мене за синьото щъркелче   bouquet

Бахи какво стана с операцията?

Всички болнички да оздравяват бързо!!! Нашия тати и той нещо ми се е разсуполивил и дано не хванем и ние. Само ми носи разни вирусчета ooooh!

На Али на Валката честита й 1год и половина със закъснение. Да ти е жива и здрава и цунки от Вики   bouquet

snejko какво става с теб и детето?

Ами това е засега. Досега готвих и чакам Виктор сега да се събуди от сън  #Crazy  ooooh!
Айде лека вечер!

# 37
  • София
Уф добрах се...

Първо и най-важно разминах се със скалпела. Свала Богу не е конец, а просто един от моите постоянно появяващи се гнойници без връх. Оправихме го, изтече гнойта, но още има топче, явно още ще бере. Какво е това чудо не знам. Изпих сума ти билки, какви ли не глупости и не и не...Излизат си, берат си, кой се пука, добре, който не се пука - скалпела играе и пак така. Всички хирурзи казваха - нищо не можем да направим - просто има организми, които си ги образуват и това е. Сега обаче е решил да се появи на мястото на разреза, а обичайно се появява по краката или под мишниците. Абе...гнусна история, ама добре че не е секциото де. С тез пущини поне съм свикнала как да се справям, то ясно, че с тях ще си умра Sick

Успяхме с Митко да закачим новата етажерка, която взех от една мама в Продавалника. Качихме всички дискове и прочие техника на нея плюс книгите на Митко, та да не ги пипа малкият, че все се разправяха с баща му. Wink

Сега Супер Митко отлита да кара влака, ние ще сме си сами.

# 38
  • София
Нана, добре поне, че всичко със секциото е наред!  Peace Не ми звучи много приятно това, дето описваш, дано не ти се получава пак.

# 39
Момичета не съм чела таzи тема.Само на бърzо да кажа,че всичко при нас е наред. Вчера ходихме в болницата и ги накарахме да направят всички иzследвания.Днес ОП беше успешна,беz никакви усложнения и 5 часа по_късно ни иzписаха. Алекс още не го е пуснала упойката съвсем,но е хубаво,zащото само така мога да го накарам да лежи. Сега вече всички части са си на мястото,та да видим какво още ще ми сервира baby_neutral

Благодаря ви много zа стискането на палци на всички,страхотни сте, голям ефект имаха. И да успокоя,ако някой се притеснява,че такъв дефект веднага се zабеляzва,не е нужно да се иzследва.Ако педито нищо не е каzал,zначи няма нищо,но zадължително педито го проверява.Алекс се роди така и чакахме 1 година само да се оправи,но тъй като не се оправи само,ОП беше належаща.
Отивам сега да поспя,после ще ви чета.
Целувки на всички

# 40
Здравейте, момичета, аз само за малко и ще съм много кратка. На две на три прочетох темата и изтръпнах - много болнички имаме. Каква е тази черна серия дето ни е заляла не знам. Анди, дано на Гого не се случват такива гърчове  Praynig и Гого на Тони-М с неприятности, Бахи - успех, мила, пиши за операцията, нали беше за днес. Сашко, Вики, Лени, Ивчо, Дари и всички останали (не запомних, че са доста) оздравявайте дечица.
Честито момченце на елена.
За накрая оставих една хубава и една лоша новина, но като че ли хубавата надделява. Снощи ми се обадиха, че резултатите от ХЕИ са излязли и са отрицателни и за двете ни. Препоръчват, след като родя и приключа с кърменето и на второто детенце, да си направя противорубеолна ваксина. Ама като се сещам, че кърменето при мен е доста дълъг процес, може и да не стигна до ваксината. Камък ми падна от сърцето, и от факта, че не е заразена ваксината, тази която биха на Нори октомври.
Лошата новина е, че малката пак е болна от вчера, а аз съм сама за една седмица и ми идва нанагорнище, та затова не пиша. Маймуната е с 39,2 и има доста от симптомите на другите августинчета. Този път смятам да я лекувам сама с подръчни средства, че нещо нямам вяра на доФтори. Хайде целувки и до скоро

# 41
Nana , не си сама.И на мен ми излизат такива. Херургът ми е вече приятел. Само като му се обадя "слага кафето" и ме чака. Наистина е много гадно и досадно. И според  него организмът ми е предразположен към образуване на такива мастни образувания.И винаги се  налага операция( не че е нещо сложно, но съм ги събрала вече 10) Дето викаш- с тях ще си умрем.

# 42
Бахи  Hug УРА, УРА, УРА.

# 43
# 44
  • София
БахиHug  и от нас!
МадонкаHug Много се радвам, че всичко е наред! Бързо да оздравява и каката!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт