Отговори
# 15
Здравейте Laughing
 Много болнички Дано бързо се оправят Praynig
  Блу,Милена   bouquet за новата темичка.
  Анди Много Hug за Гого и теб Heart Eyes
Елена честит ти мъж Айде да са трима и да те носят на ръце Wink
 ох,събуди се детето,Хайде лека вечер Heart Eyes дано успея да пиша по късно Rolling Eyes

# 16

Елена честит ти мъж Айде да са трима и да те носят на ръце Wink
Леле как се отплеснах,честито и от мен,дет се вика тъкмо ще повториш урока за затвърждаване на материала  Mr. Green
Дидика ти в Плевен ли ще го оставиш ? Rolling Eyes
Елфче мерси за подкрепата и аз се надявам скоро да намерим  решение ,направо да не повярваш че няма никъде дърва  Shocked
Нана айде като вземеш новата заплата ще си купиш и ново палто!Не се ядосвай толкова ,има такива дни  Peace

# 17
Здравейте и от нас  bouquet

Elwing , досега се хранихме на ръце или седнала в мен. Когато беше по-малка имах шезлонг, който ползвах за стол, но Мимка не се заседяваше в него. Само като я сложех , започваше да се извива на мост и да пищи. Та си мислех, че само ще си похарчим парите за столче. Купихме стахотен стол за кола, но тя и в него все още не иска да сяда. Сега една приятелка ми предложи нейния стол (детето и е на 3г., и не го ползват) за проба. Вече два дни сме с него и на този етап на Мимка много и харесва. Дали защото вече е по-голяма и се чувства по-самостоятелна в него newsm78,дали защото го приема и като игра в/у таблата newsm78. Дано скоро не и омръзне.

Елена, честито и от нас.

nana77  дано се оправиш без операция.

# 18
Само да допълня, че досега и не сме яли кой зане колко. Мимка е от много капризните.Нямахме етап на захранване.Имахме много етапи на силни крясъци и ревове. Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 19
Здравйте!
Elen@, забравила съм да ти честитя мъжлето  doh. Пожелавам ти да се роди един здрав и силен мъж  Peace.
Нана, дано нямаш проблеми и да е нещо временно  Peace. И аз раждах в Окръжна и двата пъти, но при Кинкина. Жекова присъстваше на първото ми раждане  Grinning.
Диана, дано с новия стол хапва повече госпожичката  Laughing.
Кайли и ние рядко излизаме следобед, само ако се е събудил до 16,30ч. отиваме заедно да вземеме Боби от детска.
Вчера успях да заведа Сашко пак на доктор, защото започнаха да му хрипат гърдичките, но се оказа, че е от сополите. Още му е червено гърлото, какво е това нещо вече 5 дена червено гърло  Thinking.
Бахи, днес ще стискаме палци и ще се молиме всичко да мине леко  Peace  Praynig  fingerscrossed

# 20
Много болни пак и неприятни преживявания... Tired
Надявам се всички бързо да се оправят!
Анди, дано Гого е добре и да не се повтаря това, което сте преживели. Peace
Бахи, успешна операция!Ще стискам палци. Peace
Spinki, айде от тук нататък само хубави неща.
Elen@, честито ти мъжленце! Simple Smile
Нана, дано и при теб се оправят нещата.
Имаше и друго, ама забравих... Embarassed

И ние сме болни, Вики е с бронхит, на антибиотици от вчера.Как стана като никъде не излизаме не знам.Но е спокойна, весела, играе си, само е малко сополива и кашля като пушач.За първи път й е, ама ще мине.
Много  Hug на всички.

# 21
  • София
Привет! Hug
Бахи, чакаме новини!  Praynig Peace
dianadimitrova, и Ивчо до скоро не обичаше да се вози в столчето за кола, но сега му харесва.
Ембър, бързо да се оправяте!  Peace
Адрианска, добре че гърдчките са му чисти Peace
Мразя я тая мъгла  Close

# 22
 Здравейте и от мен.....
Стискам палци за операцията на Саш на Бахи,да оздравяват бързо всички болнички- Ивчо,Гого,Дария,Сашко на Адрианска,Вики  и другите,ако има такива (дано да няма)  Praynig Дано на Нана и се размине без хирургична намеса.Дано Маргото бързо да намерят нещо за отопление.
 Само ние ли не можем да мръднем от вкъщи?- живеем близо до летището и е нонстоп мъгла,ама нонстоп,направо се побъркваме с Марти ,а  и изпитвам чувство на вина,че не я извеждам,ама наистина не мога да видя дори отсрещния блок. Crossing Arms ooooh!

Марти е киселяк-ставам.Хубав ден на всички ви ,пожелавам. Hug

# 23
  • София
  Дано операцията мине лесно, Ники на Кабив премина през някаква подобна операция и нямаше никакви проблеми, дано и при вас е така.
  Ембър оздравявайте бързо, както и всички други болнички.
  Днес пак излязохме за повечко, но в сравнение с предните дни си беше доста студено и мъгливо, но успях да си взема поръчката от ЛаРедута от пощата, все си мислех че ще е за митницата. Много съм доволна, все неща за малките, пуловерчета, панталонки и тн, много са хубавки и на много добри цени. Направо незнам дали ще продължавам да пазарувам от тук нещо...

# 24
И в Пловдив днес има мъгла.Не можахме да излезем на разходка. Sad Добре че Тони е сравнително спокоен и вече заспа. Сега е време за мен. Чудя се първо да хапна или да се изкъпя. newsm78

Дано болничките оздравяват бързо, че е гаден този грип. Praynig

# 25
  • гр.София
 Привет!
 В нашата къща май аз съм най-кекавата.Дано не разболея и децата.
 Стискам палци вашите да оздравяват.
 В албумчето ни е пълно с красиви деца.Хич няма и да ги изброявам,понеже са прекрасни без изключение.
 Честити придобивки на ДианаДимитрова и на щерките на Айла.
 И на мен ми е съвестно,че не извеждам София. Уж проветрявам често,но тя явно се побърква вече вкъщи.
 Блу,как върви ергенлъка?
 Елен@,пожелавам ти здраво детенце, а не ти честитя в синьо,заради този един процент,с който д-ра си е оставил вратичка Grinning

Пак забравих. Момичета,благодаря ви за темата. Блу,Милена  bouquet

Последна редакция: вт, 22 яну 2008, 14:09 от blanc

# 26
Запис и от мен  Hug
Блу,Миленка мерси   bouquet    bouquet
Бахи и аз стискам палци днес всичко да мине нормално  Peace Praynig
Анди,дано повече никога да не изживяваш този кошмар  Peace Hug
Елена,честито ти второ момченце  Hug Heart Eyes
Марго,този проблем с дървата е навсякъде,но дано скоро да намерите и да не студувате  Praynig Hug,моята приятелка вече 1 месец немогат да намерят дърва и си купиха климатик,че на студ не се издържа   Cry
Ели 78,Адринска пак извадихте готини аватари,честито  Heart Eyes
Айла,честити дрешки на малките кукли  Laughing,аз нещо с Ларедут немога да се оправя  Wink
Мадонка,как сте,пиши?  Hug Heart Eyes
И ние днес не можахме да излезем,въпреки че си бяхме уговорили среща,омръзна ми вече от тази гадна мъгла  Twisted Evil
В събота мислим да правим на Даяна прощъпулник,дано да се осъществи,че все нещо се развалят плановете ни  Mr. Green
Хайде ставам,после може пак да се включа  Heart Eyes

# 27
И днес е пустичко тук. А тази мъгла ме подтиска и навява мрачни мисли.

Валка четейки за кастингите на MUSIC IDOL 2 в Русе се сетих за братовчед ти. Ще стискаме ли палци отново за него?

# 28
  • Бургас
Здравейте момичета!
При нас времето е супер,пече слънце.Прибрахме се преди половин час от разходка.

Обаче имам една питанка,че малко се притесних.
Преди малко,Ирен като се смееше за нещо видях,че нещо в устата и белее.Като си вкарах пръста и се оказа,че дере.Явно е зъб.Но не е точно на мястото където трябва да излезе.Имаме един кътник от горната страна и този излиза под него от вътрешната страна.Не по самия ред,където трябва да излезе.Незнам дали няма да се измести,просто незнам какво да правя.Да я водя ли на лекар?! newsm78 newsm78 newsm78

# 29
честита ни мъгла на всички!
И ние сме у дома. Проветрихме се малко навън наобяд и обратноооо.
Момичета, къде се загуби и Карим, дано е за добро и да се запише та макар и само запис, да не я мисля и нея.
Лени беше 2 дни със малко хрема, но благодарение на Бойрон - хомеопатик няма и помен от нея. Дано е било само това.
Айла, честито придобивки, мила, наистина има страхотни неща и аз искам, но нямам такава карта, а не ми се занимава да правя пак.
Мама Марго, успех с отоплението.
Мадонка, това със замършването на името на НА.... хм... и мъж ми така вика, ама аз - НЕЕЕЕ!!!!! Направо не мога да си се представя с дторо дете, браво на вас за тази смелост, страх ме е не от бременност и раждане, а от отглеждането след това, няма да се справя, сигурна съм.
Елена - честит син щъркел! Дано е здрав и жив - и красив  Laughing аа ако е и мома в твоя случай още по-добре!
Блу, клипчето с храненето ме уби. Ние ще сме така на абитуриентския бал.

Току - що ми се обади една бмного близка приятелка със стерилитет.... отново са й открили едно заболяване - ендометриоза..... започват пак операции .... вече 15 години.... много ми се плаче, не го заслужава......

Общи условия

Активация на акаунт