Отговори
# 75
Честит рожден ден на Снежко и Пепеджинс!
От цялото си сърце ви желая повече истинска любов в живота ви и всичко лошо да е зад гърба ви!

Валка страшна си ,евала заслужено 1 во място!  bouquet
Албена много  Hug за Влади!
Велмар имала си кофти ден просто ,не се стягай  Peace

# 76
Елена дай още снимки на Хриси ,много е готин! Hug
А тези снежни човеки къде се намират?

# 77
vst_80 С удоволствие ще сложа и в албума ама как по-точно да го направя? newsm78

Марго Благодаря за комплиментите.Снежните човеци са в центъра на Габрово ,бяхме там за Коледа и Нова Година.Има също и животни от различни приказки ,после ще пусна още снимки и ще ги видите!

# 78
Да снежните човеци са в Габрово в градинката пред глинажа

# 79

При нас положението не е много розово - след като 2 дни нямаше Т, вчера пак вдигна и така цяла нощ, поне този път не стигнахме до 39. Личната днес го видя и каза, че само гърлото е червено, гърдичките са чисти, а и кръвните изследвания показват вирусна инфекция. Препоръча ни да останем в болница под наблюдение заради гърча, но аз още се колебая какво да правя. ooooh! Таткото е против да влизаме, аз смятам, че е добре да го наблюдават, но пък не искам и да го стресирам излишно. Засега следим Т и ако пак започне да я вдига, вече ще отидем за приемане. Стискайте палци да не се стига до там... Praynig

Мадона, Бахи, радвам се че всико е наред при вас и дано скоро да спрат тези гадни вируси да тормозят дечицата... Praynig 

# 80
Анди, и аз смятам като теб- не бързайте с болницата.В този ужасен грипен сезон освен да си навле4ете други сериозни болести... Sick.Спомням си като лежахме в болница с Дари, тя тичаше като луда по коридорите, а лекарите  ме питаха какво правим тук, с оглед на сериозните  случаи, които имаха.Наистина е страпно... Sick Sick SickТа- наблюдението си е едно на ръка, но щом е минал пика  ,по-добре  е да сте си вкъщи и да не се стресирате допълнително.ДНао не ви се налага да влизате в болница PraynigЦелувки от нас Hug
И понеже съм заплес Crazy,100 пъти влизам във форума и все  забравям да честитя рожденните дни на Снежко и Пепеджинс  bouquet Да сте живи и здрави , момичета.Желая ви много щастие и любов Heart Eyes

Аз ,за съжаление се раболявам... TiredТежат ми очите  и не си чувствам тялото- обли ме всичко и съм като  скована ooooh! ега ти месеца- нямат ли край тия неприятности... #Cussing out Дано  това лощо начало на годината, да не е показатлено за цялата  2008-ма Praynig

# 81
  • София
Анди, дано Гого не вдига повече Т и не се наложи да влизате в б-ца!  Praynig Praynig Praynig
Елена82, много ти е чаровен юнака!  Hug Снимки може да сложиш в албумчето ни в Снимка.бг - името е avgustinki, паролата - 2006  Peace Има линк към него на първата страница на всяка тема.
Албена, дано Влади се оправи бързо!  Peace
Не знам дали сте прочели вече, аз лично много се натъжих - Хийт Леджър е намерен мъртъв.  Cry Харесвах го много. http://news.netinfo.bg/?tid=40&oid=1151384

# 82
Честито и от мен на Снежко и Пепеджийнс. Да zагърбят всичко лошо и само хубави неща оттук нататък

Аz да почерпя zа ОП. Не съм ви научила още кой какво пие,zатова ще трябва сами да се обслужите.

После ще пиша пак

# 83
Бахи, страшна почерпка, мерси много   bouquet
AndyB, дано Гоги се оправи час по скоро и да не влизате в никаква болница   Praynig

Елена,
Хриси наистина е сладур и аз се чудих къде има такива хубави снежковци  Grinning

Много ви благодаря за комплимансите  Blush
mmilenка, аз съм слънце  Embarassed А роклята е стара - купувах лятото на 2005 преди да забременеем  от Аура Фейшън - русенска фирма http://www.aura-fashion.com/language.html
М/у другото правят страхотни неща и цените им са много сносни, поне тук във фирмения им нагазин де   Crazy

ох имам проблеми нещо със форума голямо зареждане зарежда и все грешки ми дава... Тоя пост го пускам от незнам колко време....  #Cussing out Добре, че го копнах  Mr. Green

Последна редакция: ср, 23 яну 2008, 17:15 от val_stef

# 84
ъмммм Бахи много вкусни сладкишчета
после ще пусна снимки като станат готови

# 85
ъмммм Бахи много вкусни сладкишчета
после ще пусна снимки като станат готови

# 86
  • София
Честит рожден ден на Снежко и Пепеджинс   bouquet

Анди  Hug Praynig - дано тази нощ да сте по-добре и утре само добри новини да ни пишеш.

Абе това май е най-отвратителния месец откакто въобще пишем

Сложих две снимки на Миташки, че не съм слагала от месеци, но нямам време дори да изтегля от фотот и то вече е пълно ....опитах се нещо да вмъкна в профила си, нищо не се получи newsm78

# 87
  • София
Хич не си падам да пиша без да съм изчела,та затова и се мотая с писането.Ама вече успях да изчета PeaceИ така:
Анди,почвам от тебе,мила,че напарво щях да припадна.Дано да не се повтаря.Дано и всички останали болнички се оправят бързо Praynig
Вст,какво става със сестричката ти?Нова информация имаш ли?
Валка,браво за прозиведенията,ама то не може и да е по друг начин,защото такова красиво дете не може да бъде загрозявано с грозни снимки Heart Eyes
В края на работния ден мозъка ми е така прегрял,че направо не знам какво да напиша.Ааааааааааа,сетих се - сега ще ви се похваля какво сътвори Ина онзи ден Twisted EvilОтишла баба й да й направи следобедната закуска и моето слънчице ми докопало възглавницата, извадило я от калъфката, разпорило я и...още хвърчи пух и перушина из цялата къща LaughingГолям купон...Най-смешното е,че като я питам кой скъса тапетите,тя абсолютно уверено казав "Мама", а на въпроса кой разпори възглавницата категоричния отговор е "Баба".Обещавам да кача снимки да видите колко е пораснала и как си е все същото диваненце. Mr. Green
Мисля да гася тока и да тръгвам след малко,така че целувки и
[/b][/i]

# 88
Валка, аз отдавна съм я разгледала тази модна къща Аура и много ме е яд, че нямат магазин в София. А в това направо съм влюбена. Ако минаваш през този магазин ще хвърлиш ли едно око какви пари е  Hug

Съжалявам, че товаря темата, ама не мога да сложа адреса, не става. Embarassed
Така, като гледам и снимка не мога да сложа.

От колекция есен/зима-2007/08- четвъртата снимка  Peace.

Elwing и на мен ми стана кофти за Хийт Леджър  Sad.

Последна редакция: ср, 23 яну 2008, 18:07 от adrianska

# 89
здравейте Laughing
   Ох,като заспи детето ще пиша,че дава зор за филмче Close не ми дава да седна #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт