Отговори
# 90
  • София
Валка, чудна е снимката, аз мислех, че е някой фотомодел и че е професионално фото, което само си ползвала.  ooooh! То верно се вижда като се загледа човек, че си ти, ама кой да гледа...  Blush Heart Eyes  bouquet
Бахи, мерси, страхотна трапеза!  Hug
Девойката от сайта на Аура не е ли Аксиния от Стар Академи? Има много хубави неща, да  Peace Ама за фини мадами, не като за мен.  Laughing
Бубче, голяма хитруша е Ина!  Simple Smile
Пух, къде искаш да сложиш снимки - в подписа или аватара ли? Трябва да са качени в нета, иначе не става.

# 91
 Elwing- да Аксиния е , тя е католичка от село Ореш, близо до Свищов

# 92
  • София
Elwing- да Аксиния е , тя е католичка от село Ореш, близо до Свищов
Мерси  Simple Smile
Вие как сте? Пиши нещо за вас!  Hug

# 93
  • гр.Добрич
Мацки, бързо включване и от нас.

Честит рожден ден на Снежко и Пепеджийнс.  bouquet

Бахи, Мадонка радвам се за добрите новини.

Анди, стискам палци всичко да мине бързо. Влизането в болница хем е добро, хем с тези епидемии е опасно.

От днес сме вкъщи и утре сутрин като закусим тръгваме за София. Много ми е притеснено - уж моето дете, пък с този нов режим е като чуждо. Embarassed Явно ще ми трябва повече време да свикна с мисълта, пък дай боже диагнозата да е грешна.

Когато мога ще се включвам. Целувам ви всички.

# 94
  • София
СпинкиHug Успех утре! Стискаме палци всичко да е наред!  Hug Heart Eyes Praynig Peace

# 95
Анди  Hug дано Гого да се оправи и да не се стига до болница  Praynig

spinki много се радвам, че са ви изписали и че ще пътувате за София. Стискам палци и ще се моля много диагнозата да е сгрешена  Praynig  Peace Heart Eyes Ако можем да сме от полза с нещо звънкай и не се притеснявай  Peace

Бубче, радвам се, че се включи и разказа как е малката фурия  Heart Eyes Ще чакам с нетърпение снимки  Hug А иначе сестричкатка ми си е все така - лежи си по цял ден, надува си балоните  Laughing и така...Напоследък се опитва да не плаче толкова  Rolling Eyes

Албена, дано Влади се оправи бързо!  Peace Велмарче и ти взимай мерки  Hug

Ох, и аз нещо имам проблем с форума - цял следобед не можах да влезна, а сега нещо не мога да се оправя  Rolling Eyes Ще се опитам да се включа по-късно пак  Laughing

# 96
  • София
Честит рожден ден на Снежко и Пепеджинс!   bouquet  bouquet
Анди, дано не стигнете до болница, но ако наистина трябва, по- добре там.  Hug
Спинки, ще чакаме новини от вас, дано наистина диагнозата да е грешна.
Валка, много са хубави.
Много хубава украса в Габрово.

# 97
Здравейте,момичета!Скоро не съм писала.

Радвам се,че има вече и добри новини.Спинки,дано се оправите и се окаже,че са ви поставили грешна диагноза!

ВСТ,на сестра ти и трябва още време.Вярвам,че ще преодолее кризата.Иначе разгледах албума ти от гостуването ви при тях.Много хубави снимки,много хубави места!

Болните,оздравявайте бързо!

На моят мъник са му оттекли лигавиците на носа и от събота не сме спали.Почнах още тогава да пръскам с физ.разтвор,ама не става.Вече сме на капки за нос,ама правени и с много действия.Златни излязоха - близо 20 лв,ама дано има полза от тях.Яд ме е на мен,защото в понеделник го водих при личната и тя каза всичко е ок,що го водя за глупости - кътниците са виновни! #Cussing outДнес си го заведох на частната ни педиатърка,прегледа го от - до - ушите,гърлото,носа със специалните апарати,слабините,подмишниците,всичко.Човекът си има проблем - оттеклите лигавици.А за кътниците - ще почакаме още - бели са веците,но са и остри,което значело,че не са тръгнали да пробиват.Споменах и,че имаме проблем и с нощния сън.Изписа ни хомеопатични хапченца - Дормикинд.Ще видим резултата и ще споделя.

Освен всичко това - тинейджърът го е треснал здраво хормона.Прави всичко напук.Носи двойка след двойка,дисциплината в училище - под всякаква критика. #Cussing outСамо дето още не му е дошло на ум да бяга от часовете и дано не му идва.Случайно срещам класната му и тя като ме почва -  SickКолко пъти ме била викала в училище,а аз не научавам.Какъв родител съм и т.н.Загубих ума и дума,чак после се сетих,че тя ми има телефона - да беше ми се обадила...

Е,изплаках си мъката...

Честито на Снежко и Пепеджинс!От здраве и щастие да не се оттървате!

Мадонка,радвам се,че резултатите ти са добри!

Бахи,чудесно,че операцията е минала успешно!

# 98
Бамбуча,забравих да отговоря на теб.
И двете ни деца до последно стояха без имена.Всички роднини се натискаха и всички се сърдеха.Обаче и за двамата ни сина казваха,че ще са момичета и имахме момичешки имена.Големият кръстихме буквално на таткото,за да няма сърдити.На малкият в деня на изписването му му дадохме име.Мъжът ми настояваше да го кръстим на мен,защото баткото е кръстен на него.Обаче на мен нещо не ми се връзва мъж с името Десислав и бях принудена да измисля име близко по букви и звучене до моето,и измислих Доброслав.После разбрах,че това име си го има в стар български именник.
Та това е историята с имената на моите синове и дано те са като имената си!

Последна редакция: ср, 23 яну 2008, 22:46 от kabzimalka

# 99
Здравейте мамчета)
аз съм tintin, мама на Михаела-дано ме помните-отдавна не съм писала ама мноооого отдавна и сега незнайно защо не мога да си вляза в профила и използвам този:)опитах се да прочета последните няколко страници и ми стана много мило и тъжно че не съм намерила време да седна  да чукна два реда та да не ни забравяте.Миша е голямо шило и през деня не успявам да седна на компа а вечер нямам сили.
Вал ,мернала си ме като пуснах една тема за майчинството и неволно съм те заблудила(нали съм индианче не можах да си махна бремската лентичка)-няма да имаме бебе засега, Миша ни е достатъчна Simple Smile
иначе нищо от това което пишете не сме пропуснали-и зъбките и будуването нощем и грипа:( и лошото време
надявам се да ни приемете отново в редиците и обещавам да съм редовна

# 100
ЧРД на снежко и пепеджинс, пожелавам освен всичко най-най, да пишат и по-често в темичката ни.
Първо да си честитя с огромно закъснение на сладката принцепеса Али, че много ми е на сърце и все забравям. Мила ми Валентинке, прекрасно детство пожелавам на дъщеричката ти прекрасна. Гласувах и аз за твоите красоти фотошопски и съм те нацелила тук таме, ама не съвсем. А линка с русенската фешън колекция е върхЪ. Задължително ще дойда на шопинг лятото като се повталя и няма да забравя да ти се обадя. Веднъж вече се разминахме, няма да се повтори, обещавам. Наистина ли цените са такива, каквито тук таме ги има обявени в сайта и дали това което е в сайта обикновено го имат в наличност. Моля те да провериш и аз като Ади залепнах на бая неща.
Бамбучка, честито ти превземане на изпити. А това селце направо ми легна на сърцето. Все за него мисля, и надявам се някога да имам възможност да го посетя. Много обичам Родопите.
Мама Марго, дано се реши проблемацията с отоплението. 
Нана, добре че не е секциото, че нашата Нети имаше проблеми в началото с него. Доста неприятни случки.
Ембър, как е Вики? На какъв антибиотик е?
Честити придобивки на Дианадимитрова и Айла.
Мис74, чакаме снимки от прощъпулника, да не ни забравиш?
Ох, Ира78, как се пулих на твоето обяснение за зъба, добре че всичко е наред с Ирен.
Кристиана, мила, прости ми че сложих сладурката Лени при болничките. Аз като чуя хрема и настръхвам, понеже моя мъж винаги има разни усложнения от това чудо – синузит веднага го хваща. Много се радвам, че не сте в графа болни. Е, хайде дай се на мъжа ти, де. Ще помагаме при отглеждането на мъничето. Иска ми се приятелката ти да се сдобие с детенце. Жестоко е и несправедливо. Снимки наистина трябва да кача, но кога ли и аз не знам. Аз ту качвам, ту трия, нещо параноя ме е хванала.
Елфче, нъц нъц и аз пък си пазя смс от Валката. Много хубави ги пишеше. Дали ще се навие пак да е щъркелче не знам.
Елена, и аз често поглеждам списъка, толкова много мами се загубиха, наистина е тъжно. Дано поне тези, които пишем сега се запазим във времето.
Ади, честита ти комуникация и халкички. И аз съм със Самсунг и вече им станах фен. Преди не исках да чуя за нищо друго освен Нокиа, но сега друго плямпам. Единственият недостатък на моя Самсунг е, че тихо звъни, но понякога пък е плюс.
Дидка25, честит юнак с прекрасно име на приятелката ти. Големичък син, нормално ли е роден? Ники ще ходи ли на ясла или градина, или все вашите ще го гледат?
Велмар, как си, мила, не изпадай в дупки, всичко ще е наред, горе главата. Коляното как е днес? Да оздравяваш бързичко. Нори също спи в невъобразими пози, а за възглавници използва разните му плюшени играчки из кошарата. Обича и нещо да си слага под шкембето, та да е максимално надупена. Смешничка.
Валка, мина гърлото нали? И вземи почерпи сега за първенството в контролните. Някоя рамка например да спретнеш на всички августинчета, м?
Елена82, много сладко момченце имаш. Тъкмо се чудих къде във Варна има такива снежни човечета.
Албенка, дано Влади се оправи, свалихте ли температурата? Колко е висока днес?
Май вече ставам спец във високите температури.
Преди месец гледах “Часът на мама”, говориха за хороскопите на малките Лъвчета. Ако някой го е гледал сигурно ще потвърди, че страшно много неща бяха вярни. Именно там бяха казали, че на Лъвчетата слабото място са високите температури. Тогава реших, че са сгрешили, тъй като Нори никога е нямала Т до този момент, но явно предизвиках съдбата и от декември вече не помня колко пъти сме винаги с над 39 градуса.
Анди, моля се да не се стига до болница. Дано не се наложи. Стискам ви палци много силно.
Спинки, дано проблемите се разрешат в София, чакаме ви с хубави новини. Кураж и сила.
Аз обещах да черпя, но след почерпката на Бахи направо се засрамих, хайде аз за друг път, че да не преядем.
Бубче, много се радвам, че макар и рядко драсваш по някой ред. Марулка, Пепър, Дриймс сега пък те къде се загубиха.
Кабзималка, и на мен не ми се вързва Десислав за мъжко име, ама баш такъв мъж си взех. Не бях чувала до преди 10-тина години за това име, но пък вече познавам доста мъже Десиславовци, дори сестра му си кръсти второто детенце така. Хубави имена сте избрали за дечинята.
Ех, тинтин, здравей, скоро се сетих за теб, като Бахи питаше за Бургазлийки. Как сте?
Надявам се и другите загубили се мами, да последват твоя пример.
Олеееееееееее, къв ферман съм сътворила, типично в моя стил, но като си ви прегледам всичките и спя спокойно като бебе.

# 101
Айде и аz след Мадонката да се включа.Ако дойде и Душко голямо четене сутринта zа събуждане  Laughing
Много болести,много нещо.Ама да zнаете,че болестите само по хубавите хора ходят zатова при мен хич ги няма Laughing
Елен честито бебе.Мадонке hug айде оправяйте се и вие. Вzеми някоя баба,леля,zълва да ти помага малко,че така сама не е работа. Спинки  Hug Hug Hug Успех в София и ни дръж в течение,че се притесняваме и ние. Велмар не се предавай сега,бърzо оzдравяване на двете ви.Нямаш ли и ти някого да ти помага поне докато се оправиш?
Анди мила много ти се събра. Тя инфекцията няма как да мине толкова бърzо,само иzглежда,че е минала,ама си е там. Аz лично бих вляzла в болница,zа да го наблюдават хора,които раzбират,zащото аz съм много страхлива на тема болести.
Нана и Диана много не раzбрах zа какво говорите.Дано не е толкова zле,колкото иzглежда. А цесиото не трябваше ли отдавна да е минало? НА мъжо му правиха преди 4 месеца цесио( демек иzвадиха му далака) и вече почти не си личи,а беше наистина на целия корем раната.
ВСТ евала,че има хора като теб. Има много хубави книги zа zдравето на детето и вътре има също правилата на първа помощ най_подробно обяснени. Аz така ги научих.Иzпробвала съм ги всички на мъжо,действат беzоткаzно  Mr. Green ососбено дишането уста в уста. Един път като ги научиш,после само ги повтаряш честичко,че се zабравят.  Praynig zа сестричката ти. Елвинг при вас как са нещата?
Кабzималка  Hug и на теб май много ти се е струпало. Имената са оригинални.
Елена82 нещо не можах да отворя снимките,ще видя после дали си сложила в албумчето. Бубче  Joy
Ади честит телефон,много е хубав. Ако е и толкова zдрав,грешка няма. И Алекс хладилника много го уважава,вече сам се обслужва там Grinning  Валенце браво мила,абсолютно zаслужена победа.Каzвай кога почват курсовете,че да се zапиша. Честито на малката голяма красавица  Heart Eyes       Ирра kiss
Мимба привет. Я вzеми направи един отчет. Ти да не си от Бургас?
Блу ще ни сложиш ли и нас в рожденните дни? Александър 29.8.06, 3770гр,50см Исках да те питам в страницата с р.д.,ама ми даде,че от 120 дни никой не е писал там и не е желателно да я връщам отпред.
На всички останали  Hug´
Всички са станали сладки дечица,няма вече бебешки фиzиономии. Само моят май си иzглежда на бебок. Вчера много му падна кръвното,най_вероятно от упойката и не искаше да става. Иначе си хапна,поигра си,посмя се,но всичко легнал.Като го вдигна и крещи сякаш го коля.Днес вече си  беше добре,даже ходихме на zанималня. Айде свършвам вече.
Лека нощ

п.с.Бланк дай пак от оня бейлис,че така хубаво приспиваше.

Последна редакция: чт, 24 яну 2008, 01:59 от Бахи

# 102
ДОбро утро, момичета Hug
Слагам кафенце, с пожелание за един хубав и безпроблемен ден Praynig
Аз съм по-добре.След работа минах  през аптеката и си накупих разни  лекарсва, та, май пресякох  болестта Praynig
Спинки, лек път ви желая.НЕ ги мисли  гриповете- тук  още не е обявена грипна епидемия Grinning Стискаме палти за добри резултати Peace Имаш ли телефон на някоя от нас?
Мадонка, все такива фермани да пишеш Heart Eyes
Пух, много е порасъл  Миташки.НЕ съм го виждала от общия РД
Бубче, голяма хала е Ина GrinningКакво ли няма да ни "сервират".
Тинтин, радвам се че се разписа Hug.ПРави го по-често Wink
Бахи, няма кой да ми помага- преди свеки идваше, но сега е в странство( и по-добре Crazy).Нашите са в друг град и се виждаме  2 пъти в годината.....МИсля  отново да използвам услугите на бавачката, само че в това зимно  време, ще трябва май аз да я карам за по няколко часа у тях, че придвижването  с гр.транспорт ще е ад за нея...
Тази вечер съм на родителска среща  в яслата.ЩЕ се събираме с родителското настоятелство и директорката.Та-  ще взема ДАри  чак след това( т.е.след 18ч Shocked).За първи път ще я оставям толкова дълго в яслата.Заради това се очертава да имам гарнизон  2 часа между работа и род. среща Joy.Сега оставя да измисля как да  използвам най-пълноценно  това подарено време.
Ами - това е от мен ( засега Mr. Green).Ще досаждам пак

# 103
  • София
Добро утро!

Велмар благодаря за кафето, необходимо ми е, че нещо не мога да си отворя очите тази сутрин, камо ли да работя. Wink

Бахи говорим за едни гадни неща - гнойници, които не появяват лично на мен по краката, под мишниците и сега вече и на корема. Тъй като последният гнойник беше точно в края на секциото, реших, че конец е тръгнал да излиза, тъй като имаше буца. Впоследствие се оказа, че е просто събрана гной, а не конец. Гнусно обяснение за рано сутрин, но дано е станало ясно за какво говорим Peace

Тинтин добре дошла отново  bouquet

Снощи ходих да гледам един двустаен в съседния блок. Много се зарадвах като видях обявата, защото беше двустаен и обявен за ниска сравнително цена. По телефона ми обясниха, че е по БДС, но в добро състояние. Отивам и  ooooh!. Апартаментът преходен - пълен ужас. Малка кухничка, две сравнително малки преходни стаи, банята порутена...Е, не знам какви хора има бе...Как е възможно за такова нещо да искат 60 000 евро newsm78 Отказах се разбира се. То само за ремонт трябва да изтегля сигурно 10 000 евро.
Както и да е...Ще чакаме следващо предложение, дано излезе скоро.

# 104
Нана, ти не се ли отказа от покупка на жилище newsm78 Аз си мислех че остава варианта да се размените с вашите.... Thinking
А за предлаганите имоти" в добро състояние"... ooooh!нямам думи

Общи условия

Активация на акаунт