Отговори
# 270
  • Бургас
pepejeans, много се радвам за теб.Дано оттук нататък нищо не помрачава вашето щастие. Hug

# 271
Здравейте,
много тъжни новини днес.
Страшно мъчно ми стана за трите полусирачета, които съдбата може да лиши сега и от баща. Не знам как пред лицето на такава трагедия може да спорите за глупости и улегнали жени като вас да слизат на толкова ниско ниво! За пореден път се уверявам, че думата толерантност няма как да се вкорени в манталитета на българина - всеки си мели нещо, само неговото да е...
В реда на изказаните по-горе остри мнения се чувствам длъжна да се извиня на всички за пространствените си постинги, които почти никога НЕ СА за отчетната ни тема, а са развивали съждения за  важни неща от живота ми/ни. Не че децата не са най-важното в него! В крайна сметка не можем да караме все така на двойни стандарти - едни да са черни овци, а другите да се чувстват в правото си да обвиняват. Това е всичко друго, но не и демократично, а от този миг нататък не виждам повече какво мога да правя в такъв форум, където следва да си меря думите и да внимавам какво казвам, защото на някого може да не му харесва.
Блу, прегръщам те мила, и съпреживявам загубата ви!
Спинки, стискам палци всичко да се нареди възможно най-добре!
Пепеджийнс, хубаво е, че си преодоляла тази житейска спънка!
На всички пожелавам всичко добро!

# 272
  • София
Душето, моля те не ни изоставяй и ти!  Praynig

# 273
 И на мен ми беше трудно да пиша след тъжната новина на Блу. Много ви прегръщам,знам че е ужасна загубата ви,но все пак татито е до вас,пък от това което е написал съм сигурна,че по-лесно се преминава през всичко с такъв човек до себе си. Hug
 Новината на Нана ме потресе и съвсем нямаше какво да напиша......някак си думите ми се струват празни и какво от това,че ги пишем/казваме,дори и да ги мислим искренно.....
 Съгласна съм с малко по-острите забележки,просто защото и в моето не много розово ежедневие,тази новина ,която не бях чула по новините,а прочитам тук направо ме размаза.Нищо не ми се правеше и не ме интересуваше целият ден...........безтегловност,а имам дете на което му се смее....с мен.
 Душе,не приемай всичко толкова лично и на сериозно.Наистина няма причина да спираш да пишеш тук.Знаеш и колко весело ни е било,просто в момента с всички тези болести и неволи малко тромово  и трудно ни почна годината на всички Августинчета.

Новото заглавие много ми хареса. Simple Smile

http://www.vbox7.com/play:9612c058  това май съм ви го пускала,но мен лично винаги ме разсмива ужасно.  Hug  Heart Eyes

# 274
  • София
pepejeans , поздравления! От тук нататък само хубави неща да съпътстват съвместният ви живот!

Elwing, нямам представа за района на тази болница, дори не се сещам къде се намира  Rolling Eyes Много съм зле с ориентирането. Ще чакам новини от Спинки, позрави я специално  Hug

dusheto , пак си помисли дали има смисъл да спреш да пишеш.

# 275
  • София
Душе в момента не съм вкъщи, като се прибера ще ти пиша подробно на ЛС.

За който го интересува - утре с Велмар отиваме в Пирогов да се опитаме да се видим с бабата на децата. Ще занесем някои неща и ще питаме с какво да помогнем. Ако някоя от вас иска да помогне също да ми пише ЛС.
От многодетните също ми писаха, че и те ще помагат. Така че утре ще имам повече инфо за децата.

Останалите постове тук няма да коментирам.

# 276
Elwing, Университетска б-ца е Александровска б-ца. Малко по-нагоре не по посока 5-те кьошета, а обратно, само направо след светофара има Билла. Който и да пита ще й обясни. Кажи й на Спинки, не е много далече от б-цата и ги поздрави  Peace.
pepejeans, радвам се, че при вас всичко е наред и че любовта е надделяла  Hug.
Вижте новото ми творение. Това (Нощта) е вторият гоблен на онзи, който ви бях показвала преди. Те са два-Нощта и Денят. Днес го свърших и като го сложа в рамка, ще ви го покажа пак  Laughing.

Последна редакция: пн, 28 яну 2008, 22:20 от adrianska

# 277
 И аз да поздравя Кристияна с РД.  bouquet Много щастие и любов ти пожелавам!!!
Пепеджинс-Много се радвам,че при вас нещата са се оправили!  Hug
Добре дошла на новата ни мама от Банско с малкият хубавец. Hug
Адрианска-Браво на теб! Страхотни гоблени  Peace

Нана,Велмар-поздравления за инициативата.Ако се събират пари или нещо друго,знаете ,че всички които имаме възможност ще помогнем.

И по едно питиенце за успокояване на страстите и лека нощ

# 278
  • София
Нана,Велмар-поздравления за инициативата.Ако се събират пари или нещо друго,знаете ,че всички които имаме възможност ще помогнем.

Миленка пуснала съм тема в Клюкарника. Там можеш да следиш, защото пиша всичко ново. Там ще напиша и утре като се върнем от Пирогов какво сме направили. Аз и преди малко написах, който иска да помогне да пише.

# 279
  • София
Адрианска, мерси за инфото! И Блан ми каза за Била-та, а се оказа че и Спинки я знае  Peace
Много са хубави гоблените!  Hug Невежа съм - има ли някаква символика и защо точно така се казват?  Blush

# 280
Elwing, имаме апартамент в София, който е много близо до болницата! Моля те, кажи на Спинки, че ако има нужда от квартира близо до болницата може да ми се обади. Ще ти пиша ЛС с телефона ми. В момента там живее един мой колега с приятелката си, на символичен наем и с условието, че можем да си ползваме едната стая когато ни трябва. Апартамента е в Лагера, точно с/у ритуална зала, буквално на 10 мин. пеша! Постоянно си мисля за милото детенце, и за родителите, няма да им е лесно. Много ще се радвам ако успея да им помогна с нещо! Hug

# 281
Кристиана , ЧРД на патерица
Блу, мн. съжалявам, Praynig
Добре дошла на yanast и Александър  bouquet
На болните бебоци, бързо оздравяване.
 Бахи, във връзка с новата ми работа и за да бъда по-полезна, трябва да намеря начин да си набавя пари, а това може да стане най-добре като направя НПО, което да е с обществена насоченост.
Pouh, писах ти.
Pepejeans, радвам се че нещата при вас са се подредили.

# 282
  • гр.София
Bebon, Ч Р Д ! Здраве,щастие и много успехи!

pepejeans,радвам се,че си щастлива Hug
 Адрианска,браво отново.Сега виждам и другите гоблени.Много елегантно изглеждат, и една красива дървена рамка си харесах.

Душе,пиши. Явно всеки е чувствителен за различни неща по различен начин.

# 283
# 284
Нана постъпи добре като пусна темата в клюкарника,така много повече хора ще откликнат на проблема с децата и ще помогнат с каквото могът. Peace

Последна редакция: вт, 29 яну 2008, 11:11 от MamaMargo

Общи условия

Активация на акаунт