Очакваме през ЮЛИ лъвчета и раци, но може да ни изненадат и близнаци ;)

• 14 360
  • 288
  •   1
Отговори
# 105
  • непостоянно
....
Майра, всичко ОК ли е? Звучиш някак различно. Стискам палци за положителен отговор.
...

Дуци,  Hug всичко е наред при нас. С бебо сме добре Heart Eyes
...

Peace

# 106
Мерси, Ивонче  Simple Smile

# 107
Момичета, толкова бързо пишете, че докато изчета има нова тема. Аз нямам толкова много за споделяне. Бях на преглед скоро - май ще е момче,ама не е още потвъдено 100%. Каката казва - мамо, искам само сестричка и то момиче. Пък аз и казвам, може да е братче...И тя - тогава ще го кръстим ,,Момиче,,  Mr. Green
Иначе, още ме тресе сдуханото настроение...Никак не ми се обикала да пазарувам бебешки неща. Само подредих ставащите неща от каката...и до тук.
Качила съм само 2 кг, а вече се чувствам слон, много голям корем имам вече. Купих си 100 поли за в офиса, но...вече съм в ,,болничен,, в едната работа Laughing Така се разбрахме с шефа и се радвам много. Това е поради контракциите, които вече имам от известно време. Щях да влизам в болница....ама се спасих, под клетвеното обещание, че ще лежа у дома  Rolling Eyes Ужас, спазвам го наполовина и се прибирам, че не мога постоянно да съм у дома и да лежа.
Иначе имам ужасни киселини - много гадни, много често  Sick Преди само накарая ми се появяваха рядко, а сега от началото имам и то много силни.
Е, няма да се оплаквам много - това сдуханото и некомфортното не ми е по цял ден.  Laughing Да 11ч в неделя ще съм свежарка, много се радвам и чакам с нетърпение да се видим Simple Smile

# 108
  • София
Момичета, така и не разбрах има ли среща тази вечер, така че се разхвърлям в къщи да чистя. По-късно ще се включа, че имам още въпроси около феталната.
Не мога да разбера за каква среща питаш. Софийската е в неделя. Има тема.
Аз днес съм по-оптимистично настроена. Радвам се, че прочетох и за други, които мислят за колички и дрешки. Мислех, че съм единствената луда, засилила се да разглежда такива неща толкова рано. Иначе шапка купих миналата седмица.. Еми не се сдържах просто... Уж отидохме с брат ми да гледаме булчинските рокли и накрая толкова ми писна (защото и без друго рокли не обичам) и реших да си доставя малко удоволствие. Обиколих няколко бебешки магазина и ми стана едно приятно на душата..
Взех една, според мен, много весела оранжева шапчица, а мъжа като се нацупи и ми вика "няма да купуваш нищо предварително"... Така ми развали настроението!  #2gunfire  Питах го от кога е станал суеверен, а той ми отговоря, че не за това, а защото не съм знаела пола и може ли момче с оранжева шапка...  Shocked  И аз му казах, че детето ще си го обличам във всякакви светли и ярки цветове, без значение от пола.  Mr. Green
Ох, много съм бъбрива днес....  Blush

# 109
  • непостоянно
Момичета, така и не разбрах има ли среща тази вечер, така че се разхвърлям в къщи да чистя. По-късно ще се включа, че имам още въпроси около феталната.
Не мога да разбера за каква среща питаш. Софийската е в неделя. Има тема.
......

Ами пита за Бургаската среща, не за нашата Naughty

# 110
Имам племеник на 11 месеца, който го обличат в зелено, жълто, оранжево и други весели цветове. Прекрасен е. Не знам защо това синьо така се е наложило като предрасъдък и единствен избор за момченца, но леко тъпичко ми седи. Да не би зеленото или някой друг цвят да направят бебето гейче?

Имам позната, която облича момиченцето си само в розово и е толкова еднотипно всеки път като някаква розова топка. То бива, бива, ама чак толкова Simple Smile

# 111
  • София
.....
Ами пита за Бургаската среща, не за нашата Naughty
И аз си го помислих, ама видях, че пише в профила гр.София..  newsm78 Съвсем се обърках.  ooooh!

# 112
Аз пак пропуснах тема, но просто като вляза предпочитам да изчета всичко преди да пиша, а това отнема доста време. Та първо се извинявам на варненките, че не дойдох, но след два дена заминаваме и имаме страшно много неща да свършим преди това.
Иначе се записах на консултации, взеха ми кръв (не умрях, въпреки че хич не беше приятно) и урина, но ще трябва по телефона да се обадя за да ми кажат резултатите чак в петък.
Нещо интересно, което забелязах е, че първите 2 месеца не спрях да се тъпча, а преди няколко дена някак изведнъж ми изчезна апетита. Не е нормално това за мен, никога не ми се е случвало. Но след тенджерата със спагети от днес май съм почнала да се оправям Mr. Green
И накрая да се похваля ходих на фетална морфология при д-р Давидков Crazy След всички хваления на доц. Балев бях решила при него да ходя, но в крайна сметка като разбрах, че записването ставало само в петък, а пък прегледите не знам кога си, просто прецених че няма да ми остане време сега като ще заминавам. Та спокойно си записах час за най-удобното ми време при Давидков и отидох. Бях подготвена какво да очаквам от него и си беше точно така. Но в крайна сметка си видях бебчето и съм много доволна. Всичко му е наред, мериха гънката на врата (не помня колко беше, но е в нормата), гръбнака беше добре, главичката и сърцето също, пръстчетата си бяха наред. Дълго е 7,41 см. бебето и тежи 94 гр. И според него ще е момиченце Simple Smile На мен ми беше малко странно, защото въпреки че ми каза да не се настройвам на моята лекарка й заприлича на момченце предния път и аз малко свикнах с мисълта. Но за мен няма значение де, искам само да е живо и здраво. И не ми сменяйте биберона още, ще чакам все пак да отида следващия месец при моята лекарка да видя тя какво ще ми каже.
В крайна сметка най-хубаво ми е, че си имам запис на бебчето и мога да си го пусна винаги когато искам, а това ми действа много успокояващо и се надявам да ми помогне да издържа до следващия преглед.

И аз си мислех за нея онзи ден. Може би вече пише с истинския си ник Thinking
И аз за нея се чудя от известно време newsm78

# 113
Искам да кажа колко съм разочарована от бургаските мами !!!!
 Щом не сте били сигурни дали ще идвате , да бяхте писали по един ред както направи россини . Чаках до 6 без 10 и ми стана много тъпо че никой не дойде .

# 114
  • София
danibon, голяма прегръдка  Hug Не се ядосвай, да не натоварваш бебчо. Случвало се е на всеки. Съжалявам, че тази вечер е трябвало да се случи на теб. Знам, че момичетата не са имали лоши мисли, въпреки че може би се чувстваш обидена.  Peace

# 115
[color=redDanibon[/color],съжалявам че не можах да дойда и да предопредя предварително-дано следващата ни среща се състои.[quote author=saxophone link=topic=259746.msg6262497#msg6262497 date=12010340 Не се ядосвай, да не натоварваш бебчо.
Искам да те питам знаеш ли къде в Бс правят ФМ и ако има къде достатъчно кадърни ли са в това.

# 116
  • София
Дуци погледнах, че си писала за количките. Аз като си купувах кола и единственното което ме вълнуваше беше да ми се събира количката Joy Макар, че и сега влиза като и махна гумите. Но си купих кола с две врати с възможно най-големия багажник Joy а между другото количката ми е с цяла дръжка и се сгъва като книга и е с помпащи гуми Crazy-абе възможно най-голамата Joy
За сега мисля да си я ползвам пак, но не знам какво ще ми прищрака накрая на бременноста от тия хормони hahaha

Аз си купих бяла шапка  Wink Сега спокойно мога да си купя нещичко Heart Eyes

Сега да ви се оплача. Три дни сънувам как отивам в тоалетната и виждам че кървя Sad и днес като отидох и имах на превръзката слуз със кървави нишки Confused сега имам много слабо белезникаво течение. Трябваше да съм на преглед в петък, но отивам утре Confused
Стискайте палци и дано не се наложи серклаж Rolling Eyes Много ме е стах Cry

Забравих да кажа от днес се мажа с мас Peace Сложих много ванилия и мирише на кексче Grinning
Дано съм постоянна, че при мен имаше ефект Peace

Последна редакция: ср, 23 яну 2008, 00:47 от ketito

# 117
Ужас!Не мога да спя! #Cussing outСамо вижте в колко часа съм го писала това!Направо се побърквам-миналата нощ пак така от 12 като се ококорих та до 4!През деня не съм спала, цял ден съм някъде в движение и силно се надявах да съм уморена за тази нощ ,но уви!Спането ми беше от 21 до 00.30 и след това до сега се въртях в кревата и броих мухите! CloseТова пълнолуние ми действа много зле!
Мен още не ме е хванала пазарската треска!Е поглеждам тайничко през витрините на бебешките магазини,но не влизам вътре, за да не се изкуша!
Спирам да пиша щото любимия ще се събуди и ще ми се кара,че седя пред компютъра! WinkДано по скоро  smile3524

# 118
  • Съвсем в края на света
Ивончето, ще те черпя сериозно, като се прибера някой ден. Свалила си ми 8 години, мерси Simple Smile
Аз нали съм отнесена от вихъра, та забравих да пиша, че чакам момиченце.
Майра, не се ядосвай и не спирай да пишеш. Една мама да те чуе пак добре. Аз бях така с предишната бременност, много се връзвах. Опитваш се да помогнеш, ама винаги има хора, който крият слънцето с един пръст. Весело изкарвана на българска земя и пиши.
По повод на пазаруването и аз не пазарувам, ама не се стърпях и купих едно рокле. За съжаление в страната на вечното лято /Коста Рика/ шапки няма, ама как лъжа, има но зимни или за ноемврийско слънце, добре подплатени кадифени шапки.
Дуци, не знам защо ама този борд за голямото дете хич не ми се връзва с лунният пейзаж в България /някоя от вас да не се нацупи сега, тук съм на Марс по отношение на пейзажа/
Та Добро утро!
Нека си уважаваме БЕСНИТЕ хормони!
Който иска да ходи на ФМ, който иска да пазарува, който иска да мрънка, а който иска да спи. Въпрос на информиран избор е все пак.
И Майра, пий една боза за мен, пък ако не обичаш боза, изяж нещо българско пак заради мен Simple Smile

# 119
Имам племеник на 11 месеца, който го обличат в зелено, жълто, оранжево и други весели цветове. Прекрасен е. Не знам защо това синьо така се е наложило като предрасъдък и единствен избор за момченца, но леко тъпичко ми седи. Да не би зеленото или някой друг цвят да направят бебето гейче?

Имам позната, която облича момиченцето си само в розово и е толкова еднотипно всеки път като някаква розова топка. То бива, бива, ама чак толкова Simple Smile
PeaceАбсолютно съм съгласна,че синьо за момченце и розово за момиченце е страшно банално.Любимите ми цветове са оранжево,жълто и червено и смятам и детската,и количката,и дрешките-всичко да ми е основно в тези цветове и съвсем малко синьо или розово за акцент.И мисля след 1-2 месеца като видя нещо което да ме грабне да си го купувам.Суеверия или не,предпочитам всичко да ми е подготвено предварително!
Just for the record- срещата на варненските бременлийки мина много добре.Почти всички успяха да дойдат,наприказвахме се,хапнахме,въобще както си му е редът. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт