Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да ароматизирам маслото за сладки с ванилия или есенция от портокал?
Какви са препоръките за бременни жени и лекари в София?
Какви са препоръчителните начини за ароматизиране на маста и какви са потенциалните опасения при чести прегледи по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да ароматизирам маслото за сладки с ванилия или есенция от портокал?
-
Какви са препоръките за бременни жени и лекари в София?
-
Какви са препоръчителните начини за ароматизиране на маста и какви са потенциалните опасения при чести прегледи по време на бременност?
Маста може да се ароматизира с ванилова или портокалова есенция, като се добавят след стопяването й на водна баня и прецеждането на зелени ябълки. Честите прегледи по време на бременност са важни за проследяване на здравето както на майката, така и на бебето. Въпреки това, ако има опасения относно честите прегледи, е от съществено значение да се консултирате с лекар за предоставяне на необходимата информация и уверения относно безопасността на процедурите.
-
Какви са препоръките за лечение на грип по време на бременност?
-
Кога е подходящо да купувате кошарки и колички по време на бременност?
всичко е наред при нас. С бебо сме добре 

Преди само накарая ми се появяваха рядко, а сега от началото имам и то много силни.
Питах го от кога е станал суеверен, а той ми отговоря, че не за това, а защото не съм знаела пола и може ли момче с оранжева шапка...
Съвсем се обърках.
След всички хваления на доц. Балев бях решила при него да ходя, но в крайна сметка като разбрах, че записването ставало само в петък, а пък прегледите не знам кога си, просто прецених че няма да ми остане време сега като ще заминавам. Та спокойно си записах час за най-удобното ми време при Давидков и отидох. Бях подготвена какво да очаквам от него и си беше точно така. Но в крайна сметка си видях бебчето и съм много доволна. Всичко му е наред, мериха гънката на врата (не помня колко беше, но е в нормата), гръбнака беше добре, главичката и сърцето също, пръстчетата си бяха наред. Дълго е 7,41 см. бебето и тежи 94 гр. И според него ще е момиченце 
Макар, че и сега влиза като и махна гумите. Но си купих кола с две врати с възможно най-големия багажник 
Сега спокойно мога да си купя нещичко
и днес като отидох и имах на превръзката слуз със кървави нишки 

Това пълнолуние ми действа много зле!