Очакваме през ЮЛИ лъвчета и раци, но може да ни изненадат и близнаци ;)

• 14 356
  • 288
  •   1
Отговори
# 135
заради две червени шапки моя още го бъркат с момиче.
Иначе си е зор с дрехите, да - не съм склонна да давам много пари за нещо, купено тук, защото от чужбина ми излиза по-евтино, когато има възможност. Бг дрешки са правени все за къси и дебели деца, постоянно някакви щампи, лепенки и надписи, твърде спортни за моя вкус. Повечето неща приличат на анцузи.
И въпреки това бодита, друго бельо и домашни дрехи си пазарувам от Даяна и Ники в Хаджи Димитър. Евтини, не много качествени/не се късат, разкривяват се Simple Smile/ и имат всякакви номера.

Майра, пиши. Лека-полека ще се натъкмим Simple Smile

варненки, като сте се срещнали, къде са ви снимките?

Последна редакция: ср, 23 яну 2008, 11:42 от тити

# 136
Много мразя крайни изказвания, ама много!!! Какво значи, че синьо било еди какво си, а розово пък друго. Ще си обличам детето в каквото си искам и не се съобразявам с нищо и никой. Аз пък обожавам светло синьо. Почти всички дрехи на Пепи като бебе бяха в тая гама. Другото беше в червената гама или в бежово кафявата. И все още е така. Ей сега ще му сложа зелено, да прилича на жаба, щото видиш ли някой не харесвал синьо. Айде спрете се малко Stop

Е, Дуци, ти пък как се изказа. Говорим си за ограничението само в един цвят. Къде съм писала, че не харесвам синьо или розово? Аз имам И ДВАТА цвята в гардероба си.  Изказвам мнението си, че да обличаш детето си само в синьо или съответно само в розово на мен не ми харесва, което означава, че на мен няма да ми се случи. Крайни изказвания няма освен твоето, след като аз лично съм отворена към всички цветове. smile3534 Ама няма да мине ден без някой да се засегне от нещо. Да спрем да се изказваме за предпочитанията си, за да не пречим на розово-синята идилия... Пледирам за запазване на демокрацията Simple Smile  bouquet

Да, аз също мисля, че имаше предвид масовото- само розовко или синичко. Ужас. Аз обличах дъщеря си във всякакви цветове и ми беше много смешно, когато беше по-малка и не се разбираше че е момиче като ми кажеха - какво хубаво момченце. И аз - момиче е, а те - ама защо е облечена в синьо/или зелено, бежово.../. Затова аз съм За многото цветове в гардероба на децата ми и Не на стереотипите. Или като търсех космонафт - имаше ест само розов и син - розовия с някакви противни за мен женски героини, а синия - с мечета. ЕЕЕ да му се не знае и продавачката - не ще и не ще да ми даде размер от синьото, щото била момиче..И така, не си купихме от там космонафт Mr. Green

Току що се връщам от преглед и съм много щастлива Grinning. Бебо е станал много голям цели 17см.от главата до петичките. Моята лекарка ме гледа много подробно и внимателно и каза, че не вижда причина за притеснение. Бебо си спеше сладко сладко и само на два питъ се протегна - като голям човек Hug
Относно прегледа в Токуда при д-р Колева - продължи точно 5мин, ня въобще не проговори само ми пъхна една бланка в ръцете и каза да отивам веднага в МД за БХС. Успях самоя да я попитам дали всичко е наред  и получих едносричния отговор ДА и нищо повече. Не знам дали ще отида повторно при нея. При нея ходих и в 11-12г.с. и тогава прегледа мина много по-добре. Така, че още се колебая дали Колева е добър специалист и на вторият преглед е била нещо изнервена или просто първия път съм случила  Mr. Green. Последно само да ви кажа, че днес много ми се скараха за килограмите и сега на диета - тестени храни в много малко количества.

Момичета, искам да споделя, че понякога не е добре всичко да знаем, защото може да не се потвърди, а притесненията ни само могат да ни навредят. Имам спомен, когато бях в болницата преди, на момичето в моята стая нещо имаше...не помня какво, Но тя не спря да плаче след прегледа. Трябваше да изчака някакъв професор в стаята и да я прегледат пак. Накрая какво се оказа - понеже беше малко по-особен случай, искаха да я види и професора, защото всичко вървеше отлично. Така че, не слушайте диагнози и не тълкувайте сами, защото може да се окаже нещо хубаво, а страха има големи очи. 

И понеже говорим за Токуда - знаете ли, тези, които ходите там колко най-късно може човек да се запише там за раждане? Ако не си води там ЖК, разбира се. Simple Smile

Последна редакция: ср, 23 яну 2008, 11:56 от Aгата ®

# 137
.

Последна редакция: ср, 23 яну 2008, 11:58 от Aгата ®

# 138
Здравейте, всички.
RKARSTEVA мн готино коремче.Аз няма да покажа, че ме е срам-огромно е . Аз винаге съм си била пълна и сега е кошмар.
Знам, че е дъвкана тема, но ми се иска само за инфо да обощим-пиете ли витамини и ако не -защо?
Благодаря ви   bouquet

# 139
Здравейте, всички.
RKARSTEVA мн готино коремче.Аз няма да покажа, че ме е срам-огромно е . Аз винаге съм си била пълна и сега е кошмар.
Знам, че е дъвкана тема, но ми се иска само за инфо да обощим-пиете ли витамини и ако не -защо?
Благодаря ви   bouquet

Аз не пия - гледам възможно най-малко изкуствени неща да приемам. /като изключим 4 бр до сега от ония разтворимите кит спагети Embarassed, но вече ми мина тази лудост/

# 140
Райка, твоя син като моя мъж. Купих му една риза с цветя, щеше да се задави като я видя. Но я носи, има ли избор с такъв цербер до себе си Mr. Green

Тити, не знам защо не пазаруваш от Ларедут, имам много добри попадения за Пепи от там. Анцузи карам майка ми да му носи от Гърция, защото там хем са на много по-високо качество, хем са на по-добри цени. Лично се убедих, за това така смело говоря. Но дънки предпочитам да му купувам от тук - око да види, ръка да пипне съм за тях Simple Smile
Аз лично пък не харесвам тъмно сини дрехи за момчета, а гледам масово по-големите деца от моя са в тъмно. Може би много се цапат или майките им не са открили по-читав прах за пране(това са само догадки, разбира се Laughing). Все едно да го облека в черно, не знам, не ми е детски тоя цвят Thinking

Витамини аз не пия, защото готвя и се храня разнообразно, ако доктора прецени в по-напреднала бременност да ми изпише, ще пия. Или пък имам недостиг на някой витамин...

# 141
Сакси аз не се ядосвам , просто ми стана много криво защото чаках с нетърпение да се запознаем , търсих място да паркирам сумати време , защото някой хора изявиха претенции да е там срещата ,  но както и да е . Дано никой не е имал сериозни причини да не дойде и всички да са добре и здрави . Росини , ти не се ли чустваш по- добре ? Пухчо , на теб успех на изпита и ще чакам като се върнеш да се видим .
Марияя аз за ФМ ще ходя при Калчева , аз и за другите прегледи си ходя при нея де . Има доста добра техника и за глезотия ще мога да видя бебчо на 4д , но което е по важното за мен , мисля че си разбира от работата и като застане зад апарата ги вижда нещата . Може и други лекари да праавят този ореглед , той не изисква кой знае какво оборудване  , но не съм се интересувала , кой и къде , защото от самото начало се бях спряла на Калчева . Но за всеки случай мисля да отида и на ФМ във Варна , аз и без това не възнамерявам да раждам в Бургас  .
Дуци , не се ядосвай бе мила толкова за цветовете Grinning И аз много харесвам сини дрешки и много нося особено лятото  , ама дятето ако се роди черно като татко си , нищо синичко май няма да мога да му облека / мъжо е доста тъмничък и изобщо не му отива синия цвят / .
Сега ще се облека и отивам да търся от тези въртележки дето се слагат над кошарките за кръщелницата ми ,че сигурно в четвъртък ще ги изпишат а аз още не съм и взела подарък  Grinning Само дето съм си наумила че трябва да е от тези мекичките от плат и не знам дали ще мога да намеря . Дано не обикалям цял ден

# 142
а, Дуци, не е за мен работа да пазарувам по интернет. Сложно ми е с френския, поръчки, доставки, кошници, ....трябва да призная значи, че основно мъжът ми купува  Heart Eyes много е прецизен, досега не съм имала оплаквания. Малко залита по оранжевото, а то не ми се връзва с червените шапки, но нищо Simple Smile Освен това  аз досега получавах много подаръци-дрехи, някои още чакат, защото са големи.
мойто хлапе е светло и му отива и тъмносиньо, аз бих го обличала и в тъмно за по-лесно съчетаване с аксесоари, обувки....да не е шарен като папагал. че в един момент децата решават сами да си избират дрехите и съм виждала отчайващи комбинации от синьо, розово, червено и оранжево и още един вид розово върху едно и също момиченце Simple Smile

# 143
Здравейте, всички.
Благодаря ви   bouquet

Аз пия мултивитамини на Amway ( майка ми е дистрибутор) и фолиева киселина, въпреки че моята лекарка ми каза, че ще трябва да започна приема на витамини след спирането на фолиевата киселина.
Някой приема ли калции под някаква форма - май ще го закъсам със зъбите и костите!
Има ли мами, които успяха да си излекуват гъбите  Party

# 144
Ей, Райка, ако знаеш как ме гони носталгията за Габрово и студентските години...

# 145

Тити, не знам защо не пазаруваш от Ларедут, имам много добри попадения за Пепи от там.

Аз също не пазарувам дрехи от интернет - не знам, все си мисля, че ще объркам номерацията....А и всички такси за доствки не оскъпяват ли ако купиш по-малко неща.

# 146
Здравейте на всички мами  Hug,

Виждам, че днес темичката се завърта около розовото и синьото. Аз лично бих си обличала детето с каквото си ми харесва. Не е казано, че ако е момиче трябва само розово да носи, а ако е момче само синьо. Нека да има разнообразие в гардеробчетата на малките човечета. Иначе като цяло, по мое наблюдение, бебешките дрешки не са в чак толкова фрапиращи цветове. Независимо от цвета всички са много нежни, едни такива бонбонести ... Two Hearts

А за витамините специално и аз искам да попитам. Пробвах и с Центрум Матерна и с О'мами, ама от тях  Sick  От няколко дни съм на Pre-natal на Jamieson, и като че ли те ми понасят, поне за сега де. Аз ги пия тези витамини, понеже нямам никакъв апетит. Общо взето ям на сила, само защото трябва да се яде. Малко се притеснявам, защото все още не съм качила и грамче върху старото си тегло. Сега се надявам от тези витамини поне малко да ми дойде апетит.

# 147
Аз също не пазарувам дрехи от интернет - не знам, все си мисля, че ще объркам номерацията....А и всички такси за доствки не оскъпяват ли ако купиш по-малко неща.
Специално в Ларедут има кодове разни за отстъпки или за подаръци Simple Smile

От няколко дни съм на Pre-natal на Jamieson...........
Не го ли гълташ трудно това огромно хапче. Имам у нас едни, така си седят.

# 148
Дуци, даже МНОГОООО трудно ги гълтам  ooooh!. Верно, че са направо огромни, ама се притеснявам, че всички са качили вече по някое килце, а аз съм в 14 г.с. а дори нямам апетит.

# 149
аз пия Центрум-Матерна

Общи условия

Активация на акаунт