Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да ароматизирам маслото за сладки с ванилия или есенция от портокал?
Какви са препоръките за бременни жени и лекари в София?
Какви са препоръчителните начини за ароматизиране на маста и какви са потенциалните опасения при чести прегледи по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да ароматизирам маслото за сладки с ванилия или есенция от портокал?
-
Какви са препоръките за бременни жени и лекари в София?
-
Какви са препоръчителните начини за ароматизиране на маста и какви са потенциалните опасения при чести прегледи по време на бременност?
Маста може да се ароматизира с ванилова или портокалова есенция, като се добавят след стопяването й на водна баня и прецеждането на зелени ябълки. Честите прегледи по време на бременност са важни за проследяване на здравето както на майката, така и на бебето. Въпреки това, ако има опасения относно честите прегледи, е от съществено значение да се консултирате с лекар за предоставяне на необходимата информация и уверения относно безопасността на процедурите.
-
Какви са препоръките за лечение на грип по време на бременност?
-
Кога е подходящо да купувате кошарки и колички по време на бременност?
/ и имат всякакви номера.
Ама няма да мине ден без някой да се засегне от нещо. Да спрем да се изказваме за предпочитанията си, за да не пречим на розово-синята идилия... Пледирам за запазване на демокрацията 
. Бебо е станал много голям цели 17см.от главата до петичките. Моята лекарка ме гледа много подробно и внимателно и каза, че не вижда причина за притеснение. Бебо си спеше сладко сладко и само на два питъ се протегна - като голям човек 

много е прецизен, досега не съм имала оплаквания. Малко залита по оранжевото, а то не ми се връзва с червените шапки, но нищо

От няколко дни съм на Pre-natal на Jamieson, и като че ли те ми понасят, поне за сега де. Аз ги пия тези витамини, понеже нямам никакъв апетит. Общо взето ям на сила, само защото трябва да се яде. Малко се притеснявам, защото все още не съм качила и грамче върху старото си тегло. Сега се надявам от тези витамини поне малко да ми дойде апетит.
. Верно, че са направо огромни, ама се притеснявам, че всички са качили вече по някое килце, а аз съм в 14 г.с. а дори нямам апетит.