СЕПТЕМВРИ е далече още... тогава ще сме с бебенца разкошни!

• 13 324
  • 277
  •   1
Отговори
# 105
  • София
И аз да се похваля. Днес бях на доктор. Бебчо си е на мястото и засега всичко е наред! Hug

# 106
БРАВО на Иринка!!!! Hug Само хубави новини да се чуват!

# 107
  • София
Момичета, един може би глупав въпрос: откъде ги намирате тези линийки, които изобразяват
процеса на бременоста? Да си избера и аз един Simple Smile
цъкни на някоя линийка, която  си харесаш и там си янагласяваш с твоите данни, копираш адреса, който ти се генерира и го пействаш  Mr. Green в профила ти на подпис. успех  Simple Smile
поздравления за irinaradeva 

# 108
  • Sofia
Ей момичета, здравейте!
Добре дошли на новоприсъединилите се  Hug
Направо е невероятно колко много от нас чакаме трета рожба.
Стискам палци на всички да им преминат зацапванията и теченията. Моето засега не се е явявало от няколко дена. Състоянието ми е такова едно ... Велислава точно го е казала - яде ми се и ми се повръща едновременно.
Другата седмица съм на доктор.
Дано да видим туптящи сърчица  Praynig
sweetkids_mama, бебето и на с ни изненада. А какви планове за пътешествия правех  Thinking  Simple Smile Нищо, да сме живи и здрави. А ти преди бгмамата май в дир.бг пишеше, струва ми се ,че съм виждала твоя ник в червено  Rolling Eyes пък може и да бъркам.
И тази седмица оставих дъщеря ми у дома, сега пък имат варицела в групата. Аз съм я карала, но ако Ия се разболее много ще ми е притеснено. А и с тези грипове ...
Lucicity , аз от ей тук съм си слагала лентички  http://lilypie.com/

# 109
 sweetkids_mama   благодаря за подкрепата и за успокоението. И аз се надявам че нещата ще се наредят.
*verka* - браво че всичко при теб е наред.Поздравявам те.
Иринка и за теб хиляди поздравления.
Въобще на всички мами newsm10 и много много усмивки.

# 110
Здравейте всички  Grinning
вчера ходих за първи път на лекар в Шейново платена консултация - много ми я похвалиха и мисля да се регистрирам там. Доктора ми показа бебето, което голямо колкото точица, записаха ми час за 07,02 за контролен ехо граф и ако има сърдечна дейност ще ме регистрират. За сега всичко е ОК, но чакам с нетърпение следващото посещение.

# 111
# 112
  • София
 Hug на всички мами!  bouquet

# 113
  • София
момичета, аз май твърдо съм решила да не пия витамини /освен фолиева киселина/.  newsm12 вие какво мислите?

# 114
Аз със сигурност няма да пия. Нищо, освен фолиева киселина и магнезиеви препарати ако се наложи Simple Smile Още повече, че времето, в което ще сме бременни е богато на пресни плодове и зеленчуци Grinning
И от сега да ви кажа не, че после няма да ви напомням Wink добре е да мислите за захранването на бъдетщите бебоци. Да е живот  здраве те ще станат на 6 месеца някъде март, а тогава още няма супер пресни неща по пазара. Така че през това лято ще е добре да отделите малко зеленолистни (лапад, спанак, коприва) също така тиквички; после тиква и карфиол, броколи и червено цвекло - всичко, когато му е сезона и да го замразите в камерата или фризера. Така или иначе ще ви пусна един материал за замразяването на различните зеленчуци и други нещица, защото да не се окаже после да купувате всичко от гадните готови пюрета.
Всъщност в течение на запознанството ни ще установите, че аз съм много за природните начини на отглеждане на детето - продължително кърмене, късно захранване (за себе си този път съм решила, че ще е педагогическо), отглеждане без пелени, домашно приготвена храна... ей такива неща Grinning

# 115
Браво, Асе!
Отсега почваме с агитацията и да му мислят тия после дето се отказват на средата на пътя Wink
Аз съм се заплюла тоз път да кърмя до припадък, ще ме държиш да не издам фронта.
При нас дават само фолиева киселина, ако се налага железни препарати и ако матката е чувствителна и са болезнени подготвителните контракции дават магнезий.

# 116
Скъпи мамички!Една огромна прегръдка за вас! Току що си идвам от лекаря - ИМАМЕ СИ ПУЛС И ПЛОДЧЕ Grinning. Така се зарадвах, че не мога да ви опиша. Реших да кажа вече и на най-близките - родителите. А като казах това се сетих - кога по принцип е редно да се обяви на познати? Има ли значение или въпрос на суеверие?

# 117
Здравейте, мами! Аз от една седмица не съм влизала във форума (повреден ми е компютъра!!!), а вие колко много сте изписали, много ви се радвам Hug Аз отидох в понеделник на гинеколог, потвърди бременността, видях на ехографа сакчето, но за сърчицето ми каза следващият път щяло да се види! Сега чета колко много от вас са видяли и пулса на бебчетата, но мисля, че видозонът беше стар модел. Иначе се чувствам добре (с изключение на грипа, който ме е тръшнал от около седмица). Гинекологът ми обясни, че личната лекарка щяла да ми пуска изследвания, да ми води картон и т.н., а направлението за прегледи при него важело до 1.5 месеца и като реша през този период да ходя при него за консултация. След това ново направление newsm78?!? При вас как е?

# 118
Скъпи мамички!Една огромна прегръдка за вас! Току що си идвам от лекаря - ИМАМЕ СИ ПУЛС И ПЛОДЧЕ Grinning. Така се зарадвах, че не мога да ви опиша. Реших да кажа вече и на най-близките - родителите. А като казах това се сетих - кога по принцип е редно да се обяви на познати? Има ли значение или въпрос на суеверие?

Аз за сега съм казала само на децата! Те разбира се се зарадваха много! Не знам, сигурно съм много суеверна, но си мисля да кажа на другите към края на третия месец. Освен ако не се наложи да взимам болнични и да си стоя вкъщи!!!

# 119
  • София
Асенцето   супер!!! аз ще участвам в замръзяването, дай Боже и в кърменето  Praynig
Lucicity , как се радвам  Hug пак се разплаках ... първия път /имах кухо яйце/ знаеха мъжа ми, най-добрата ми приятелка, майка ми и баща ми. а сега казах на поне 20 души още при положителния тест... така че  Wink мисля си, че не трябва да се крие, единствено ако си мислиш, че може да стане нещо и после ще ти е гадно като те питат  Embarassed ама по тази логика трябва да идем в гората докато родим-никой никога не е застрахован. Господ да ни пази  Praynig
sisonka05 , моята лекарка ми даде направление - "първоначален избор специалист Майчино здраве" и мисля че няма да се нуждая от повече направления ... ама не съм много сигурна, сега като чета ти какво си писала  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт