СЕПТЕМВРИ е далече още... тогава ще сме с бебенца разкошни!

• 13 326
  • 277
  •   1
Отговори
# 90
Браво Addicted! И благодарности за добрите думи Hug
Като си помисля живот и здравесега всичко да мине добре колко още неща има да ни минат
през главата....Така че трябва да гледаме само положително и това е Simple Smile

# 91
Здравейте на всички! Добре дошли на новите мами Hug
adicted поздравления за туптящото съчице Hug
Асенцето Simple Smile за преяжденето ти вярвам Simple Smile Аз не спирам да се чудя как е възможно едновременно да ми се яде и да ми се повръща Simple Smile Ама какво да се прави...щом трябва така ще я караме Simple Smile само всичко да е наред Praynig
Lucicity опитай се да бъдеш спокойна Hug Господ си знае работата Praynig
Кажете ми в коя седмица може да се чуе сърчицето, аз съм на лекар в понеделник и тогава ще съм 7 седмица може би. Дали ще го чуе? Нямам представа. Бях бременна преди 10 години и не помня кой знае колко. Пък и тогава нямаше такова следене. Гледаха ме на ехограф 3 пъти през цялата бременност. А сега....през 2 седмици newsm78
Направиха ли ви картон и през какъв период ви казаха да ходите на преглед?
Ама и аз колко въпроси зададох... Wink
Хайде, лек ден момичета! Целувки  love001

# 92
adicted поздрави. Направо супер. Радвам се че още една от нас е наред. Heart Eyes Успехи занапред

# 93
  • София
благодаря ви момичета  Hug и от вас чакам само хубави новини!
Велислава , аз съм в 5 с и 4 дни. преди да ме прегледа лекарят каза, че малко раничко съм отишла и че рядко се чува по това време сърчице и може би ще трябва да ида другата седмица. т.е. когато ти мислиш да отидеш ще е ок  Peace

# 94
Момичета, моля споделете дали ходите при частни лекари или разчитате на ЖК и когато настъпи момента да родите при дежурния екип.

# 95
  • София
аз си ходя при моя гинеколог, който е и акушер. много е внимателен и ми се струва че доста изпипва нещата  newsm12 работи със здравната каса.

# 96
adicted ако не те притеснявам може ли да ми дадеш някакви кординати. И не разбрах, той като работи със здравната каса това означава ли, че раждането ти ще е безплатно. Или ти ще трябва да го избираш като доктор, което подразбрах че струва между 500 -1000 лв.

# 97
  • София
ми ... да ти кажа още не съм мислила за раждане, дори не знам дали при него ще раждам нито знам къде. сега мисля да си ходя при него, че ми се струва надежден, пък по-натам ще му мисля - дай Боже всичко да е наред  Praynig когато казах на личната ми лекарка при кой ще ходя, тя сподели че е чула добри отзиви за него
казва се д-р Гиздов, тел. 922 53 51, 0889 711 912, работи във Военна болница. само да ти кажа, че апарата му не вади снимки  Rolling Eyes и аз съм записала за довечера час при един частник за снимчица  Laughing веднъж разпитах една бременна пред кабинета му /на частника/ и тя каза, че откакто е при него е екстра, иначе била с проблемна бременност и много я мотаели досега, но аз не съм ходила там още. ако искаш ще ти дам и неговите координати Wink

# 98
adicted, честито сърчице! Simple Smile Само се пази и всичко ще бъде наред.
Велислава, и аз се чудя дали ще се види другата седмица сърцето, аз също би трябвало да съм около 7 г.с. Мисля си, че ще се види.  Нямам още картон, подозирам, че лекаря иска да види сърдечна дейност и тогава. Иначе за раждане си мисля... не ми се дават пари на определен лекар, но ако се наложи... незнам, за Горна Оряховица чувам хубави работи и ще разпитам по-подробно по-нататък. Не ми се ражда в Търново... такава е касапница тука.
Лек ден на всички!  Hug

# 99
adicted  smile3501   чета и на глас се смея през сълзи  Simple Smile Simple Smile Simple Smile добре че никой не минава по коридора, защото вратата е отворена и ще ме помислят за луда Simple Smile  добре дошли на всички нови майчета  Hug   Hug   Hug

# 100
adicted, честито миличка!Много се радвам за теб! Hug Поуспоки ме и за кървенето. Дан овсичко да е ок за по-нататък.
моарейн, за раждах в Горна - много съм доволна. Няма никакво място за сравнение м/у Търново и Горна. А и фактите говорят сами - Горна, койт окато брой на населението е два пъти по-малък от Търново имат два пъти повече раждания. Лошото е, че тези тук никой не ги държи отговорни за това...

# 101
Добро утро и от мен Hug То всъщност си е добър ден, но аз преди малко се измъкнах от леглото. Чета усилено Grinning
АДИКТЕД - ЧЕСТИТО ТУПТЯЩО СЪРЧИЦЕ!!! И продължаваме да чакаме добри новини от днес Hug
Нашето сърчице се видя в началото на 6-та г.с., въпреки, че като цяло към 7-ма вече със сигурност се вижда добре.
Аз лично предния път давах пари и този път ще направя същото. Щом искам да разчитам на някого и той да отделя 24 часа от времето си за мен, то това се заплаща. При мен нещата стоят така, че не е добросъвестно от моя страна да ходя при дежурен екип. Имам вроден ортопедичен проблем и държа да разчитам на... абе не знам на ккаво, но да съм си при доктор, на когото имам доверие Grinning

# 102
 Здравейте, момичета! И аз да се разпиша в прекрасната темичка, благодарности на Асенцето!
Термина ми би трябвало да е на 14.09.2008г., но може и да има промени, тъй като цикъла ми последните месеци беше доста нередовен. Според доки, (бях на преглед в началото на седмицата), всичко е ОК, пак съм при него и след като мине 7 седмица-на 11.02.08г. За мен това е първа бременност и много се радвам, че сме се събрали такава голяма групичка за септември!

# 103
  • София
Благодаря ви за милото посрещане- откакто съм във форума, благородно завиждах на бъдещите майчета, че си имат темички за обсъждане; двете дечица ги родих и отгледах без БГ-Мамма (всъщност БГ-Мамма се появи два месеца след Зори  Laughing).

Родила съм и двете си деца при д-р Власова, като втория път тя наблюдаваше и бременността ми през цялото време. Имаме служебен абонамент към МЦ "Св.Пантелеймон", където тя преглежда, и смятам и този път да бъда при нея. Тя е невероятно внимателен, хубав човек и отличен специалист. Раждах в "Майчин Дом" с уговорка тя да ръководи раждането. Първият път тя все още работеше там, вторият вече беше пенсионирана, но имаше споразумение с Майчин дом и ръководеше отвреме-навреме ражданията. Утре ще се видя с нея и ще разбера как е положението сега, но много ми се иска пак да съм с нея.

Alisa74, тъкмо днес си мислех, че когато бях бременна със Зори, макар  тя да беше планирана, пак се страхувах как ще се обърка животът ни. Синът ми беше на 4 години и колкото и да е, грижите бяха много по-малко, бяхме посвикнали на по-голямо дете. Зор си беше в началото, но пък и много по-лесно и по-забавно, отколкото с първо дете. Сега ще си имам вече  двама помощника.  Party

Засега тази ми бременност си протича по същия начин, както и предишните- без гадене и неразположения. Промяна във вкусовете не намирам, апетитът ми все още си е нормален, даже ми се яде по-малко отпреди.

Чакам с нетърпение утре да чуя какво ще каже Власова и дали ще може да потвърди със сигурност бременността ми.  Peace

# 104
Момичета, един може би глупав въпрос: откъде ги намирате тези линийки, които изобразяват
процеса на бременоста? Да си избера и аз един Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт