~*~ Bir varmis, bir yokmus.... Имало едно време... ~*~ - Турция`4

• 27 614
  • 289
  •   1
Отговори
# 135
  • Истанбул
Dz, merhaba, nasılsın?
 Grinning Grinning
Аз по_горе подадох темичка, но се размина малко Hug
Жената е тази, която ще спаси света bowuu

# 136
МАй май.Ние сме заедно от 10 години и аз още не мога да се треша на брак LaughingА иначе дете имаме . LaughingХората са решетилни, а не като нас!

# 137
ми к'во се чудиш още, от това не се умира! Peace

ако знаете как съм си надула Таркан! Hug  Kuzu, kuzu и Verme! Hug

Поздрав за всички, с прекрасна песен и един хубавец!
http://www.youtube.com/watch?v=guPYYDpHffw

# 138
  • Истанбул
По повод "бързите сватби" newsm51
Дано такава любов свързва всички вас със съпрузите ви newsm17
Хайде търси се преводач, че мен ме мързи Weary
"

Yaşlı bir bey, sabah erken evinden çıkmış, yolda ilerlerken, bir bisikletlinin çarpmasıyla yere yuvarlanmış ve hafif yaralanmış.
Sokaktan geçenler yaşlı beyi hemen en yakın sağlık birimine ulaştırmışlar.
Hemşireler, önce pansuman yapmışlar ve 'biraz beklemesini ve röntgen çekerek her hangi bir kırık veya çatlak olup olmadığını inceleyeceklerini' söylemişler.
Yaşlı bey huzursuzlanmış; "acelesi olduğunu, röntgen istemediğini" söylemiş. Hemşireler merakla acelesinin nedenini sormuşlar.
"Eşim huzur evinde kalıyor. Her sabah birlikte kahvaltı etmeye giderim, gecikmek istemiyorum" demiş.
"Eşinize haber iletir gecikeceğinizi söyleriz" deyince.  
Yaşlı adam üzgün bir ifade ile "Ne yazık ki karım Alzheimer hastası hiç bir şey anlamıyor, hatta benim kim olduğumu dahi bilmiyor" demiş.
Hemşireler hayretle "Madem sizin kim olduğunuzu bilmiyor neden hergün na
onunla kahvaltı yapmak için koşuşturuyorsunuz?" diye sormuşlar.
Adam buruk bir sesle "Ama ben onun kim olduğunu biliyorum " demiş."

"

# 139
по принцип смятам че турците са доста сантиментални. Изключително внимателни с жената до себе си, джентълмени, търпеливи и уважават партньорката си.Аз винаги съм се чувствала като принцеса с него.От мои предишни идвания в Турция през лятото имаше двама обожатели които известно време вървяха подире ми, но просто не ми харесваха и затова никога нищо не се получи.Не знам дали сме бързали или не, знам че бяхме хлътнали до уши и все още сме Laughing

# 140
Превод на мистик разказа:
Възрастен човек рано сутринта излиза от дома си, за нещастие обаче с колело се блъскат в него и го събарят на земята. Човекът леко е наранен.
Човекът е откаран в болница. След първоначалните изследвания които му правят, решават, че ще му правят рентгенови снимки за да се открият евентуални счупвания или спуквания ако ги има
Видими разстроен човекът казал, че бърза и няма време да чака за рентгенови снимки...
Сестрите любопитствали защо и за къде бърза толкова...
"Жена ми живее в старчески дом...Всяка сутрин отивам да закусвам с нея, не искам днес да закъснея..."
"Ние бихме могли да се обадим  и да й кажем, че ще закъснеете..." при което възрастният човек с голяма тъга споменал, че жена му е болна от Алцхаймер и нищо не разбира и дори тя не го познава"....
Сестрите учудено :" Защо тогава всяка сутрин бързаш и искаш да закусваш с нея, въпреки, че тя не те познава?"
Мъжът: "Аз, обаче знам коя е "  newsm45

# 141
  • Сърцето ми, завинаги в Истанбул
Merhaba, kızlar!
Хубави неща има днес в темата.  Браво на sonyaz! Хубава сватба сте спретнали, не се и съмнявам, че българите са пили алкохол! Турците радваха ли им се на българите? Сигурно!  Party
Сладка тема сте заформили! Аз да кажа за любимите ми неща:
1. sütlü nuriye

2. şekerpare

3. pişmaniye

4. şöbiyet

Обожавам KOSKA, фабриката им е до нас и често отскачаме до там! Ох, потекоха ми лигите. Добре, че имам нещо в хладилника!  Joy

benmary, засрами се, само ние две габровки, от интернет любов сме се озовали в Истанбул!  Joy Joy Joy

# 142
/eftelya/ , дай адреса!   bouquet

bz у дома е топличко!  hahaha Наистина навън е много студено! Ние на този връх в бейликдюзу направо ще ни отвее някой ден! Всички течения тук си правят среща!  Joy

mistik в тема без мъже е трудно да се говори на тази тема, защото ние сме жени и само хубаво ще кажем!   bouquet

Кога ще си спретнем една среща?  newsm78

# 143
За протокола:
Мъжо е кореняк -Истанбул-Uskudar.Няма нищо общо с бг,преди 6,7 год. е дошъл да учи висше в Бг и така се запознахме.... Crazy Heart Eyes

A да ви питам,някой гледа ли Genco  Crazy аз го обожавам този сериал,най-вече заради Алпай,който е приятел на братовчедка ми..учили са заедно в Анкара-Bilkent univ....та съм му голяма фенка  Party

# 144
/eftelya/ , дай адреса!   bouquet

bz у дома е топличко!  hahaha Наистина навън е много студено! Ние на този връх в бейликдюзу направо ще ни отвее някой ден! Всички течения тук си правят среща!  Joy

mistik в тема без мъже е трудно да се говори на тази тема, защото ние сме жени и само хубаво ще кажем!   bouquet

Кога ще си спретнем една среща?  newsm78

Пращай ги до Русе  Mr. Green
Много си надалече бе,мислех като си дойдем в Ист,да се включа в срещата,но къде е Бейликдузу,къде Uskudar,цял континент трябва да прикося  ooooh!  Laughing
A там има ли го още Tatilla или май чух,че са го закрили,мислех,като си дойдем да водя малката да се порадва малко...

# 145
Коя е тази прекрасна малка госпожица на аватара ти? Много е сладка, пу-пу-пу. Да ти е жива и здрава! Събориха я за съжаление! Фалира и я гътнаха! Вие като идвате нали през нас минавате първо!  Joy За мъжо разбрах, дай инфо за теб!
Тя срещата ще си я спретнем някъде на Босфора! Хади, хади, хади ...

# 146
# 147
За протокола:
Мъжо е кореняк -Истанбул-Uskudar.Няма нищо общо с бг,преди 6,7 год. е дошъл да учи висше в Бг и така се запознахме.... Crazy Heart Eyes

снимки от сватбата моля  Whistling Whistling Whistling  Heart Eyes

# 148
Maлката госпощица е Мелис,на мама то непослушното,добре,че спинка в момента,та мама малко да поджътка из форумите  Grinning
Тенкю за поздрава,ама мно забива нещо... Outta Joint или  повредата е от моя телевизор  #2gunfire
Снимки имам много малко от нашата сватба на компа  newsm78
ето една

тази е по-прясна от сватбата на зълвата

тук пуша скришно,да не ме види татко и свекъра,ама докато се усетя и ме хванаха на местопрестъплението  Laughing
http://i160.photobucket.com/albums/t165/eftelya/Nadide.dugun177.jpg

Максимално допустим размер на изображение, публикувано в мнение:
ширина - до 470 пиксела
височина - до 600 пиксела
Изображения в мненията, неотговарящи на условията, ще бъдат замествани с техния адрес, указан като линк.

Последна редакция: пн, 28 яну 2008, 01:15 от Дивиана

# 149
Сладури сте, цялото семейство!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт