~*~ Bir varmis, bir yokmus.... Имало едно време... ~*~ - Турция`4

• 27 607
  • 289
  •   1
Отговори
# 120
drize беше с харана, с торти с всичките му там неща както си ги правим по български. Но само българската група пиеше алкохол Joy

# 121
drize беше с харана, с торти с всичките му там неща както си ги правим по български. Но само българската група пиеше алкохол Joy

Защо не разкажеш как сте се запознали с мъжа си  Flutter на мен такива неща са ми много любопитни  Blush
Как се казжаш  Hug аз съм Айля приятно ми е  bowuu

# 122
sladka hapka благодаря за краткия и точен отговор. Супер си Peace

О, няма нищо!
Другият път, като качваш снимки там, избирай по-малък размер, защото тия тук са по-големи от допустимия за поместване в този форум. Това се настройва от бутона  "options", който е точно над бутоните "разглеждане". Пише нещо от рода на "  max image size: 640 x 480 (options)  " - натискаш опции и ти дава различни размери на снимки. Оттам - SAVE и продължаваш.

Има още един "номер", който ще ти хареса - автоматично ти генерира код за thumbnail. Става така: маркираш с отметка снимката (долу вляво) или снимките. След това отиваш най-долу на страницата - има бутон: Generate HTML and IMG code. Оттам ти се отваря страница с различни генерирани кодове. Копираш кода "IMG clickable thumbnails for message boards - recommended " и като го поместиш в отговора си, се получава това:

Компанията - нали ще ме извините за офф-топика.

# 123
И аз искам да чуя историята.

Моля ви, кажете ми какво значи "вар бана бир толумичка" - дано не е някоя мръсотия, че ей сега един приятел ми го пусна на кюто. Изобщо значи ли нещо?

# 124
Соня, не мога да се въздържа да не изкажа възхищение от снимките. Страхотна двойка сте, а твоя сватбен тоалет е много стилен, грима също, като се има предвид че турските булки, които аз съм виждала често прекаляват със сватбения грим Wink В специален сватбен салон ли ви е била сватбата, много е изискан интериора  Peace другите красоти от Кипър и Мармарис също са радост за окото  Simple Smile

# 125
Моля ви, кажете ми какво значи "вар бана бир толумичка" - дано не е някоя мръсотия, че ей сега

дай ми една толумбичка - гладен човека  Mr. Green

# 126
  • Истанбул
Sonyaz,
страшно хубави снимки и  булка, разбира се Shocked

"Касър"_вила, малък дворец извън града(преди), малък замък
Наема се за сватби и други мероприятия, по принцип са лично притежание на някого, някоии семейства си живеят в тях #Crazy

Откога си в ТР ,българка ли си ?

# 127
страхотни снимки, много ми хареса роклята ти Laughing

# 128
 Laughing разбирам любопитството ви и аз съм така понякога. Семеиството на мъжа ми са изселници от македония и неговта братовчедка която живее в Македония учи в София. Аз познавам нея. Често имах идвания в Истанбул, но не по работа а за развлечение. Истанбул е близка и сравнително евтина дестинация. Отделно всяко лято почивам не в България а в Турция. Та при едно от моите идвания тя държеше да ме запознае с братовчед си който сега ми е съпруг. Излязохме на кафе в Таксим и само това беше първата ни среща.Мина доста конфузно защото той беше забил поглед в  земята и не смееше да ме погледне. После почна една размяна на email-и sms-и и при моето следващо идване се срещнахме но този път насаме и той горкия от  притеснение къде да ме заведе нахилтахме в Долмабахче и 2 часа се мотахмепо турове на които аз бече бях ходила ooooh!
След това ходихме заедно в Бодрум за 10 дни. На 3-тия ден видях каталог със сватбени халки на тоалетката в стаята и се сетих какво следва. Та почти в последния ден на терасата на стаята ни след полунощ той попита с голямо притеснение дали ще се омъжа за него. Аз отговорих "да" и след 8 месеца направихме сватбата.Та от тогава съм в Истанбул

# 129
ХЕРКЕСЕ СЕЛАМ...
Как сте дами?
Благодаря много.
довечера ще ходим да пазарим в Мигрос.за рожденния ден..
Sonyaz наистина са хубави снимките.
Dezy когато намеря време ще ти звънна,тази седмица съм мешгул..
bay bay

# 130
ехеее, супер сватба! Hug Много ми харесва този салон, роклята и ти си много хубава Соня! Hug

Брех тоз'  Истанбул, брех.... Rolling Eyes

# 131

а как ми се дояде тулумба татлиси
хаде да черпя виии

# 132
Привет момичета Simple Smile

Ей супер активни сте , бравос Simple Smile Аферин size!

Соняз , ПРЕКРАСНИ СНИМКИ Simple Smile Значи си млада и нова гелин тук....Изглеждате много хубаво семейство, пупууу да не са уроки! Къде е Пиерлоти?!   Heart Eyes Heart Eyes

Ерсет  = мерси за толумбичките ....това са любимите сладки неша на майка Simple Smile като дойде др. месец живот и здраве , ще и накупя всички tatlilar от KAsiBeyaz Simple Smile Mr. Green  аз пък това обичам  много  - http://img.blogcu.com/uploads/hdidem_seker_pare.jpg

Мистик - дай идея какво ти е на душата като дискусия , аз съм винаги цъм за стимулираш интелектуален разговор  Peace

Олгарита, Ани, ПИна, Дризе, BenmAry, Vinibaby,Сладка , Шенаи ...(дано не изпусна някои , не е нарочно ) ВЕСЕЛ ДЕН , макър и студен ....задните части ми замръзнаха сутринта от тoя студ .....  hahaha

http://farm1.static.flickr.com/187/432902208_78e60e623c.jpg

bouquet

# 133
И аз да се включа-СТРАХОТНО СНИМКИ!!! Машаллаааа!
Абе тия турци много бързо се решават на тази важна стъпка-сватбата.Пресен случай ми е пред очите.Моя приятелка се запозна с един младеж това лято в Мармарис и от тогава такава любов такова нещо.Виси по цял ден в скайп и на телефона.
А как се разбират ми е бедна фантазията newsm78Тя говори английски но той-знае 10 думички само Laughingама бързо се учел LaughingЛюбовта чудеса прави!Че юях да ви разказвам и се отплеснах ShockedТой и предложил брак след 4 дни заедно прекарано време-останалото е в инетерне.И май ще се ходи на сватба другото лято.ЕЕЕ тъкмо поеод пак да посетя Турция Joy

# 134
Лелеее, на сладкиши ли го ударихме! Hug И аз много харесвам турските тулумбички, не са като бг, стоят по-твърди и са по-сладки.
Апропо, другата седмица вече мятам баклавата на Айля и трябва да я докарам като баклавата на Koska, щото иначе не знам!!! Ще идвам до Истанбул само за баклава! ooooh!

И на мене ми се струва, че бързичко се решават на брак, ама то май не са само те! Моя позната се запозна с американец, беше тука на нещо като семинар за 10 дни и хайде предложи и брак и се ожениха! Как се решаваш да се жениш за някого само след дни  newsm78 не знам. Май българите най-протакаме, че накрая пак същото...

Общи условия

Активация на акаунт