~*~ Bir varmis, bir yokmus.... Имало едно време... ~*~ - Турция`4

• 27 616
  • 289
  •   1
Отговори
# 105
  • Истанбул
Гюнайдън на всички!
 smile3521
Редиците наистина оредяха! Cry
Вчера зачетох Турция 1, мноооооого интересно,  newsm10но вече ги няма  Свеар, Анисим още няколко,  smile3518пък какъв интересен разговор  сте направили #CrazyСега гледам само на "здравейте" се е обърнало Cry
Хайде, момичета да направим бурен мисловен философски, политически и  каквото ви дойде на ум форум!
Според мен само жената може да спаси света! newsm64

Цветенце, да те поправя:
За първи път гръцки МİНİСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ е на ОФİЦİАЛНО посещение в Турция, а иначе министри са идвали много, а и самият Караманлис е идвал но неофиаилно, на сватбата на щерката на Ердоган

# 106
  • Истанбул
Ах, колко интересно! newsm03
В момента Караманлис е на Анъткабир, какво ли му минава през главата когато отдава почит на Ататюрк ??? newsm12
Сега гледам дали ще пише в поменника, пише май!!!!! newsm44 newsm10

# 107
Салам дами Hug

mistik, не съм ви забравила бе мила, наминавам когато мога, той мохабета си върви и без мен Wink гледам... Пиша по често в арабската тема, но Турция ми е старата любов, а както знаете тя "ръжда не хваща" Grinning

Много хубави творчески професии имате, моята е далеч по-прагматична, занимавам се с финанси като bz.

Лек ден и повече приятни емоции   bouquet

# 108
Ооо, гръцкият министър председател е на посещение в Турция!!   Crazy Не заех!
А, къде са? В Анкара или в Истанбул?
Те ще вземат да затоплят отношенията, да не вярваш! Дори политически да се сближат двете страни, хората няма да се заобичат. Sad

# 109
  • Истанбул
Нали знаеш Пина,İстанбул е неофициалната столица на Турця, или втората, както ти е по удобно! Няма начин някой да дойде и да не посети и двете.. Hug
После, представяш ли си да дойде Караманлис и да не посети Константинополис,  newsm78ах, мечтииии!! Rolling Eyes
Между другото, дедите му са от тук, от Караман, един град в Анадолу Crazy
Наш човек!   bouquet

# 110
  • Истанбул
Здравей, Анисим, Grinning
включвай се и при нас ако обчаш!
чакаме те  bouquet  bouquet

# 111
аз малко със закъснение но да сложа няколко снимки от сватбата ни в Истанбул. Сватбата ни беше в Сепетчилер касръ, която е историческа сграда в близост до Сиркеджи

за първи път слагам снимки тук може би и да не се получи Laughing

# 112
може ли някой да ми каже как да вмъкна снимки в поста си

# 113
Соня, в "Правилата" на форума има специална тема, но най-общо става така: снимката се качва на сървър -  примерно photobucket.com Имам много варианти за сървъри, този е доста удобен и аз го предпочитам. След това се копира адреса на изображението и се пейства в отговора ти. "фотобъкета" дава адрес направо с таговете, но ако снимката е на друго място, ще трябва да натиснеш бутона с картинката на втория ред вляво и ще ти излезе това [img ][ / img]. Тогав апостави адреса на снимката между двете скоби.

# 114

подготовкта Grinning

семейството

е тук ми беше адски студено

# 115
Sonyaz   Hug страхотни снимки   bouquet

# 116
и малко снимки извън сватбената тематика. Тази тук е от Пиерлоти. Обожавам това място, има чудесен изглед към Истанбул

малко снимки от лятното ни пътуване до Мармарис. Прекрасна природа и наистина уникални малки ресторантчета Simple Smile

а тук турски Кипър, горещия рай Grinning

# 117
sladka hapka благодаря за краткия и точен отговор. Супер си Peace

# 118
Соня, имала си разкошна сватба!!! И залата е много красива, и декорацията. Но очите и останаха в тоалета ти - този тип була са ми слабост. (личи си, че си от нашия край - хубавица newsm10)

И аз гледах снимки от Пиерлоти, но в този сезон май няма да е разумно да ходя до там, ще го посетя през пролетта или есента за чаша кафе и да се полюбувам на гледката.

# 119
  • Сърцето ми, завинаги в Истанбул
ООООООООО супер снимки! Peace
Каква ви беше сватбата? Нали тук има само с торта или сладко където черпят и такава с хранене!
Много хубава булка!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт