~*~ Bir varmis, bir yokmus.... Имало едно време... ~*~ - Турция`4

• 27 584
  • 289
  •   1
Отговори
# 90
Добре дошли на новите момичета : Ерсет и /ефтеля/  Simple Smile

Шенай, съжалявам за загубата ви !! И напълно съгласна с това : \"Това се практикува и от нерелигиозни мъже, които просто се извиняват с исляма, за да забършат някоя.\"  Peace

Нещо за вечера  Party  http://www.cromwell-intl.com/travel/turkey/food/

До утре !

пс: Дризе ще ти дам инфо на лични, ние сега не сме за гости ...нали сме на инхалации на всеки 4 часа .... Но след няколко седмици детето има ваканция от school и ако сме живи и здрави, можем да се видим и ти и всички др. моми4ета , които искат в Cevahir примерно Simple Smile

# 91
А днеска в Гьолджюк така ме наваля зверски дъжда, че чак ми се прекърши чадъра. И с един гаден вятър от отва море... ад направо

# 92
бз, мерси, не се притеснявай

# 93
Мерхаба!  Flutter

Доста сте писали...браво на вас!  Hug

Добре дошли на ефтеля и ерсет!   bouquet

# 94
  • Сърцето ми, завинаги в Истанбул
Хайде на канал D, Yaprak Döküm започва!  Party

# 95
  • Истанбул
Alööö, sizi gidi pembe dizi delileriiii.... smile3532

Къде се изпокрихте, чада?
Дайте една хубава тема, че да завъртим приказката!

# 96
нямах време да влизам Sad
записвам се в новата тема  Grinning
ще ви чета в събота, сега само попрегледах  Sad
5 години съм била с турчин, живяли сме заедно, познавах всичките му приятели, ходели сме 'семейно' на гости редовно, познавах и съдружниците му  Peace
искам пролетта да си направим среща, на вечеря, в къз кулеси   bouquet

оптум

# 97
Benmari,  bouquet
не ми отговори на въпроса, дали рисуваш в къщи или не успяваш от малкия Grinning
Simple Smile Ох аз отговорих и тъкмо щях да го пращам ,малкия изключи компютъра Simple Smile и хайде чао...
после ме домързя да пиша отново.
Рисувам понякога.Една моя бивша колежка има частна лаборатория и понякога ми носи картини за ретуш,скоро не се е обаждала обаче.А и честно за някои картини доста се притеснявам ,защото са скъпи и ако не дай си боже стане нещо Rolling Eyes...Миналата година например имаше една картина на Осман Хамди,
тя бе само за ретуш ,но собственичката Ender Mermerci,не разреши да се изнася от дома и-много логично стойността на тази картина сигурно е 6 цифрено число Rolling Eyes,та се наложи да работя там...
Иначе аз рисувам икони..обичам да работя и живопис с маслени бои,но сега с малкия е невъзможно,или само когато спи Simple Smile

# 98
  • Истанбул
Благодаря ти за отговора!
Страхотно е това, което правиш, блазе ти Shocked
Но според мен не изоставяй професията и особено реставрацията!
Тук предполагам няма безброй хора, работещи върху това...
Що не се упражняваш върху по+малко ценни картини?
Leka!

# 99
Benmary   много готина професи имаш.Поздравления  bouquet!!!
Днес гледах по новините   в Бг че от близо 50 години за първи път гръцки министър посещава Турция(оффф дано не бъркам нещо newsm78)
Снощи учих бройните числителни имена и днес цял ден си ги повтарям.Аз сериозно се замислям да се запиша на курс по турски езки-то аз само това не съм учила де JoyАко малкия тръгне на градина март месец отивам да се записвам.!
Къде се изгубихте всички??????Много оредяха редиците!Desert princes,Dilqra,Pina,.....,Olgarita.... къде сте?

# 100
Добре дошли на новите момичета!

И аз гледам Yaprak Dökümü, но когато няма Avrupa Yakası. Много жалко, че са по една и също време.  Sad

Завиждам ви артистичните наклонности. На мен рисуването не ми се отдава, за съжаление. Вуйчо ми е художник, а сестра ми поетеса-любителка,  за мен не са останали гени явно ...
Какво означава ретуш?  newsm78

tsve_te, правилно си разбрала. Последния гръцки министър е идвал през 1959 г., чичото на сегашния и навремето се е срещнал с Мендерес. Видяхте ли как Ердоан си свали палтото ...  newsm10 

# 101
Аз не видях!Бех в кухнята и само слъшах.Кака си свали палтото?или това е някакъв код newsm78Оф май изкуках вече Laughing

# 102
Не си, споко... Тук понеже е доста студено и естествено хората ходят облечени с палта. Но Караманлис беше решил да се разхожда само по костюм. Ердоан като го видя веднага си свали палтото - да си мръзнат заедно.  newsm03

# 103
eeeeeeeeeee много джентълменскооооо  bouquet

# 104

Общи условия

Активация на акаунт