~*~ Bir varmis, bir yokmus.... Имало едно време... ~*~ - Турция`4

• 27 289
  • 289
  •   1
Отговори
# 195
bz, това е столицата canım   smile3503

sladka hapka, страхотни снимки. Ще взема да изнудя мъжа ми напролет пак да отидем. Имаме много хубави снимки от последното ни ходене, но са правени в ерата на аналоговата фотография.

# 196
Здравейте и от мен!!!
Къде сте всички?Във Варна днес  е чудесно временцето и ние досега бяхме по улиците.Прибрах се и веднага заплекнах на компа ,нооо Cryняма никой от моите дружки.Къде сте бе момичета?
тук сме,повечето май се появяват надвечер.Ние току-що се връщаме от IKEA. Главата ми подпуши Rolling EyesЗаведох малкия на куклен театър там и после поигра в деткият кът.Взех и една приятелка с нас-тя с 2 деца-едното малко по-малко от Атила,но голям разбойник ,а дъщеря и на 1,5 годинки... Rolling EyesОще веднъж разбрах какво ангелче е сина ми в сравнение с нейния...и едва ли ще повторим подобно групово посещение...макар да ми се иска да я вземам с нас ,защото милата няма кола ,мъжът и се прибира късно вечер и на практика стои по цял ден сама с 2-те деца...а е добра душа...Но и се чудя как издържа..то не бяха тръшкания,гоненици,инати..малката повърна Simple Smile,сина и се наака от инат Simple Smile-момичето стана perişan Embarassed
След такива изпълнения,трудно бих се решила на второ Simple Smile
sladka hapka,аз съм ходила в Кападокия преди 5 години през есента..беше чудесно.На балон не се качихме,дай боже следващия път да го направим.тогава нямах цифров апарат ,но имаме 3 албума със снимки..Препоръчвам на всеки да посети тази дестинация...има много интересни неща

# 197
  • Сърцето ми, завинаги в Истанбул
http://evropa.dnevnik.bg/show/index.php?storyid=303348&p=0#addcomment
По темата за турците в България тази тема е доста интерсна и разгорещена на горния адрес. Не сме само ние във форума има и други хора, които виждат по-надалеч от носа си и невярната, и непълна българска история!
Има напредък, момичета и ... как няма един мъж в тази тема newsm78  hahaha
Тази история на mistik за дядото и жена му била истинска!  Cry

# 198
Я да използвач, че Бенмари е ходила в ИкЕА, да те разпитам: ти в онази в Юмрание ли ходи или в новата, дето е в Байрампаша. Питам, защото предния път, на излизане от Истанбул, минахме покрай новата ИКЕА, и видях, че строят и Карфур край нея. ИКЕАта не ме вълнува, май накупих каквото ми трябваше, или поне не съм се сетила нещо да ми трябва, но Карфур-ът живо ме интересува, защото ми се ще да се позаредя с някои продукти, дето тук трудно се намират, а там всичко е накуп и има голям избор. Обаче в Истанбул не зная къде са другите им магазини, а Юмрание е на края на света и не ми се бие път дотам. То не че не мога да се хвърля в някой Мигрош, че и в коя да е квартална бакалия и да си взема булгура и другите глупости ... ама друго си е да се въртиш из тия големи алеи и да усещаш изобилието  Grinning

А как се стига до Кападокия - предполагам, че най-разумно е със самолет. Като гледам на картата, бая път е. Някой спал ли е в тия скални жилища, които се виждат по туристическите сайтове?

Много е интересна тая Турция - има напълно извънземни пейзажи. В Памуккале беше същата работа, все едно не си на Земята, а в приказките.

# 199
  • Сърцето ми, завинаги в Истанбул
Carrfour има и по-близо до границата1!  Wink В нашият квартал има, до него има Мигрос, Реал, абе бол бол маркети.
Pamukale е наистина страхотно. Много ми хареса, миналата година бяхме там. Наистина е като памук, всичко! А знаеш ли sladka hapka, че всичко се контролира от човека. Искам да кажа, че хората настроиват къде да тече водата, така че да облива на по-голяма площ.  Laughing

# 200
Еее, Drize, не убивай романтиката. Аз си представях, че на Памуккале всичко е божия направа.
А ти знаеше ли, че филмът наХолмарк за Одисей е сниман там?  Сигурно тонове филми са нимани там, но аз само за този се сещам.

Та къде, викаш, е твоят квартал, дето имало Карфур? Grinning
В Стара Загора ще строят такова чудо през 2009 год, но се съмнявам да е зареден като турските. Но все пак може да каня Олгарита да идва от Свиленград тук на шопинг. Съвсем зачезна тая жена, сигурно хубавото време я е освежило.

# 201
Ще ме извините,че нахлувам в темата ви така,но ми стана много интересно newsm78.mistik,a какви са тези форуми обсъждащи новините за ТР,че ми се щеше да погледна.

# 202
Мерхаба къзлар!  Hug

Бая сериозни теми сте подхвнали... Grinning

Темата ни напредва много бързо, май тези дни ще се наложи да отворим нова тема. Чакам предложения за заглавие на новата ни тема..  Peace

# 203
Ще ме извините,че нахлувам в темата ви така,но ми стана много интересно newsm78.mistik,a какви са тези форуми обсъждащи новините за ТР,че ми се щеше да погледна.
Ами ти нахлу още на първа страница Grinning  bouquet.И нали се зарадва че я има темата пък повече не се обади  newsm78Пиши по-често.Какво те свързва с Турция?Представи ни се де

# 204
Принцеске здравей!
Радвам се, че пишеш.Ти съвсем ни забрави тия дни CryКъде се загуби?

# 205
Принцеске здравей!
Радвам се, че пишеш.Ти съвсем ни забрави тия дни CryКъде се загуби?

цвете тука съм. Не съм ви забравила. Всеки ден надничам, ама нещо започнах да изоставам и от арабската и от турската тема. Някаква умора ли е, мързел ли е ме е налегнала тези дни..  Tired Искам да дойде пролет, че нещо много ми е мрачно в зимно време.....  Tired

# 206
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЕРСЕТ!

http://img247.imageshack.us/img247/243/khlnp1.jpg

Максимално допустим размер на изображение, публикувано в мнение:
ширина - до 470 пиксела
височина - до 600 пиксела
Изображения в мненията, неотговарящи на условията, ще бъдат замествани с техния адрес, указан като линк.

Последна редакция: пн, 28 яну 2008, 01:07 от Дивиана

# 207
Yurtta Barış, Dünyada Barış! - Мир в родината, мир по света! - това е известна мисъл на Ататюрк.
Става ли за заглавие?!  newsm78

İstanbul'da ilkbahar çok güzel , но май е раничко колкото и да ни се изка.

# 208
Шенай прости ми ,сигурно си го споменавала,но аз не се сещам и сега нямам време да преглеждам темите-ти какво работиш?

# 209
İstanbul'da ilkbahar çok güzel ?????
Преведете ми Praynig

Общи условия

Активация на акаунт