Къде в Бургас (7) ...

• 66 070
  • 665
  •   1
Отговори
# 120
Преди, отдавна, бях чела, че Бакарди-то също има цех над кафето и също правели хубави торти, но идвали малко скъпички...

# 121
Преди, отдавна, бях чела, че Бакарди-то също има цех над кафето и също правели хубави торти, но идвали малко скъпички...

Това е нещо ново за мен  newsm78 
        Моя приятелка пък си поръчва тортите за всеки повод от сладкарски цех "Ани", това е в Славейков бившата таверна Дионисий и са много доволни. Аз изобщо не съм впечатлена от тези торти, но се оказа че само аз не ги харесвам,т.е. всички останали са възхитени  Mr. Green

# 122

Да, мисля че още правят, около 100 лв. е една тортичка. Simple Smile

# 123
  • Бургас
Ивето, "Ани" е в новата кооперация до 23 блок в "Славейков". Тази година и двете торти на сина ми поръчах там, защото ми беше най-удобно като място, а и съм 100% сигурна, че ги приготвят същия ден. Да, много са красиви, спор няма, но от вкуса не бях впечатлена честно казано. Стандартни торти с пълнеж ягодова сметана. Иначе на външен вид бяха 1:1 с това, което си избра сина ми от каталога.
За "Бакарди" и аз съм чувала, че са страхотни торти, но не съм пробвала Rolling Eyes

# 124
 Именно това имам предвид. На вид са много хубави но на вкус не ми харесват и това е.  Laughing
    Я аз да ви питам, къде да намеря конструкторите на Quercetti. Гледах в Пикадили и Вегата, но не видях  newsm78

# 125
Ивето, "Ани" е в новата кооперация до 23 блок в "Славейков". Тази година и двете торти на сина ми поръчах там, защото ми беше най-удобно като място, а и съм 100% сигурна, че ги приготвят същия ден. Да, много са красиви, спор няма, но от вкуса не бях впечатлена честно казано. Стандартни торти с пълнеж ягодова сметана. Иначе на външен вид бяха 1:1 с това, което си избра сина ми от каталога.
За "Бакарди" и аз съм чувала, че са страхотни торти, но не съм пробвала Rolling Eyes

Goldie ми дай да видим тортите! Би ги ли показала? И телефони ако имаш на "Ани" също ?
А и другите могат да се включат и покажат като Вери! Grinning И от предните ви рожденни дни също!
Heart Eyes

# 126
Еделвайс, тази торта с патето и ние я бяхме взели от Розата за първият РД на Дени. Много вкусна беше. Още една взехме от там за в къщи, също много сполучлива. А тази с патето видях една мадама да я носи по улиците и обиколих после сладкарниците да я търся.
 Cry никой не ми отговори на въпроса за мууууууучашата купичка Cry

# 127
  • Бургас
bradata, благодаря!   bouquet

# 128
А къде в Бургас  мога да намеря бебешко колело на mothercare?
И изобщо къде в Бургас има читави колела?

# 129
  • у нас
О, и аз да кажа за тортите. Миналият РД на малкия взехме торта от ф-ма Ани, те са ни съседи, и за първи път тортата остана и я хвърлихме. Иначе беше красива, но беше отгоре с масло ли оцветено или някакъв вид сметана, незнам.

Днес си взехме на Захарото и почти я няма тортата вече. Благодаря на Кампари за това, че ни разкри,че има наблизо от къде да си вземем такава торта   bouquet

# 130
100 лв една торта  newsm78мисля, че ще ми присяда  Joyще пробваме в скоро време тези на захаро.

# 131
С две ръце гласувам за Захаро  Peace
Винаги пресни,богат асортимент,разумна цена,обикновено има малък и голям грамаж от всеки вид торта.На нас са ни  любими Японката и Инглезе,но и най-обикновената шоколадова торта им е страшно вкусна   chef.Разглеждала съм каталога,много са красиви тортите,има за всякакви поводи,но не съм поръчвала.Взимам направо от витрината.

# 132
ТОРТАТА на Стефан. Марка Захаро. Това е вкуса на нашето семейство.

# 133
но и най-обикновената шоколадова торта им е страшно вкусна  

Ако става въпрос за Кайзер... Майко мила! Мога да омуам половин Кайзер от малките, без много да му мисля... Embarassed

# 134
  • Paris
И ние вече сме фенове на тортите на Захаро!
Мацки, дайте добър техник на мобилни телефони Praynig

Общи условия

Активация на акаунт