Къде в Бургас (7) ...

• 65 940
  • 665
  •   1
Отговори
# 225
            Някой знае ли къде се намира офиса на Solac. Искам да си купя хубава преса за коса и съм се ориентирала към Solac, но ако някой има друга марка и е доволен, моля за отзиви   bouquet

Те нямат офис в Бургас. Продукти от тази марка се продават в Ритони и магазин Зора.

Така ли?  newsm78 Бяха ми казали че имат и затова питах. Благодаря много ще отида до Ритони, а къде беше Зора защо не се сещам  Thinking 

Още веднъж благодаря на всички отговорили ми!   bouquet

# 226
Зора не беше ли до Домко  newsm78

# 227
"Зора" мисля, че е в бившата Търговска къща, до КАТ.

# 228
  • у нас
Магазин Зора е точно над магазин Домко - на първия етаж е Домко, а на втория  - Зора. Намира се диагонал на завод Хемусмарк.  Peace Peace

# 229
  • Бургас
"Зора" мисля, че е в бившата Търговска къща, до КАТ.
Търговската къща е Сакар

Добре де, какъв е проблемът да се отвори тема и в Красива мама?
Така там ще се пише за кичури и процедурки, а тук - за всичко останало. И няма да се стига до парадокса във форум, наречен БГ-МАМА да има реплики "Ама вие тук говорите за деца!"
Проблема е, че някой ни "наколади" че има две отчетни бургаски теми и ги сляха с тази в форума "По градове", ето това съсипа темата. Преди в нея наистина /почти без изключение/ се говореше за магазини, козметика, процедури, фризьори, маникюр ........ А иначе темата в този и вид, където и да я преместят все не си е на мястото

# 230
Снежи, не ти трябва овлажнител в Бургас  Peace  Аз на 20тия ден след като родих ме хвана кукуто и го пратих моя да не се прибира без Делонги, ама е безсмислено наистина, ако проветряваш редовно всеки ден при тая влага в Б-с , за един ден дари и климатика чак толкова не може да изсуши въздуха. Ама знам ли 

ga_aMa_He Е, що някой да ни "наколади" ?
На модераторите това им е работата и си я вършат  Peace
Бургас имаше хиляда теми и ти знаеш, че не бе за първи път  Confused
Аз за това скоро в Отчетната писах, да се чете първо и тогава да се пише и да се пускат теми, за да не останем без нито една накрая Simple Smile Направих го за хубаво, а май някои ми се разсърдиха, ама нищо....сори за отклонението  Rolling Eyes

Аз да питам сега - Абе не отвориха ли някъде в Б-с магазин Дафне?
Сумати търговски центъра откриха след това...
Мъчно ми е за този на Богориди, ама отдавна го няма...
А аз с моите размери там си намирах дрешки

# 231
  • Бургас
               Искам да си купя хубава преса за коса и съм се ориентирала към Solac

Аз имам същата, подарък, купувана е от Ритони.

# 232
  • Бургас
Добре де, какъв е проблемът да се отвори тема и в Красива мама?
Така там ще се пише за кичури и процедурки, а тук - за всичко останало. И няма да се стига до парадокса във форум, наречен БГ-МАМА да има реплики "Ама вие тук говорите за деца!"
Проблема е, че някой ни "наколади" че има две отчетни бургаски теми и ги сляха с тази в форума "По градове", ето това съсипа темата. Преди в нея наистина /почти без изключение/ се говореше за магазини, козметика, процедури, фризьори, маникюр ........ А иначе темата в този и вид, където и да я преместят все не си е на мястото

Тази тема не е отчетна, а е вид справочник. Не виждам нищо лошо да има такъв справочник в здравната тема, в темата за красота, в темата за пазаруване, в темата за децата и изобщо - навсякъде.
Какво значи две теми. Та в повечето подфоруми има теми от типа "Отзиви за ЦДГ Звънче във Варна" или пък "144 срещу 218 училище" или пък отделна тема за даден софийски магазин!

# 233
Здравейте!
Знаете ле къде има училище за бременни в Бургас и какви долу-горе са цените?

# 234
Здравейте!
Знаете ли къде има училище за бременни в Бургас и какви долу-горе са цените?

# 235
Здравейте!

На ул. Левски, почти до Гладстон има едно. Не знам дали е училище, но курсове се провеждат със сигурност. Цени обаче не знам.

# 236
Да си кажа за Еконта Mr. Green Значи отивам вчера срещу затвора, там една бележка на вратата, че е преместена Rolling Eyes (вие сте казали ама аз вече бях излязла), тръгнах по Крайезерна, направих 5 лончета сигурно...е няма и няма Twisted Evil Изнервих се накрая и отивам в центъра да пия кафе, паркирам зад Икономическия, слизам от колата и насреща една огромна табела Еконт Crazy Че го намерих де... Mr. Green Благодаря на всички за отговорите Hug

# 237
  • България
Здравейте!
На "Шейново" 2, води ги акушер Камелия Маринова. Като цяло не знам колко струва курса , аз съм посещавала отделни лекции, струваше 10 лв.

# 238
  • Бургас

ga_aMa_He Е, що някой да ни "наколади" ? На модераторите това им е работата и си я вършат  Peace
Бургас имаше хиляда теми и ти знаеш, че не бе за първи път  Confused

Аз да питам сега - Абе не отвориха ли някъде в Б-с магазин Дафне?
Сумати търговски центъра откриха след това...
Мъчно ми е за този на Богориди, ама отдавна го няма...
А аз с моите размери там си намирах дрешки
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=136810 ами виж пърия ми пост, а и един поглед по диагонал ако направиш, ще видиш, че темата си е съвсем на мястото в Красива мама и си беше такава докато не я сляха /в последствие преместиха и хората съвсем се объркаха  Sad

# 239
Снежи, не ти трябва овлажнител в Бургас  Peace ........ама е безсмислено наистина, ако проветряваш редовно всеки ден при тая влага в Б-с , за един ден дари и климатика чак толкова не може да изсуши въздуха.

Абсолютно подкрепям. Един познат капитан, има всякакви там уреди и редовно мери влажността на въздуха, лятото по едно време беше казал, че влажността на въздуха в Бургас е стигнала 80% - колкото по делтата на река Амазонка.
Ако се проветрява редовно - няма никакъв проблем, каквото и отопление да ползваш през зимата. Ако все пак ти се струва , че се е изсушил въздуха - слагай част от прането да се суши вътре в къщи и овлажняването ще е повече от достатъчно.

Общи условия

Активация на акаунт