Къде в Бургас (7) ...

• 65 960
  • 665
  •   1
Отговори
# 210
  • Бургас
Наоми, със сигурност знам, че имат офис в "Комлука", където беше "Родопа" едно време срещу затвора някъде. Там има и складове на строителни фирми, ако не се лъжа и "Мидия" имат някаква база newsm78; има табели. Мъжът ми почти всяка седмица си взима пратки оттам Peace Иначе, "Успенска" е уличката срещу църквата до Икономическия техникум, но аз поне не съм виждала там да имат офис Rolling Eyes

# 211
Здравейте и от мен.
За два дена мн сте напреднали със страничките Laughing
Направо ви се чудя при тази влага навън за какво ви е овлажнител за въздух. Joy

# 212
Освен това, на мен пък ми писна да слушам за "лилавите кичури на Шакира", ама нищо не казвам, а си трая, ЗАЩОТО не може да се угоди на всички посетители във форума и се налага да правим компромиси, както в личният ни живот, така и в общественият ни, не всички сме еднакви, та ако искаме да ни е приятно и забавно заедно, трябва да намерим добрият тон.

От скоро те засичам в тази тема, само да ти поясня,че преди тя беше в Красива Мама и главно се пишеше за маникюр,фризьор,СПА терапиийки и неща от този род. Има си здравен форум,добре са го казали другите .

# 213
преди тя беше в Красива Мама
да но вече не е нали
явно някой хора не са разбрали, но както съм писала, съм си взела поука и занапред ще пиша на лични по такива въпроси, а не в тази тема. Но не се заяждайте, а правете и вие компромиси в името на добрия тон

# 214
  • Paris
bubi4ko, споко, няма нужда от толкова коментари. Изводите са направени Peace

# 215
bubi4ko, не заради моите въпроси се променя смисъла на темата!
Освен това темата не е вече в Красива мама точно заради такива като тебе, разбрали недоразбрали.И вместо да се оттеглиш достойно от така създадена от теб ситуация, избълва един куп глупости.Дано си спокойна вече!

# 216
  • Бургас
..........и в центъра на улица "Успенска"... Някой да има представа къде е тази улица? Praynig

Ул."Успенска" - като застанеш с гръб към входа на църквата до икономическия техникум и тръгнеш посока пиано бар "Симпатико".
Офиса на Еконт, е първата сграда от ляво на улицата, има табели на адвокати, но не и на Еконт, тяхната табела е от страни на сградата.
А, дано ме разбра Wink

# 217
          И тук спор се заформил  Thinking

Някой знае ли къде се намира офиса на Solac. Искам да си купя хубава преса за коса и съм се ориентирала към Solac, но ако някой има друга марка и е доволен, моля за отзиви   bouquet

# 218

Някой знае ли къде се намира офиса на Solac. Искам да си купя хубава преса за коса и съм се ориентирала към Solac, но ако някой има друга марка и е доволен, моля за отзиви   bouquet

Доволна съм от тази :

Аз си я взех от Пикадили за около 70лв , предполагам,че ги има и по-евтини по Техномаркет,Технополос и т.н.

# 219

аз имах преди на Solac взех я от Ритони

# 220
  • Бургас
Добре де, какъв е проблемът да се отвори тема и в Красива мама?
Така там ще се пише за кичури и процедурки, а тук - за всичко останало. И няма да се стига до парадокса във форум, наречен БГ-МАМА да има реплики "Ама вие тук говорите за деца!"

# 221
  • България
Добре де, какъв е проблемът да се отвори тема и в Красива мама?
Така там ще се пише за кичури и процедурки, а тук - за всичко останало. И няма да се стига до парадокса във форум, наречен БГ-МАМА да има реплики "Ама вие тук говорите за деца!"
Всъщност защо изобщо я преместиха  newsm78

# 222
  • Бургас
Преместиха я, защото в нея се обсъждаха повече въпроси, които не са за Красива мама, отколкото такива, които са.

Щом са се обсъждали, значи е имало необходимост и от тема в сегашния й вид.
Ако обаче в КМ се отвори нова, само с "красива" тематика в нея, никой мод не би я преместил.

# 223

Те нямат офис в Бургас. Продукти от тази марка се продават в Ритони и магазин Зора.

# 224
  • Бургас
Наоми, със сигурност знам, че имат офис в "Комлука", където беше "Родопа" едно време срещу затвора някъде. Там има и складове на строителни фирми, ако не се лъжа и "Мидия" имат някаква база newsm78; има табели. Мъжът ми почти всяка седмица си взима пратки оттам Peace Иначе, "Успенска" е уличката срещу църквата до Икономическия техникум, но аз поне не съм виждала там да имат офис Rolling Eyes
Този офис го няма вече. Преместиха го където Снежи е обяснила - по пътя от бензиностанцията на Порт Ойл към СоМат. Имат офис и на Успенска  Peace

Общи условия

Активация на акаунт