Къде в Бургас (7) ...

• 65 966
  • 665
  •   1
Отговори
# 195
А вместо да спамим тук дали да не си отворим такава тема в Здравния?
То не че здравеопазването не е за "На Пазар"  Twisted Evil

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=27447.0
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=27431.0

има вече пуснати теми в Здравния за Бургас  Peace

има линкове на първа стр. на отчетната  Peace

# 196
  • Бургас

А за компютрите и мониторите не се излагайте най-големите боклуци и застояла и остаряла стока си ги пробутват чрез разни промоции.
ooooh! и к`во, след два месеца ще се вмиришат и трябва да ги хвърлиш ли  Thinking Определено, който е решил да си купи нещо от промоциите, основен критерий за него е цената, а когато тя е определяща не можеш да си купиш "последен писък на модата". За тази цена повярвай ми и Лидер и вси останали ще ти набутат и още по-голям боклук  Rolling Eyes

Ама на мен май всичките ни теми ми изтъпяха.Мнооого лигави и наивни ми се виждат.
не зная дали говориш за Бургаските теми или за форума като цяло, но и мен ме е обхванала страхотна апатия .............. и вярно е, с преместването модовете съсипаха добрата идея  Sad

# 197
 За бургаските говоря, на останалия форум нищо му няма. Simple Smile
 Аз да питам фризьорките, има ли шанс от червена косата да стане виолетова, ама без червен оттенък?Питам защото моята не стана, фризьорка каза, че не се е получило вероятно защото е сложила 30% окислител, а трябвало 20%, така ли е?И ако се сложи синя боя на червена основа няма ли да стане пак виолетово? Simple SmileАбе с две думи искам да имам цвета на Шакира, възможно ли е?

# 198
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=27447.0
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=27431.0

има вече пуснати теми в Здравния за Бургас  Peace

има линкове на първа стр. на отчетната  Peace

Много благодаря   bouquet
Ще ползвам темите по предназначение  Wink

# 199
  • Бургас
Ji,сестра ми каза ,че си направила лилави кичури ,но още не съм я видяла.Ако са хубави ще ти пиша къде  Simple Smile

# 200
Момичета искам да ви попитам вие имате/ползвате ли освежител за въздух, каква марка и как и кога го използвате, защото се чудя дали да си купуваме! И откъде сте си го купили и за колко парички!
Предварително ви благодаря за отговорите!

# 201
Ji,сестра ми каза ,че си направила лилави кичури ,но още не съм я видяла.Ако са хубави ще ти пиша къде  Simple Smile

Ще чакам. Wink

# 202
  • Бургас
Препоръчайте техник (сервиз) за стационарен телефон (Панасоник със слушалка)?

# 203
Момичета искам да ви попитам вие имате/ползвате ли освежител за въздух, каква марка и как и кога го използвате, защото се чудя дали да си купуваме! И откъде сте си го купили и за колко парички!
Предварително ви благодаря за отговорите!

Гледах в Пикадили за 14 лв от тия дето пръскат машинката+пълнител...и аз им се чудих Thinking

Моят въпрос: къде е офисът на Еконт? В сайта им видях, че имат в Индустриална зона и в центъра на улица "Успенска"... Някой да има представа къде е тази улица? Praynig

# 204
Джи, за пореден път пишеш, че са ти тъпи бургаските теми. ми що ги четеш тогава? явно сме скучни, ама пък защо ли аз не си поставям за цел да забавлявам някой като пиша тук. newsm78 аа да щото съм скучна.  Confused
сега надявам се вече да ви стане интересно  Mr. Green

Снежи, някъде четох, че ароматизаторите са вредни, особено, ако има бебе. и също че бременни жени не е хубаво да стоят в стая с ароматизатор. нещо със слуха на бебето беше свързано.

# 205
  • България
Моят въпрос: къде е офисът на Еконт? В сайта им видях, че имат в Индустриална зона и в центъра на улица "Успенска"... Някой да има представа къде е тази улица? Praynig
Ами лятото имаха офис само на Индустриална или поне така ми казаха по тел. и  трябваше да плащам двойна такса за да ми донесат пратката до вкъщи, тъй като беше  от офис до офис ,а нямах възможност да отида до там.  Ако можеш да отвориш bg.maps ще се ориентираш, аз обаче цяла сутрин не успявам

# 206
Ами лятото имаха офис само на Индустриална или поне така ми казаха по тел. и  трябваше да плащам двойна такса за да ми донесат пратката до вкъщи, тъй като беше  от офис до офис ,а нямах възможност да отида до там.  Ако можеш да отвориш bg.maps ще се ориентираш, аз обаче цяла сутрин не успявам

Да и аз не мога да ги отворя, затова питам тук Confused Ако не те затруднявам да ми обясниш къде точно на индустриална Blush... Някъде срещу затвора ли?

# 207
  • България
До колкото разбрах е някъде там, но аз не съм най-достоверния източник  Simple Smile

# 208
Гледах в Пикадили за 14 лв от тия дето пръскат машинката+пълнител...и аз им се чудих Thinking

Благодаря ви за отговорите, Наоми и Херелина, но явно аз не съм се изразила добре та не сте ме разбрали! Питам за уредите дето овлажняват въздуха,т.е овлажнител за въздух не освежител! Моя е грешката!Съжалявам!
По въпроса за Еконт, знам къде им е офиса, защото скоро ходих там в новия им офис, но е на толкова трудно за обяснение място, че незнам дали ще ме разбереш!
Значи ако знаеш как да стигнеш до под моста който се намира на Мария Луиза и Иван Вазов или Булаир беше улицата забравих! Та като си под моста единия път води до пристанището, където не можеш и без това влезеш , а другия води към еконт и един куп други офиси! А бе доста е сложно май върви се с колата покрай езерото! И така... там някъде ще попиташ по- точно....
Ама, че едно обяснение направих , ама помагайте който е поразбрал!
Другия вариант е да им се обадиш и да дойдат да ти вземат на място пратката...

Последна редакция: пн, 04 фев 2008, 14:40 от sneji20

# 209
Сори, че спамих темичката Ви с въпроси за доктори и диагнози. Предварително си знаех, че така ще стане, за което съжалявам, но другият път ще си имам едно на ум и ще пиша на лични. Но те докторите и те са го ударили на пазарлък. Освен това линкове на "Бял и черен списък на доктори" не ми върши работа, още повече че са писани преди години. Освен това, на мен пък ми писна да слушам за "лилавите кичури на Шакира", ама нищо не казвам, а си трая, ЗАЩОТО не може да се угоди на всички посетители във форума и се налага да правим компромиси, както в личният ни живот, така и в общественият ни, не всички сме еднакви, та ако искаме да ни е приятно и забавно заедно, трябва да намерим добрият тон.
Снежи, Камито наскоро продаде в продавалника такъв освежител, при това още в гаранция. До колкото знам от нея два пъти да са го ползвали и файда не са видели.

Общи условия

Активация на акаунт