Къде в Бургас (7) ...

• 65 981
  • 665
  •   1
Отговори
# 180
Ние се борим с ечемик още от раждането.
В Оксиком идва професор от Варна, но само за операции, не преглежда.
Понеже по принцип нямам доверие на бургаските лекари, записах час в Св. Петка във Варна, но е чак за средата на март.
Иначе от бургаските офталмолози ми препоръчаха само Кузнецов, но той ще отсъства до края на февруари.

# 181
  • тъгата в мен
айде,като е станало дума за Кузнецов,някой да даде телефон за записване,пли-и-ийз Hug

# 182
а как решихте да си заведете детето на офталмолог? имаше признаци че нещо не е съвсем наред ли?
на моята маймуна мисля,нищо й няма....ама може би е хубаво да я заведа да я прегледа очен лекар,че никога не сме я водили newsm78

# 183
  • По света и У нас
айде,като е станало дума за Кузнецов,някой да даде телефон за записване,пли-и-ийз Hug

Д-р Сегрей Кузнецов
ул.Рилска 39 /на ъгъла с Асен Златаров/
тел.82 41 17
моб. 0888 684897

tedka* - аз моят на профилактичен не съм го водила, наложи се вследствие на конюктивит  ooooh!
Иначе в сп."Моето дете" прочетох, че съветват детенце да се закара на профилактичен преглед при офталмолог около 1вата година  Simple Smile

# 184
Точно. Хубаво е на годинка да се отиде на профилактичен за очите и ушите. Даже бях намерила кои са задължителните профилактични прегледи поети от ЗК на годинка и си исках направленията. Но тогавашната педиатърка във Варна се измъкна, че такова ще ми даде само при необходимост. Тя не виждала проблем и няма да ми даде. На УНГ отидохме на частно. На очен не съм я водила.

# 185
и аз не съм водила детето на профилактичен очен,но и педито дори и не е споменала,а вече е на 2ги6м,май като ви слушам ще го заведа за по-сигурно.Но знам че майки водят децата си на очен ако знаят че в семейството им има такива проблеми-като малки са имали диоптри и мързеливо око,тогава е задължително да се заведе от малко.моя приятелка така заведе детето като знаеше че в семейството им е имало мързеливо око,и така откриват и на детенцето и още на годинката ,и оттогава носи очила с лепенка,вече 2години май.Мисля че във варна ходиха,но не съм сигурна дали при тази лекарка.

# 186
  • Бургас
Според нашата педиатърка първия преглед при офталмолог трябва да е още на 6 месеца.Дотогава е нормално да има кривене на очичките.Мисля,че ако има някаква наследствена обремененост е добре да се отиде дори да няма никакви проблеми. Ние отидохме за първи път на 8 месеца-  кривеше очетата от време на време на вътре.

bubi4ko ,последно ходихме на 1 година.За 4 месеца диоптъра беше намалял от 4.5 на 3.5.Както писах трябва да носим очила,не заради далакогледството а за да не направи мързеливо око.Тъй като е само на година-Кузнецов ни препоръча да го наблюдаваме и прегледи през 6 месеца.Ще се проследява как се изменя далекогледството и дали има тенденция за мързеливо око.

# 187
едно момиче скоро питаше за дистрибуторка на ФМгруп за парфюмите,мога да дам телефона на дистрибуторката от която аз си поръчвам но незнам дали е уместно да го напиша тук,ако още я интересува да ми пише на лични-там ще и го пратя.

# 188
  • Paris
Така както е тръгнало, има голяма вероятност темата да бъде преместена за пореден път. Този път в Здравния newsm78

# 189
  • Бургас
Незнам дали е тук мястото да питам, но вие сте ми спасението. Препоръчайте ми добър хомеопат в Бургас.

А за компютрите и мониторите не се излагайте най-големите боклуци и застояла и остаряла стока си ги пробутват чрез разнии промоции. Обърнете се към някоя специализирана фирма - Инфостар, Лидер, ПикКомпютърс, Стемо....има още много, но тези са най-добрите, на всичките имам координати, ако някой иска.

Последна редакция: сб, 02 фев 2008, 19:08 от Никки

# 190
Незнам дали е тук мястото да питам, но вие сте ми спасението. Препоръчайте ми добър хомеопат в Бургас.

Ето една от многото теми, където е обсъждано - линк.
Ако пуснеш търсачката, ще ти излязат и останалите.

# 191
Така както е тръгнало, има голяма вероятност темата да бъде преместена за пореден път. Този път в Здравния newsm78

Tired то и това остана.

# 192

Ферфериева Peace

Сори за спама.

# 193
А вместо да спамим тук дали да не си отворим такава тема в Здравния?
То не че здравеопазването не е за "На Пазар"  Twisted Evil

# 194
 Aз предлагам за децата и всичко свързано с тях да се пише в отчетната по градове.За лекари и болести-в Здравния.
 Вярно, че в този подфорум темата изтъпя.Сори, ама в  Кр.мама си беше много по-интересна.
 Ама на мен май всичките ни теми ми изтъпяха.Мнооого лигави и наивни ми се виждат.

Последна редакция: нд, 03 фев 2008, 13:58 от Ji

Общи условия

Активация на акаунт