Къде в Бургас (7) ...

• 65 724
  • 665
  •   1
Отговори
# 45
# 46
  • тъгата в мен
 Party

# 47
И ние нямаме обаче аз гледам шоуто на Азис тук http://vbox7.com/groups/azis_show/pool/

wish, супер си!

Много благодаря за линка!
Ако ми кажеш и къде мога да си открия предаванията на "Пълна промяна" - ще си още по супер!
Grinning

# 48
Еее...
Не съм явно толкова Супер ! Simple Smile
Наистина не знам къде може да ги има!

# 49
А реалитито на Тръмп? Аз основно заради него искам ТВ2... Blush

# 50
яяя, имало нова тема! и аз тук.
Момичета, къде има хубави детски обувки или по-скоро ботички , които да стават за сняг и киша? Искам нещо от типа на тея промазаните (аз така им викам) с лепки.  Рънърс и Булдозер имат такива, ама аз нещо взех да им нянам вяра след като на сина ми му се изтри подметката на едни Булдозер и сега пропускат.

# 51
  • Бургас
Сега ще ви светна за ТВ2-то, но само за тези, коиото са на СКАТ. Едната я има, защото е с цифрова телевизия, а другата я няма, защото гадовете искат да привлекат обикновените си клиенти да си сложат приемник за цифрова и да си плащат с 2 лв повече към месечната такса. Това е!

Последна редакция: чт, 24 яну 2008, 13:20 от Pagocт

# 52
  • Бургас
Момичета, къде има хубави детски обувки или по-скоро ботички , които да стават за сняг и киша? Искам нещо от типа на тея промазаните (аз така им викам) с лепки.  Рънърс и Булдозер имат такива, ама аз нещо взех да им нянам вяра след като на сина ми му се изтри подметката на едни Булдозер и сега пропускат.
На третия етаж на Трията в детския магазин имаше хубави ботички и на Геокс, в момента имат намаления.

# 53
Абе имам един въпрос, който много ме мъчи... Защо по дяволите нямам TV2 ?!  smile3511

Убих се да я търся, но няма и няма... Tired На RN TV съм. Ако някой има идея ще бъда много благодарна Praynig

ние сме на RN и на цифровата я имаме, иначе на другата я няма.

# 54
  • Бургас
Синара, и ние сме на цифрова; явно при аналоговата я няма Tired

# 55
ей мами здрасти отдавна не съм се включвала. Къде в бурга продават най евтините седалки за кола за новородени. Отново ще ставам майка този път юни месец.

# 56
  • Бургас
Знаете ли фирми които се занимават с подръжка на касови апарати?
Знам само "Карат"-сервиз и "Изот"-сервиз.Сещате ли се за други?
Аз пък не съм доволна от "Комплекс 2000". Колкото пъти съм настройвала техен касов апарат, толкова пъти съм имала проблеми. Последния е пресен от онзи ден. Заради тях ходих 2 пъти до Карнобат, защото уж беше програмиран касовия апарат. Оказа се че не е.
Иначе най-доволна съм от "Карат Сервиз" и "Миг Сервиз". Винаги са откликвали венага, когато е имало проблем.

# 57
я да ви питам: една приятелка е купила скоро от Синди купичка във формата на крава и лъжичка. като се храни детето като се загребва с лъжичката и купичката казва "Мууу". обаче ходих до Синди, но там са свършили. знаете ли някъде другаде да има подобно чудо, че ще ми е супер от полза с мойта злояда госпожица

# 58
На третия етаж на Трията в детския магазин имаше хубави ботички и на Геокс, в момента имат намаления.
Peace Благодаря! А какви са горе-долу цените с намалението, че те Геокс по принцип са си доста скъпи?

# 59
Момичета, можете ли да ми пуснете тук линк от където мога да поръчам торта за първия рожден ден на Пламъка?

Общи условия

Активация на акаунт