Къде в Бургас (7) ...

• 65 744
  • 665
  •   1
Отговори
# 60
  • Бургас
http://www.zaharo.info/main.php?page=gallery&t=1
Много са хубави тортите

# 61

Подкрепям Peace И цените им са страхотни! Ниски искам да кажа... Mr. Green

# 62
Оф и аз самотова намерих, но ми се искаше някаква по-интересна ...

# 63
Оф и аз самотова намерих, но ми се искаше някаква по-интересна ...

Е те имат каталог с 300 торти, колко по-интересна...

# 64
И аз подкрепям за Захаро  newsm10. Страхотни са им тортите- интересни и най-вече много вкусни.
Иначе аз поръчах за РД-то на баткото торта от Розата, че ми е по-наблизко. Там имат повече такива едни щампирани торти - картинки.

Последна редакция: чт, 24 яну 2008, 21:19 от krasi72 ( pet i den)

# 65
моята госпожица след месец има РД и сега си набелязах 2 торти.... но ме притесняват цените и дали може да е шоколадова, вместо сметанова. Thinking някой поръчвал ли е точно тези и какви парички струват? newsm78

# 66
Балеринките са около 35 лева, но е изключително голяма торта,  към 30-32 парчета някъде излиза. Най-добре е да се отиде на място, на което предлагат техни продукти, а те в Бургас са две-три места, и да я видиш на каталог, защото тези в сайта им нямат много общо с това, което в действителност са тортите. Тази с балеринките, например, има доста повече балеринки, отколкото на тази снимка, която си постнала.
Като цяло, обаче, и аз съм с две ръце за Захарото. Правят страхотни торти. Моите деца са родени на една и съща дата и се налага тортата да е една за двамата. Винаги успяват да ми я направят различна и комбинирана-половината за момиче, другата половина за момче. Ей сега ще изровя тортата им от 2007 година да ви я покажа. Цък!
Да, може да си я поръчаш шоколадова вместо сметанова, както и обратното.

# 67
Тедка, за на сестра ми рождения ден взехме една 30 и няколко парчета с едни калинки, можехме да избираме и блатовете и крема, беше страшно вкусна Crazy Струваше между 30 и 40 лв, ще те излъжа да ти кажа точна сума...Само за сравнение - предната година, от Амадеус, 20 и няколко парчета, 80 лв...

# 68
wish на Сладкарници Неделя разгледа ли тортите

Колкото за Захаро, аз също съм доволна от тях /30 парчета правоъгълна торта беше 27 лв, когато последно ноември месец поръчвах за децата в дома/, но тортите бяха без играчки
Баткото има РД утре и смятам от Захаро да поръчам торта, избираш си външния вид, а вътрешността си я договаряш допълнително - шоколадова или не и т.н. Междудругото в каталога, който е в сладкарницата има и торти, които не са качени на сайта. До колкото знам правят и външен вид по идея на клиента, ама не съм питала  с рисунка ли, с картинка ли става

# 69
Здравейте Бургазлийки .... аз съм съвсем нова тук .... по принцип съм от Бургас , но мъжа ми е от София и до скоро живеехме там ...... миналия месец се преместихме тук в Бургас . Имам дъщеричка ... малко слънчице е , казва се Боряна .... на 3 годинки и половина е , но имам проблем . Малката издивява да седим само в апартамента и ми се иска да намеря местенце където да я водя да си играе , да се среща с деца , защото още не сме я записали и на градина ... много е трудно да открия такова обаче . Ще се радвам ако можете да ми помогнете и да ми кажете няколко местенца на които да мога да я водя . Благодаря ви предварително ! Simple Smile

# 70
Geri_Beri , добре дощла виж тук и тук

# 71
wish на Сладкарници Неделя разгледа ли тортите

На Неделя съм обидена заради сватбената ни торта! Не ща да ги видя повече ... Sad

# 72
На сладкарници "Неделя" бутиковите торти са скъпички. Или поне със сигурност са по-скъпи отколкото на "Захарото".

# 73
Ето тортата на децата от миналата година, пак правена от Захаро:

# 74
Geri_Beri , добре дощла виж тук и тук

Благодаря много .... аз на България съм ходила , но не ми допада , но ще проверя на някой от другите опоменати клубове Simple Smile
Отново ти благодаря Amelia  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт