Къде в Бургас (7) ...

• 65 879
  • 665
  •   1
Отговори
# 75
аз пък от Неделя не съм поръчвала торти за поводи  Rolling Eyes.
Още като отвориха ходихме 2-3 пъти. Но като разбрах, че в Б-с нямат производство, а ги доставят от Сф, сори ама ме загубиха като клиент  Mr. Green сега като са с 2 сладкарници може и да имат цех тук
А в тоя ред на мисли - за Трите фукли или нещо подобно някакви мнения. В х-л България гледам каталога, ама знам, че и те са Сф фирма......
Абе пак ще си отида на Захаро аз   Laughing

# 76
Амелия, за поводи и аз не съм поръчвала, но в една съседна тема се спрягаха цени от 40 лева за 16 парчета за бутикова торта.
За Трите фукли нищо не знам. Даже не знаех, че имат в Бургас цех.На сладкарницата на България не знам какви са тортите.

# 77
Трите фукли и аз не знам дали имат цех тук и за това питам
Ама, като че ли в България е техен каталога, или бъркам, но ако ще ми носят от Сф тортите - да си ги ядат
пък и ако цените ще са такива...

# 78
Три ли са, две ли са фуклите забравих. И само в х-л България съм ги яла. Каквото съм взела, не ми е харесало. Май само белия трюфел правеше изключение. Много са ми сухи, а цената им не е малка. Мисля, че и тях от София карат.

Ето, намерих ги:
http://www.2fukli.net/

Не ми приема регистрацията обаче. Много са специални.

За Захаро и аз гласувам. Много съм доволна от тях. За 3-я РД на Маги оттам поръчаахме тортите:

http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=3633926

http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=3634195

# 79
http://www.2fukli.net/butikovi.aspx?ppv=31

Ето такива торти аз харесвам! Simple Smile
Благодаря!Стига сега да разбера дали може и да мия доставят! Simple Smile))

# 80
Здравейте момичета ! Не знам дали въпросът ми е за тук първо но се надявам да помогнете. На последните 2 фризьорки където ходих забременяха ( за което мн се радвам). Трябва ми надежден фризьор, защото ще имам бал тази година и не искам няколко месеца преди това някой да ми окепази косата.  Rolling Eyes Ще се радвам да е по- креативен, зощото ми трябва и за прическа по конкретния повод. Изчетох списъка с "черни и бели " фризьори, но нещо не се оправих. Моляви препоръчайте ми някой , които работи добре, няма някакви главоломни цени и ако може да е в района на Борисовата градинка. Много благодаря   bouquet

# 81
  • Бургас

А какви са горе-долу цените с намалението, че те Геокс по принцип са си доста скъпи?

Зависи от номера който ти трябва - колкото по-малък - толкова по-евтини. № 32 бяха 118 лева

# 82
_Rossy_ , сега на твое място бих си търсил фризьор, той поне не може да забременее. Майтапя се. Laughing

Около Борисовата градинка се сещам за Маргото. Салонът й е до къщата-музей "Петя Дубарова"
Освен Маргото се сещам и за Женя, която работи на Цар Борис.

# 83
  • Бургас
Уиш, защо така се е получило със сватбената ви торта Rolling Eyes Аз за нашата обиколих абсолютно всички сладкарници в Бургас и единствено в "Неделя"се отнесоха с мен като с бял човек и 4-те торти бяха невероятно красиви и вкусни, и точно такива, каквито исках Peace
Роси, на "Левски" №56 е салонът "Трите фукли"; около "Гладстон" е; аз лично съм много доволна от Кремена; при Маргото не съм ходила от 2-3 години и не мога да дам актуална информация Embarassed

# 84
Защото партизанското ми име е Марка Тотева ...
Не можели да доставят тортата в неделя, нямало къде да я съхраняват през нощта, да съм си изпранела хладилника и да съм си я приберяала вътре - триетажната торта!!!! Shocked, да съм си я занесяла сама до ресторанта - с какво, с булченския микробус ли!!! Shocked, и накрая за капак тортата беше съвсем различна от това, което поръчах!
Ако чуя някой да поръчва сватбена торта от там, пред краката му ще се просна, но ще го спра!

# 85
Роси, на "Левски" №56 е салонът "Трите фукли"; около "Гладстон" е; аз лично съм много доволна от Кремена;

Срам, срам, че забравих за Фуклите... Embarassed  А уж са ми приятелки... ooooh!

Ето телефоните на Кремена. Аз също съм доволна от нея. Даже напоследък все при нея ходя, а моята фризьорка я зарязах.

0898 45 65 79
0888 00 22 45

# 86
  • Бургас
Леле, ужас, Уиш Confused И нашата сватба беше в неделя и я доставиха в 10 часа сутринта в ресторанта; дори не ми взеха стандартните 5лв. за доставка и в 11 ми се обадиха да питат всичко ли е наред с тортите, че се притеснявах да не забравят някоя, понеже имахме 3-етажна, още 2 големи  за по 50 парчета и тортата за кумовете; абсолютно никакъв проблем нямахме  Rolling Eyes Пък аз който ме попита за сватбена торта, все в "Неделя" ги пращам, че как ме ругаха по другите места не е истина #Cussing out
Кампари, и на мен са ми приятелки, че едната и не само приятелка /леле, как прозвуча Mr. Green/; дали не сме се засичали там Rolling Eyes

# 87
Благодаря ви много   bouquet  bouquet и аз бях чувала за трите фукли и вие ме подсетихте. даже ми е близко  Laughing може ли само цени да ме ориентирате горе- долу. те там са няколко фризьорки значи ?  Blush

# 88
_Rossy_, една е фризьорката -Кремито, Има и козметичка и маникюристка.
Ами около 5-6 лева е подстригването, не е скъпо. То си има ценоразпис в салона.

# 89
_Rossy_, една е фризьорката -Кремито, Има и козметичка и маникюристка.
Ами около 5-6 лева е подстригването, не е скъпо. То си има ценоразпис в салона.

Кампари цена нямаш  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт