Къде в Бургас (7) ...

• 65 883
  • 665
  •   1
Отговори
# 90
нашата торта я поръчахме от БАТ кетъринг /бившата България/ и сме много доволни  Peace

от къде мога да си купя монитор? за предпочитане - някъде, където гледата да не ти пробутат бокрук като видят, че нищо не разбираш  Blush

# 91
от къде мога да си купя монитор? за предпочитане - някъде, където гледата да не ти пробутат бокрук като видят, че нищо не разбираш  Blush

Техномаркет.

# 92
  • London, baby
от къде мога да си купя монитор?[/b] за предпочитане - някъде, където гледата да не ти пробутат бокрук като видят, че нищо не разбираш  Blush
Можеш и от Leader, технополис, техномаркет навсякъде цените са кажи речи еднакви и всичко е едно и също.

# 93
от Технополис и Техномаркет не искам. доста познати са недоволни от там точно за компютри или монитори, а гаранционното им обслужване е под всякаква критика.
предпочитам от магазин за компютри, ако стане нещо те да си обслужват гаранцията.
Leader нищо не ми говори  newsm78

# 94
  • London, baby
Leader е голяма фирма за компютри, както нови така и 2ра ръка. Офиса им се намира с/у краставицата.

# 95
я да ви питам: една приятелка е купила скоро от Синди купичка във формата на крава и лъжичка. като се храни детето като се загребва с лъжичката и купичката казва "Мууу". обаче ходих до Синди, но там са свършили. знаете ли някъде другаде да има подобно чудо, че ще ми е супер от полза с мойта злояда госпожица
побут
Уйшче, ами щом си си харесала тия торти от фуклите можеш да си разпечаташ една снимка и да ходиш да видиш дали няма да ти напрвят такава в Захаро. Убедена съм, че ще ти я измайсторят и ще си оближите пръстите.

# 96
Имам двама познати, които имат фирми за внос и продажба на компютри. Упс, даже трима.
Това, което знам от тях е, че всички зареждат от една и съща фирма вносител, разлики има само в цената.

# 97
  • Бургас
Хери, всичко що се отнася до компютри вкъщи и в офиса на мъжа ми, се купува от "Комплекс". Аз лично нищо не разбирам, но той е  доволен Peace

# 98
Ами " Рива " срещу Смарти парти?

# 99
Това е най-сполучливата торта, която съм поръчвала - от Розата (снимана е след като престоя 2 часа в колата на температура 30 градуса и след като веднъж съборихме патето). Много голяма и много вкусна.
Между другото всички торти на Розата изглеждат на живо много по-добре, отколкото на каталога им.

# 100
http://www.2fukli.net/butikovi.aspx?ppv=31

Ето такива торти аз харесвам! Simple Smile
Благодаря!Стига сега да разбера дали може и да мия доставят! Simple Smile))

Подобни торти - коли има и във Виенския салон в Славейков. За миналия РД на Ники поръчах от там колата с виенски вкус и беше много красива и вкусна, а за този поръчах влак, също беше разкошна. Другия вариант наистина е да питаш в Захаро дали няма да ти направят такава  Grinning

# 101
Интересувам се от клуб по танци или балет за 3 годишно дете. Ако е близко до нас в Зорница - идеално. Някой знае ли някакви школи?

# 102
Три ли са, две ли са фуклите забравих....

ooooh! да де тортите са две фукли, а салона 3 фукли, оплетох ги, Embarassed
Добре, че Вери доразясни   Hug

# 103
Не знам дали не сьм закъсняла с отговора за рекламна агенция!
Но препоръчван горещо Арт Флекс Студио тел: 814021
www.art-flex.hit.bg
Правят хубави неща и на много добри цени!

# 104
  • Бургас
Здравейте момичета ! Не знам дали въпросът ми е за тук първо но се надявам да помогнете. На последните 2 фризьорки където ходих забременяха ( за което мн се радвам). Трябва ми надежден фризьор, защото ще имам бал тази година и не искам няколко месеца преди това някой да ми окепази косата.  Rolling Eyes Ще се радвам да е по- креативен, зощото ми трябва и за прическа по конкретния повод. Изчетох списъка с "черни и бели " фризьори, но нещо не се оправих. Моляви препоръчайте ми някой , които работи добре, няма някакви главоломни цени и ако може да е в района на Борисовата градинка. Много благодаря   bouquet

И аз горещо препоръчвам Маргото. Ходя вече от година и съм много доволна. Телефонът й е: 0898295249. Успех  smile3525

Общи условия

Активация на акаунт