Къде в Бургас (7) ...

• 65 878
  • 665
  •   1
Отговори
# 510
Здравейте момичета! Искам да ви попитам някой от вас знае ли къде в Бургас се продават бебешки колички на Maxi Cosi ?

Мисля, че продават само Куини-та

# 511
Знаете ли къде продават климатици HYUNDAI ?

# 512
здравейте и от мен!мен ме интересува откъде мога да си купя качествен куфар и пътна чанта на приемливи цени?

# 513
Здравейте момичета! Искам да ви попитам някой от вас знае ли къде в Бургас се продават бебешки колички на Maxi Cosi ?

Мисля, че продават само Куини-та
И на Куини съм си харесала едно моделче.Ще ми кажеш ли в кой магазин, че за първи път ще ставам мама и не съм много наясно все още Party
И все пак ,ако някой знае за  количките на Maxi Cosi, нека да ми каже, че съм се влюбила в едно  от моделчетата им  Hug

# 514
  • у нас
здравейте и от мен!мен ме интересува откъде мога да си купя качествен куфар и пътна чанта на приемливи цени?

на Метро има различни модели и не са скъпи  Peace

# 515

на Метро има различни модели и не са скъпи  Peace
...и в склада на "Тонино" имаше намаление миналия месец. Намира се на ул."Шейново" (близо е до у-ще "Иван Вазов")

# 516
  • London, baby
Сещам се за 3 магазина с по-голям избор - зад операта магазин "Делфин", този с/у механото и магазин "Штъркел" в една от пресечките на Богориди. Не знам обаче в кой от тях може да продават.

# 517
Сещам се за 3 магазина с по-голям избор - зад операта магазин "Делфин", този с/у механото и магазин "Штъркел" в една от пресечките на Богориди. Не знам обаче в кой от тях може да продават.

Ти па мно взе да ги разбираш детските магазини.  Whistling

Ай,свърших с темата,ела в скайп.  Mr. Green

# 518
В "Делфин" и "Щъркел" няма. В "Бамболино" в Зорница има, и вероятно в "Синди" срещу Механото. Между другото там има и други много добри колички- НеоНато и Пег Перего. Макси Кози освен Куини имат само  още 2 модела май, съмнявам се да ги има някъде Thinking

# 519
  • London, baby
katentze,ако случайно тук няма такава количка, можеш да си направиш една разходка до Варна. Там има много голямо разнообразие от скъпи колички.

# 520
katentze,ако случайно тук няма такава количка, можеш да си направиш една разходка до Варна. Там има много голямо разнообразие от скъпи колички.

Ти даже ще  я закараш нали?  Party  Joy

Ji , гледаш ли по моя въпрос?  Thinking

# 521
za tortite na Zaxaro,kade se namira gore dolu tozi blok 4 v zornica

От болницата по посока МакДрайв.
blagodarq ti mnogo

# 522
  • London, baby
Ти даже ще  я закараш нали?  Party  Joy

Ji , гледаш ли по моя въпрос?  Thinking
Карам шоф. курс сега, ама разбрах че ти си го изкарала това лято, че и кола имаш  Whistling Айде сега, недей да скромничиш  Mr. Green

аХ`Не!, аз гледам Joy

# 523
 Гледам гледам.
 Засега не мога да те зарадвам.Тези дни чакам едни каталози, ще видим.
 Вчера видях една мадама с подобни, каза, че сама си ги рисувала, зебра.Ти как си с рисуването? Laughing
  viessmanka, струваш ми се позната. Grinning

# 524
Гледам гледам.
 Засега не мога да те зарадвам.Тези дни чакам едни каталози, ще видим.
 Вчера видях една мадама с подобни, каза, че сама си ги рисувала, зебра.Ти как си с рисуването? Laughing

Мммм,чудница съм. Питай дали има на какво да рисувам обаче.  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт