Къде в Бургас (7) ...

• 65 927
  • 665
  •   1
Отговори
# 525
 Е нокти ще намерим, нямай грижи.

# 526
  • London, baby
Ji , мен целия свят ме знае  Mr. Green Може някъде из Бургас да сме се засичали. аХ`Не!-то същото каза като ме видя..

# 527
  • Paris
Ако надигнеш леко козирката, може да се окаже, че и аз те познавам newsm78

# 528
Катенце, виж в кои магазини можеш да провериш:

http://www.maxi-cosi.nn-bg.com/shops.html

Йори; Бамболино; Туболино.

В Йори-то жената ми се стори много любезна лятото. Тогава ходих и питах за едни обувчици на Рихтер за една позната.

# 529

Катенце, всички детски магазини, които работят с "Неделчев и Неделчев" могат да ти доставят модела, който си харесала, естествено, ако е наличен.Йори и Бамболино със сигурност работят с тях.

# 530
Благодаря,Fresh Gale.

# 531
Благодаря ви на всички Hug
Вери, твоето включване също ми е от поза.В понеделник ще взема да се обадя  направо в магазините  , които ми каза .Отново благодаря  bouquet
И аз ще помагам с каквото мога в тази тема. Много е полезна, ама днес я открих за пръв път и затова не съм се включвала  Embarassed

# 532
  • Бургас
Моми4ета някой знае ли на док. Ламбов номера и кога е на работа   bouquet
тел. 801882
GSM 0888445597
В събота не знам дали работи

Ламбов работи понеделник, сряда и петък 9-13
                          вторник и четвъртък 14-18

# 533
  • Бургас
Ji,ти и по моите въпроси гледай  Simple Smile стига да не си забравила за какво ставаше въпрос,че аз май не си спомням точно за какво ти поръчах ,ама така е като "злоупотребявам" с някои питиета Mr. Green

# 534
Педиатър ,който работи с касата и е в центъра.
Да не се занимава с възрастни,че напоследък са ги направили и ДжиПи-та.
Да е на цивилизовано място-клиника СВ София,поликлиника Б-с и т.н

Ето такава лекарка търся

Помагайте моля

Д-р Сийка Караджова, лекарска къща "Възраждане", намира се на улица "Левски" до пресечката с "Дебелт" /не си спомням точния номер, май беше 107 Embarassed/
Точно това, което търсиш Grinning
Много е точна и коректна, мястото е цивилизовано. Иди на място, говори с нея, ще ти хареса Peace

Фани, благодаря ти!
Ще я потърся.

Кога ще се видим?Остават ми 17 дни до раждането Wink

# 535
  Ооо, Гал, аз още същата вечер казах на Н, защото той се занимава с тази част.Питал е точно по молба на клиентка за същия, но го няма.Даже мислех да ти казвам още тогава, но явно само с мисленето съм останала. Embarassed Май джонитата и на мен в повече ми дойдоха. Laughing

# 536
Макси -Кози  количките ги носеха преди в склада за бебешки пренадлежности,който е в паркинга на Нова поща

# 537
Още едно пшитане имам,момичета:
От къде да си купя естествена кожа за претапециране на 2канапета?
При кого да отида да ми ги претапицира?

# 538
Още едно пшитане имам,момичета:
От къде да си купя естествена кожа за претапециране на 2канапета?
При кого да отида да ми ги претапицира?

Хвалят ми тапицера, който е на Фердинандова в големия блок...Значи като вървиш от Ботева към Краснодар по Фердинандова, минаваш Гладстон и 50 метра по-надолу вляво блока...Дано си ме разбрала newsm78 И мен ме вълнува този въпрос междудругото...

# 539
За тапицер- от ляво на Славейковото пазарче в тунела.
Някой ходил ли е скоро в Испанския ресторант? Много ми се иска да го посетим, но до преди няколко месеца отзивите бяха все отрицателни.

Общи условия

Активация на акаунт