Къде в Бургас (7) ...

• 66 038
  • 665
  •   1
Отговори
# 135
Ааааа стига с тия торти, бре.  Laughing Дояде ми се.  Тук в Канада, ако знаете кви са гадни...да метнете една насам, по възможност шоколадова.  Laughing

# 136
... Я аз да ви питам, къде да намеря конструкторите на Quercetti. Гледах в Пикадили и Вегата, но не видях  newsm78
Мъжът ми ги купува от Пикадили. Може просто в момента да е нямало.

# 137
  • Бургас
Ааааа стига с тия торти, бре.  Laughing Дояде ми се.  Тук в Канада, ако знаете кви са гадни...да метнете една насам, по възможност шоколадова.  Laughing

Ами Верче, освен да си спретнеш една ,ти поне си майсторка   food002  Simple Smile

На мен ми се върти идея в главата да си боядисам едни светли ботуши в тъмно кафяво и да питам някой правил ли е подобен "експеримент"  newsm78 ,ако да - къде и с какъв успех най-вече ?

# 138
  • вкъщи
на захаро с асупер тортите.можеш да си избереш вкуса,има няколко опции.и двете торти на теди ябха оттам,супер сме доволни.цените също с а много ниски,а вкуса е ...ммммм
преди сме взимали от амадеус,но ве4е ни омръзнаха,а и са доста по малки и скъпи.
на ани са съвсем обикновени.

# 139
Фенка съм на Гараш на Захаро. Нищо общо с обикновените Гараш по другите сладкарници. Любима ми е от поне 8 години. .....а не ям сладко ама....

# 140
Да се запиша и аз Peace

Дорета, най-вероятно вече си си намерила фирма за касови апарати, но ако не, мога да препоръчам мъжът ми-работи в RGB&ИЗОТ Сервиз, освен с касови апарати се занимава и с компютри.
Херелина ако не си взела още монитор-той няма да те излъже.
Ама каква реклама му правя Blush

А за тортите гласувам за Захаро-сватбената ни торта е оттам и направо си облизахме пръстите

# 141
Аз да попитам къде се намира този Захаро ако ми се наложи да пробвам и техните торти. на Първия рожден ден купих от Розата гостите не останаха очаровани, вторият път от Сладкарница България е биваше, на майка ми купих от сладкарница неделя, а сега ми се иска да опитам друга фирма. мислех си от амадеус, но като чета за този Захаро ми се иска да опитам и от тортите.

# 142
  • Бургас
Най-хубавите торти  в Бургас,които съм яла ,са на Захаро!Последната  беше бутикова  с млечно-шоколадов крем-много вкусна и красива.
ivelina80 назад в темата бяха публиклувани сайта на Захаро и къде може да се поръча в Бургас.

Аз искам да питам друго- къде има хубави МЪЖКИ ЯКЕТА -нещо спортно-елегантно и да има по-големи размери!

# 143
  • Paris

Мацки, дайте добър техник на мобилни телефони Praynig

А по моя въпрос нещо newsm78

# 144
 Жаки, иди в Джеф.Там са добри и не лъжат.

# 145
# 146
  • вкъщи
мацки има ли някоя от вас фистрибуторка на фм груп парфюми,или познавате ли някой такъв,4е се запалих по техните продукти и искам да поръ4ам.

# 147
  • вкъщи
извинявам се,дистрибуторка.с дете в ръцете трудно се пише.

# 148
  • Бургас

На мен ми се върти идея в главата да си боядисам едни светли ботуши в тъмно кафяво и да питам някой правил ли е подобен "експеримент"  newsm78 ,ако да - къде и с какъв успех най-вече ?

И аз да се повторя ,никой ли не го е правил   newsm78

# 149
боядисвала съм си само кожено яке и стана малко по-лъскаво отпреди,беше в някое химическо,самото яке като го носиш-не боядисваше.но боядисах и кожени ръкавици-та те пускаха боя.знам че боядисване на кожа правят на гурко и на славейков дългия блок.мисля че ще станат ботушите ти,но все пак прецени дали можеш да ги прежалиш.
а за мобилни телефони техник освен джеф предлагам и на фердинандова в един магазин за телефони,първият след светофара на христо ботев май беше,също не лъжат

Общи условия

Активация на акаунт