Къде в Бургас (7) ...

• 65 934
  • 665
  •   1
Отговори
# 240
Абе, нещо не чувам добри отзиви за Еконт напоследък. Иначе на по-удобно място са го преместили.

# 241
  • По света и У нас
Снежи, ние имаме овлажнител Делонги /миналата година го купихме от Технополис, някъде около 60-70 лв. беше/ ... поне на мен ми е вършил работа ... основно като сме били болнички и то с кашлица  ooooh! ... има и нещо като малко отделение в което може да се капнат ароматни /или лечебни/ масла ... само трябва много да се внимава с дозата  Mr. Green, защото при първото им ползване ... на сутринта бяхме малко  #Crazy

TaniaV - може да хвърлиш един поглед тук http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=177539.0
само стационарния телефон на МАМА е сменен: 852 940  Peace  и имат вече сайт: www.ma-mabg.com - но не знам защо Бургас не фигурира  newsm78
Аз преди 2 години ходих на този в Зорница, до Макдрайва и цената беше  newsm78 - около 40 лв., ако не бъркам  Thinking

# 242
Здравейте моми4ета,в кои магазини се продават коли4ки на Бертони,4е не си спомням да съм гледала някъде,а съм си харесала една и трябва да я купя.

# 243
Дано не те подвеждам, но мисля че преди няколко дни мернах в Бамболиното в Зорница.

# 244
Здравейте моми4ета,в кои магазини се продават коли4ки на Бертони,4е не си спомням да съм гледала някъде,а съм си харесала една и трябва да я купя.

В "Делфин" зад Операта има, а също и в "Слънчо", който се намира около площад "Кирил и Методий". Съжалявам но не мога да го обясня по-добре, не знам улицата.

# 245
  • Бургас
Абе, нещо не чувам добри отзиви за Еконт напоследък. Иначе на по-удобно място са го преместили.
Подкрепям с две ръце - една пратка от до София я доставяхя 24 дни

# 246
  • Бургас
Препоръчайте ми марка домашен телефон със слушалка?

Моя Панасоник "загина", благодарение на един "техник". Confused

# 247
Препоръчайте ми марка домашен телефон със слушалка?

Моя Панасоник "загина", благодарение на един "техник". Confused
Миленика, защо си се отказала от Панасоник, добри са им телефоните.Нашият е безжичен, със секретар, единствен минус-батерията не издържа 7 дена както го дават.Доколкото си спомням имаше и две години гаранция.

# 248
          И аз съм доволна от Панасоник, ползваме го вече почти 4год., малкия го беше изтървал в кофа вода изсъхна и си работи без проблем  Peace
            Ето такъв е   http://www.ivzemi.com/catalog/images/panasonic_tcd150.jpg

# 249
Момичета спешно ми трябва информация за курсове по английски език - вечерни, къде мога да се запиша и какви са долу-горе цените. Ще съм благодарна за всякаква информация и съвети Hug

# 250
искам да ми препоръчате козметичка в изгрев/може и славейков/ че моята мие много на неудобно вече ако някой знае да препоръчва

# 251
искам да ми препоръчате козметичка в изгрев/може и славейков/ че моята мие много на неудобно вече ако някой знае да препоръчва

Препоръчвам ти в Изгрев, нова кооперация - води се блок 114,  това е до бившата "Теньова къща" . Козметичката е много добра. Кола-маска прави с ленти, парна баня и други терапии за лице с йонофореза,постоянно ходи на обучения и е в крак с всичко,което излиза на пазара. Ако те интересува нещо по-конкретно ми пиши,ще оставя и телефон.
0878624391 - Моника

# 252
Момичета спешно ми трябва информация за курсове по английски език - вечерни, къде мога да се запиша и какви са долу-горе цените. Ще съм благодарна за всякаква информация и съвети Hug

Сега се сещам за 2 места. 1. Британика /някъде на Богориди беше, но не се сещам точно къде, ако искаш ще проверя/ 400лв е на ниво
2. Фохел, това е зад Интерната преди червения блок с детската кухня - 200лв е нивото, но 1 ниво на Британика е две на Фохел, т.е. цената идва същата.  Peace

# 253
A някой има ли отзиви за фризьорски салон Поли на ул. Левски?

И  къде има хубави и не много скъпи интериорни  врати  ( newsm78 така ли се казва)? Някой може ли да препоръча фирма?

# 254
  • Бургас
A някой има ли отзиви за фризьорски салон Поли на ул. Левски?

Имам приятелки,които ходят при Поли и са много доволни.Там работи и мъж(не му знам името),но за  него отзивите не са добри.

Общи условия

Активация на акаунт