Къде в Бургас (7) ...

• 65 926
  • 665
  •   1
Отговори
# 315
 Заинтригува ме кошницата с уиски и пури, май това единствено би му допаднало на моя. hahahaИли гигантската бутилка.

# 316
хаха, и моят най-много би се зарадвал на такъв подарък Laughing
Ама като гледам цената, май бих купила поотделно Джак Даниълс-а и пурите.
Иначе от другите неща има страхотни идеи.
Скокът с бънджи, например, къде ли се осъществява? Thinking

# 317
Ами моят мъж не пуши, така че пурите не биха го изкушили, но ето  това    ще му хареса със сигурност!
Обаче аз пък със сигурност не бих дала 200 лева за такъв подарък.

# 318
gledam,4e se valnuvate za sv.valentin i iskam da vi prepora4am r-nt.Luxor,xodila sam,obslujvaneto e perfektno i cenite sa normalni,a kuxnqta im e straxotna

# 319
Само на мен ли не ми харесва прехваления Луксор?  Tired  Влизаш и няма управител или сервитьор да те попита за резервация или търсиш маса, сядаш като в обикновена кръчма. Другото,което ми направи впечатление - нямат добра аспирация и откровено си миришеше на готвено  Sick  Съвсем сериозно говоря. Обслужването не отговаря на реномето,което искат да си спечелят. Определено!
Аз подкрепям Сръбския ресторант зад хотел България. Храната е много добра, обслужването е перфектно , сигурна съм че само 1 2 места предлагат такова в града. Там бих си дала парите с удоволствие.

# 320
az specqlno sam dovolna,no vsi4ko e vapros na vkus

# 321
 Това с вмирисването на манджа е отвратително и недопустимо според мен за заведение, предендиращо да е по-така.

# 322
Това с вмирисването на манджа е отвратително и недопустимо според мен за заведение, предендиращо да е по-така.

Аз също не можех да повярвам. След като чакахме и сервитьорка 4 5 минути, просто си тръгнахме.
Според мен едно претендиращо за висок клас заведение, трябва да посрещне клиентите си още на вратата. Чакането на сервитьор пък го праща направо извън класациите.  Tired

# 323
В тоя Луксор ходих за първи и последен път на сватба още като го откриха
та ние бяхме вътре 70-80човека, но тъй като беше лято и почнаха там да си сядат хора
всичко ОК, ама като почнаха тия вънка да поръчват пици, а персонала да им приема поръчките - сакън да не изтърват 10-20лв още оборот "бизнесмени"те
... и като пуснаха тая пещ срещу DJ-я , точно до дансинга....голяма простотия /месеца е юли/
Ако аз бях - такъв панаир щях да  вдигна, че и нямаше и да им платя  Mr. Green
От тогава не съм ходила, нямам и желание

# 324
  • Бургас
Ние си взехме от Метро №4, но са от старите памперси не новите с ластичетата. И не  знам дали си въобразявам, но мисля че от тях се обриваме newsm78.
Май-май наистина е от тях. Откакто преди време ги смених с Хъджис - обривите по чудо секнаха Rolling Eyes

# 325
Луксор е сред любимите ми заведения. Никога не ми се е случвало това, за което говорите. Празнували сме си и празници там. Не съм съгласна, че цените са нормални- по високи са. Тирамисуто им е най-доброто в града според мен.В интерес на истината обаче не съм ходила от миналата зима, а за една година може много неща да се променят. Така че ако е вярно скоро може да отпадне от класацията на любимите ми ресторанти. Peace
Сръбската скара също е много хубаво място.Добре похапваме там.
Ходих миналия месец и в ресторанта преди "Булевард", дето като го отвориха една спаначена супа беше 20 лв. Забравих как се казва Thinking. Приятно, с добро обслужване, хубава храна и нови цени.
Доволно изкарахме скоро и в новият ресторант зад операта (където беше кафе Клеопатра).
Ми това са скорошните ми наблюдения върху културно-банкетният живот в нашия град bowuu

Последна редакция: сб, 09 фев 2008, 17:15 от КатКа

# 326
Бубичко, нисък е куверта, защото не е много посещаван ресторант. Дори се учудвам, че има куверт. На 8ми декември ходихме там с мъжа ми. Бяхме сами.

Е, ресторанта не е много подходящ за студенти си мисля аз... Rolling Eyes
Ето го менюто за 14-ти:
-салата Бургас (комбинирана)
-ракия, мин.вода, безалкохолно
-мус от пушена пъстърва и червени чушки, чипс от ябълки и черен хайвер
-печена плешка от елен (или печен свински бут) с редукция от мерло и гарнитура от картофен огретен, чаша червено вино
-захаросани смокини и шоколадов ганаш, сладолед от карамелизирано мляко
-музика и вино по избор
Ди джея е от студио 54.

Колкото до Луксор - никога повече няма до повторя аз там Naughty

# 327

Ходих миналия месец и в ресторанта преди "Булевард", дето като го отвориха една спаначена супа беше 20 лв. Забравих как се казва Thinking. Приятно, с добро обслужване, хубава храна и нови цени.
Доволно изкарахме скоро и в новият ресторант зад операта (където беше кафе Клеопатра).
Ми това са скорошните ми наблюдения върху културно-банкетният живот в нашия град bowuu

Монте Кристо Peace Я кажи за винения салон (бившата Клеопатра) Thinking

# 328
Наоми, хареса ми във винения салон, но ние все пак бяхме на юбилей и менюто беше предварително уточнено. Добре се представиха. Леко ме смути факта, че обстановката е ресторантска, т. е. не го възприех като кръчма, а само масите за четирима са със столове, по-големите са с пейки Rolling Eyes

Менюто на френския звучи добре, каквото и да значат някои  от обясненията към него Mr. Green

# 329
........Я кажи за винения салон (бившата Клеопатра)

на мен там ми хареса , а също така и на р-т ДеЛайт  Peace

Общи условия

Активация на акаунт